זה פשוט מטורף מה שקורה שם

אורה S

New member
../images/Emo32.gifזה פשוט מטורף מה שקורה שם

במזרח אני כבר פוחדת לבדוק את החדשות - כל הזמן המספרים עולים כבר הגיעו ל 23000 ובתוך כמובן הרבה מאוד ילדים ותינוקות משפחות שלמות שנעלמו והרס אין סופי ממש יורדות לי דמעות שאני חושבת על זה הלוואי והייתי בבית והייתי יכולה לחבק עכשיו את עדי והלהתנחם בחיקה...

נכון, בבוקר הייתי בסידורים ועקבתי

אחרי גלי צהל ברדיו ודיברו עם ניצולים ישראלים ומצאו אמא אחת שבבוקר בעלה חיפש אותה ודיבר ברדיו ובצהים היא נמצאה, אישה שלא יודעת לשחות והיא מסרה את אהבתה לילדים שלה ושהיא מתעגעגת וכ"כ בכיתי (באמצע הרמזור...) מקווה שהישראלים בריאים ושלמים
כ"כ הרבה הרוגים וגופות וזה לא נתפס. גיסי (בן 25) היה שם בספטמבר למשך חודש בכל האיים הללו וזכה להנות מהחופים האלו לעוד שנים ארוכות...)

דיברתי איתו עכשיו בטל' ולכל חבריו ש

שעדיין שם-שלום להם. הוא אמר לי שצלל בקופיפי בדיוק בשעה הזו...יאללה......

OMEREVI

New member
23000???!!! איפה אני חיה?!

אני עוד ב-11000 מהבוקר איזה אסון!!!פשוט סרט אימה .

dafgol

New member
אני רוצה לספר לך

אחיינית של גולן נמצאת שם עכשיו (טיול של אחרי הצבא) ואין לנו מושג מה קורה איתה, בסופ"ש האחרון היא דיברה עם ההורים שלה (אחות של גולן) וסיפרה שהם מתכננים לעזוב את תאילנד לטיול של כמה ימים בויאטנאם. אנחנו לא יודעים אם הם יצאו לטיול בזמן...מה ומי קורה... מיותר לספר שכל טלפון מקפיץ אותנו.....ואנחנו מאוד דואגים ומודאגים. כולי תקווה שהם עזבו את תאילנד בזמן ומסתובבים להם בלי לדעת בכלל מה קרה...

dafgol

New member
../images/Emo124.gif הכל בסדר ../images/Emo57.gif

אתמול בערב הגיע ה
המיוחל
אחיינית של גולן בסדר
לכל החברות שדאגו והתעניינו

למעלה