חדש!

gilmorefreak

New member
../images/Emo32.gifחדש!../images/Emo9.gif

כי עכשיו זה רישמי, אני הולכת להיות פקידה בצבא!
[לא עברתי את המבחנים הארורים במחשבים..
] תרשמו ניחומים ודברים לא קשורים...ותראו כבר את העונה החמישית! אני צריכה לדבר עם אנשים!
*שותקת*

hbam

New member
מה עם דברים אחרים?

מודיעין? שחקים? תלפיות? תבקשי זימונים.. אפשר גם גמא (עוד איזה פרויקט מוזר במחשבים) ויש עוד אין סוף מסלולים..

gilmorefreak

New member
...

מודיעין- לא עברתי, שחקים- לא הציעו לי!
, תלפיות- לא רציתי אז בכלל לא ניסיתי, עכשיו אני מודעת לכמה שזה היה טיפשי..
... וצריך שיציעו לי את המסלולים האלה!

hbam

New member
לא בהכרי

אפשר לבקש זימונים (אם לא מאוחר מדי)... הם בשמחה יעבירו אותך את מסלול העינויים, כלומר מיונים :)

hbam

New member
אני רציני איתך

הייתה איתי אחת בכיתה שביקשה מיונים לשחקים (הרבה אחרי שלדוגמה אני ועוד חברים שלי עשינו אותם) והם הסכימו, ועכשיו היא כבר בגלילות באחד המסלולים של שחקים :) יום ראשון תתקשרי ללשכג ותבקשי זימון לשחקים, הם כנראה יפנו אותך לאיתור חמן אם אין לך כבר את המספר :\

Kill Bernard

New member
אוי, זה כ"כ לא אומר כלום..

לא הייתי דואגת.
אם הגעת למיונים לתפקיד של מחשבים, לא יתנו לך להיות פקידה. יש לצבא מספיק כאלה שלא קיבלו שום אפשרות חוץ מלהיות פקידה, בטח שלא משהו של מחשבים, שאותן ייקחו לתפקיד. אני לא יודעת כמה זה נכון, אבל אמרו לנו כ"כ הרבה פעמים שאם מציקים להם מספיק והם רואים שאתה "רוצה" הם שולחים זימונים לדברים אחרים, בלי קשר. פשוט תציקי להם עם פקסים לגבי דברים שאת רוצה, תראי אם זה יעזור. וגם אני הולכת להיות פקידה בצבא!
[המודיעין המפגר כל הזמן תוקע את הזימונים בתאריכים של בגרויות, אז אני צריכה לבקש תאריך חדש - והם לא נותנים לי!
]

Kill Bernard

New member
אה, וד"א -

בקרוב אני אוכל לעזור לך - אני מתקרבת לחמישית!
(420. מחכה אבל לראות את השניים האחרונים, שיש לי כבר!
ווהו, אחרי שבוע הבא)

GinGerit

New member
תאמיני לי שפקידה לא תיהי!

לא עברתי מיונים לממר"ם ולמודיעין ולא שלחו לי יותר מיונים...הייתי צריכה להתגייס ביולי, ממש אחרי סיום התיכון ועברתי את המבחנים של רקיע (אגב, למרות שויתרת על הפרוייקט הם עוד ישלחו לך זימון) ונרשמתי... למרות שמאוד רציתי להתגייס החלטתי להתחיל ללמוד ואני לא מתחרטת! חודש אחרי שכבר למדתי הודיעו ששיבצו אותי לקורס במחשבים! קורס שכן דורש מיון...למרות שרציתי לעסוק במחשבים (משום מה כי למדתי 13 יחידות בבית ספר...) בסוף החלטתי להמשיך ללמוד... לא חשוב...לעניין שלך...זה שלא עברת מיון או 2 לא אומר שתיהי פקידה!

gilmorefreak

New member
../images/Emo4.gifאני גם לא ממש רוצה ללמוד עכשיו!

ואם ללמוד משו, זה היה רפואה, אבל את זה אני לא יכולה כי אין לי פסיכומטרי..
ותאמיני לי שאני כן אהיה פקידה!
אוף, לא משנה...

gilmorefreak

New member
אפריל!../images/Emo11.gif

חודש הבגרויות והמגנים! יאיי!|ציני|
לא נראה לי שזה יעבוד..
אנשים אצלנו בקושי עמדו בזה כשזה היה באוקטובר בגלל הלימודים..אפריל?

למעלה