טרופי יפה |

א אוהל

New member
../images/Emo53.gif כפר סבא ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני צריכה מחר להיות כל הבוקר בבי"ח מאיר. אבא אפרוח וזוטא יצטרכו להעביר את הזמן הזה איכשהו בסביבה (מספיק קרוב כדי להביא אלי את זוטא להנקה בטח פעם אחת בזמן הזה) איפה יש שם באזור מקום נחמד להעביר בו את היום? גן שעשועים? פארק? מקום נחמד לקנות לאפרוח קרואסון? המלצות? רעיונות?

ו שתי

New member
מעבר לכביש

אאל"ט יש גינת שעשועים חבויה במן חורשה. בכניסה לבית חולים מאיר יש חומוסיה שחברתי נשבעת בשמה- עם אוכל לקטנים ולגדולים. ומאחורי בית החולים- שכונת סביוני הכפר. שם בטוח יש גינות שוות למכביר.

POOH*

New member
מקום נחמד מאד...

הבית שלנו.. פחות מ- 10 דקות נסיעה ממאיר. קפה לאבא.. חברה ומשחקים לקטנה.. אבל בעיקרון יש את הקניון של כפ"ס [קניון ערים] שהוא לא רחוק... יש מלא חנויות להסתובב, משטח ענק לזחול עליו.. וכל מיני מקומות לקנות קפה לאבא וקוראסון לאפרוחים..
POOH POOH

א אוהל

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אם תעבירי לי טלפון במסר אני אעביר את הצעתך לאבא

Arfilit

New member
בקניון רננים - יש ג'ימבורי ענק!

באמת משהו גדול וחביב - לילדים חובבי ג'ימבורי. אם תרצו הסברים איך להגיע ממאיר לשם - אשמח לשלוח לכם (זה בערך 10 דקות מבית החולים). כשנמאס מהג'ימבורי אפשר להסתובב בקניון (פחות כיף - אבל אפשרי). קצת יותר רחוק (עוד כ- 10 דקות) - פארק רעננה הענק והמופלא - ובו מתקנים, מדשאות, פינת חי, אגם מלאכותי ובית קפה.

למעלה