הצעה...

Blue Koko

New member
../images/Emo32.gif הצעה...

חשבתי לעצמי על קהילות תפוז הגדולות והמלאות בפורומים כגון פורום קיצורי קיבה או למשל פורום ברית מילה בעד ונגד, למה שלא יהיה פורום דיג'ייז ותקליטנות אה? קהילת התקליטנים בארץ רק הולכת ותופחת משנה לשנה - פורום שבו יהיה אפשר לדסדקס את כל הנושאים הקשורים לתיקלוט, ציוד ומוזיקה (ענייני קלאב וכו' שגם יורידו את הלחץ מהפורום הזה) אז אם יש מישהו שמעוניין ובעל ניסיון הנהלה - אפשר לשלוח בקשה לתפוז ולנסות... מישהו איתי?

mahboba

New member
תציע להנהלה לא לנו

אני אישית שונא את הקטע של התקלוט....היום כל ערס שני חושב שהוא איזה די ג'יי מצליח

Blue Koko

New member
אני פונה לפה

בהנחה שיש כמה אנשים שמתעסקים בזה, אני לבד מול הנהלת תפוז וללא כל ידע בניהול פורום כזה או אחר אין ממש סיכוי, אתה יודע העניין של כל ערס שני נהיה דיג'י, נכון במידה מסוימת - אבל יש הרבה דברים שנשארים למקצוענים, ויש הרבה מה להציע. (כמו שכל ערס שומע "טראנסים והאוסים" ובא לפה לבקש המלצות - אותו דבר פחות או יותר)

Mike A

New member
זה לא ילך

המקצוענים נמצאים כבר במקומות שלהם, ולהיות בפורום פתוח לכולם שכל שנייה יכנסו להם "מחפשים טראנסים והאוסים" זה לא משהו שהם חושבים עליו ברצינות.

Blue Koko

New member
עכשיו דיכאת אותי.

ומה עם החובבנים האמיתיים שקיימים להם? השואפים להתמקצע? אני יודע שיש כאלה שרוצים לחלוק את הידע שלהם בקהילה שמחה.... מדוע?

LySrgic

New member
חחחחחחחחחחחח הזכרת לי

למי שראת את קווין ופרי קורעים את איביזה....העלילים שלי!!! חחחחחחחח דרך אגב לכל המעוניין ישאת זה ביום שבת בערוץ 4 בשעה 9 בערך איזה סרט מצויןןןןןןןןןןןןןןןןןן

mahboba

New member
תציע בכל זאת יש לך מה להציע

עם הקטע של הניהול פורום תסתדר זאת לא בעיה

Sunlight Theory

New member
שלום Blue Koko

עד היום רובנו מצאנו את עצמנו בפורום של רדיו 99 אף אמ, עד אשר החסות עברה לאסקייפ במקום אורנג'. עכשיו אנו מפוזרים בפורומים מאולתרים, אתה מוזמן לנסות את הפורומים בחו"ל יש בהם אנשים מנוסים שהרמת שאלות שלהם מדהימה. כמו כן אם יהיה בסדר מצד מנהל הפורום אתן לינקים ל-2 פורומים: אחד, חדש שבדיוק נפתח הוא בהחלט פורום טוב עם מנהל טוב. שני, פורום קטן שנמצא באתר של חברה בת של לייטון (יבואני מארטין, גריוון, בוטקס, לייט פיוטר וכו'), שם בעיקר יש תקליטנים מתחילים ששואלים שאלות רבות, אך שאלות שבאמת מעניין לענות עליהן ולא אותן השאלות כל הזמן. - בקשר לפתיחת פורום בתפוז, חשבתי על הנושא בעבר- אם תהיה מעוניין להקים פורום כזה ברצינות אשמח לנהל ביחד איתך. שלח לי מסר אישי על כך. - שבוע טוב, גלעד.

Mike A

New member
יש לכם את ברכתי

חוץ מזה אתם יכולים גם פה, גיוון אף פעם לא מזיק

Blue Koko

New member
אני אחשוב על זה....

יש לי קצת עם מי להתייעץ ואני אחזור אליך

Sunlight Theory

New member
~~~~~~~~~~~~>

Blue Koko שירשרת לMike A, אך אם הפנייה הייתה אליי אין בעיה. ולמנהל תודה (ההסכמה שגם כאן נדון).

למעלה