זקוקה

מה הוא יקנה לי מתנה?!?!

בעלי לוחץ עלי שאני אגיד לו מה אני רוצה מתנה ליום הולדת.... כל מה שאני רוצה יש לי... אז תעזרו לי להחליט מה אני רוצה. וברצינות, אל תתחילו לזרוק לי טלוויזית פלזמה או יגואר..... ולא: תכשיטים, דיסקים, ספרים. כשאני רוצה, אני קונה. יאלה, שפכו....

תפי

New member
אנחנו יורדים לאילת!!!!

מה לקחת???? אשמח לעצות...... יפעת

talush10

New member
שאלת ../images/Emo82.gif

היי לכן, אנחנו שוקלים לקנות דירה בשכונה הדר יוסף בתל אביב, אבל לא כל כך מכירים את השכונה. אז אם יש פה מישהי משם שיכולה לספר לי על השכונה בכל הקשור לילדים, כלבים, אנשים, וכולי אני אשמח מאד מאד. חוץ מזה יואבי בן 8 חודשים (עוד יומיים), ולכבוד זה התחיל לזחול, ולאן הגיע בפעם הראשונה???? לכלבה!

מתרגשת

New member
יש לי, יש לי, יש לי....

סופ"ש מפנק רק לשניכם. או יום פינוק לך ורק לך... מסאג'ים, בריכה, כיף בלי הילדים... לדעתי זה ייתן לך המון כוח וכיף...

אנדראה

New member
ממליצה על ד"ר דסקלו שמעון

אני ממש מבסוטית ממנו הוא נמצא ברח' ארלוזורוב (לא זוכרת מספר אבל תחני במגרש הפתוח שם ותלכי ברגל לכיוון בן גוריון, זה ממש צ'יק צ'ק אחרי המעבר חציה) הטלפון שלו- 09-9512639

תפי

New member
לא מכירה

אבל, יואבי כל כך מתוק!!!!! ומזל טוב על הזחילה.

28דנדוש

New member
אני ממש לא מרוצה ממנו-

עברתי את כל ההריון איתו וכל פגישה איתו הייתי צריכה להזכיר לו מי אני. הרגשתי שאני לא יכולה לפנות אליו מעבר לשעות הפעילות. והכי גרוע כל פעם שהגעתי אליו חיכיתי בתור בין שעה לשעתיים.

מתרגשת

New member
אנחנו לא לקחנו שום דבר מיוחד

כל מה שהיינו צריכים ולא היה לנו קנינו שם והמחירים זולים יותר. טיטולים וטיטולי מים קנינו שם. לקחנו איתנו הרבה בגדים (שלא היינו צריכים בסופו של דבר כי הלבשנו את סתיו בכמעט כלום... הכי חשוב לקחת: בגד ים אוברול כזה שמכסה כמה שיותר גוף בשמש, תמ"ל לקחתי במחלקי מנות, קרם הגנה, בקבוקים, כמה צעצועים, סבון תינוקות, מברשת שיניים ומשחה, טיולון, אוכל ונישנושים לדרך וזהו....

אנחנו היינו באילת שאלון היה

בן 7 חודשים. החלטנו לכת על טיסה כי לא היה לנו חשק לנסיעה כזו ארוכה איתו ובאמת ראינו שהחלטנו נכון . לגבי אוכל לא היתה בעיה , הציצי היה צמוד אליי גם שם, וחוץ מזה קיבלנו גרברים מהמלון .

ציף שלי

New member
מתי?? אולי בסוף שבוע הבא??

כי אנחנו בתכנון... לא יודעת מה להציע לך אבל בטוח מצלמה לצלם את עוז החתיך...

למעלה