זקוקה לחוזה שכירות דירה

ashlaya

New member
../images/Emo32.gifזקוקה לחוזה שכירות דירה

זכור לי שהיה אתר ובו חוזים להורדה מי מכיר?

Rשף

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק עו"ד, אל תתפתי לחסוך כסף מה גם שהחוזים האלה בדרך כלל גרועים לשני הצדדים, את משכירה או שוכרת ? ניתן לקנות חוזה בסטימצקי (והוא רע כבר אמרתי ?)

Rשף

New member
אה, וגם כאן בתפוז

בפורומים חוק ומשפט ו/או נדל"ן ראיתי שם כמה נוסחים בלווי הערות

הילהל

New member
אכפת לך להרחיב?

כשהיינו סטודנטים (שזה לא כ"כ מזמן) כל הזמן הוחתמנו על חוזים סטנדרטיים שמחולקים חינם אין כסף בדואר. גם כשהשכרנו כאן את הדירה של חמי - זה מה שעשינו. ולגמרי מה שהתכוונו לעשות כשנשכיר את דירתנו החל מאוגוסט. עד כה לא נתקלנו בבעיה. אתה יכול להסביר למה זה רע? במצבי הנוכחי, אין לי שקל להוציא על עו"ד. אפילו לא 10 אגורות.

Rשף

New member
בבקשה דוגמאות למשכיר את דירתו

הכל טוב ויפה עד שמשהו משתבש, קראי בפורום חוק ומשפט ותראי כמה משכירים מתלוננים שם, דוגמאות: -איזה בטחונות תבקשי ומה ניתן לעשות איתם (רמז- כלום בקלות פרט לערבות בנקאית) -ביטוח המבנה -תקופות השכירות: ניסוח לא ברור עלול לגרום לאי הבנות -שכר הדירה: לפעמים לא מצויין במלואו או לתקופת אופצייה -זכויות ביקור (לא לילד של הגרוש): הסדרת ביקור שלכם בדירה תקופתית ולקראת תום התקופה -קנסות, הפרות: מה נחשב, כמה פצוי -שמירה על המושכר וזכותכם לתקנו על חשבון המשכיר רוב הדברים יופיעו בחוזה הסטנדרטי אבל לא תמיד בצורה טובה, אם את באמת לא יכולה נסי להשיג כמה חוזים כאלה והשווי ביניהם בזהירות, את מוזמנת לשאול במסר שאלות ספציפיות יותר.

הילהל

New member
תודה

כשיונתן ירגיש טוב - אני אכנס לפורום חוק ומשפט. ואנסה לאסוף כמה נוסחים. ואם זה עדיין יהיה בסדר - אציק לך במסרים. ידעתי על הבעיתיות במימוש הבטחונות. והמבנה מבוטח - משכנתא. על כל היתר אפילו לא התחלתי לחשוב. אוף! כמה מרגיז להצטרך לעזוב את הבית שלי ולהסתבך ככה.

Rשף

New member
../images/Emo92.gif בהחלט מרגיז

ידעת למשל שאסור להוציא בכח שוכר מהבית גם אם לא שילם שקל, אסור אפילו לנתק לו את החשמל או המים, צריך להשיג החלטת בימ"ש ולפנות למשטרה מה שיכול קחת המון זמן.

הילהל

New member
אמרו לי משהו כזה השבוע

בעלי טוען כשלאבא שלו היה שוכר-מתנחל, הוא הגיע לבית בזמן שהיה ריק, החליף את המנעולים, ונשאר במקום, להודיע לעבריין שאם הוא רוצה אי פעם את חפציו - כדאי שיגיע עם משאית לפנות אותם. זה לא פיתרון אולטימטיבי - כי מה קורה במצב שבו השוכר לא נשבר? מביא פורץ ומחליף מנעולים? אין לי מושג. בבאר-שבע יש אלפי דירות שמושכרות ע"י סטודנטים. רוב החוזים האלה עובדים יפה. רוב השוכרים נורמלים, וכנ"ל המשכירים. אני אנסה לעשות עבודת שטח טובה. אבל בסופו של דבר, כמו בכל תחום בחיים, נצטרך גם לקחת מידת-מה של סיכון.

צימעס

New member
עד כמה שאני מבינה,

זה גם לא פיתרון חוקי. יכולה לעודד אותך - במרבית המקרים הכל עובד חלק.

Rשף

New member
וגם כשיש בעיות הן לרוב פתירות

אבל שווה לנסח חוזה טוב

ashlaya

New member
אבל ויש אבל

על החוזה הסטנדרטי לוקחים שיקים פתוחים פיקדון - לא מחדשים חוזה קיים אלה חותמים על חדש - שיקים בפיקדון לחב' חשמל ערייה חב' גז ועד בית חב' חשמל ועוד שיק פתוח (עבור השכירות כולם ללא סכום וללא תאריך לא יודעת בשאיפה שלא "נופלים" על קרימינלים אנחנו משכירים דירה שלנו בנתיים כבר כמה שנים לאותם דיירים טפו טפו טפו - רק שלא יהיו צרות

למעלה