היי הרבה זמן לא נכנסתי לכאן..

AntiSeiva

New member
../images/Emo32.gif היי הרבה זמן לא נכנסתי לכאן..

וגם למדינה שלי!!
מאמצע החופשה הגדול בערך....
(חבר שלי שמר לי על המשחק
) ועכשיו אני חוזר לשחק כאן!!! ועכשיו אני חוזר למשחק!!! ועכשיו אני ממשיך לשחק! ומחרתיים יש לי מבחן... - אז בטח אני לא יהיה כאן עוד...
אז נעבור לעיקר: אני מחפש ברית
מדינה בכח 5 מיליארד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (סוס לא?) די ותיק נ.ב 1. רוטין פעם הייתי חסום במשתמש הזה, למה עכשיו כבר לא?
(
) 2. מי זה המנהל החדש? 3. האם עדיין יש כאן הפלייה בין המין הנשי לגברי (הפלייה לטובת הבנות
אם הייתה מגיעה בת אחרי שבוע יש לה אדום!!)? 4. אתה הולך לחסום אותי עכשיו ?
5. הבנתי שהכללים קצת השתנו בפורום אז תגיד לי (רוטין) מותר לי לפתוח ככה הודעת עוף או לא?

SexXx Machine

New member
יש כבר 3 אוף =\

היי הרבה זמן לא נכנסתי לכאן..ו AntiSeiva ו 18:22 | 29/11/06 וגם למדינה שלי!! מאמצע החופשה הגדול בערך.... (חבר שלי שמר לי על המשחק ) ועכשיו אני חוזר לשחק כאן!!! ועכשיו אני חוזר למשחק!!! ועכשיו אני ממשיך לשחק! ומחרתיים יש לי מבחן... - אז בטח אני לא יהיה כאן עוד... אז נעבור לעיקר: אני מחפש ברית מדינה בכח 5 מיליארד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (סוס לא?) די ותיק 1.כי הוא משחרר את כולם אחרי כמה חודשים .. חח אין עוד מקום לרשימה של חסומים =] 2. מי זה המנהל החדש? אבירם.. שחקן.. שבמקום לקבל אדום קיבל כחול כי למנהלים אין כוח לנהל תפורום המתוסבך הזה =] 3. כע... יש .. יענו הבנות מקבלות יחס אחר מהפורום זה ברור חח.. יש פה שירשור של מישהי.. תיראה לבד כבר מה הולך שם חח 4. אתה הולך לחסום אותי עכשיו ? אני מקווה שלא בשבילך.. 5. מממ אבירם פותח |אוף| פעם ביום...

XXXaviramXXX

New member
אגב גם האדמים צריכים לפתוח OFF

אם לא פתחנו, או כל אחד אחר מוזמן ונשרשר אליו

חן בבלי

New member
כנס

מחםפש ברית - דבר עם עומר בחתימה לשי הוא ייפנה אותך למי שצריך והברית זו כמובן IA 1. למה ? כי רוטין מלך. 2. אבירם מ-AFAC נראלי עכשיו URI. 3. אין דבר כזה פהליה אף פעם לא הייתה הפליה. ואם יש בת אז כן יש שירשור של 50+ חח 4. החלטת המנהלים המעולים . 5. נראלי שמותר אם אין הודעה
ואם כבר אתה פותח שירשור חדש אתה חייב לשיר בכותרת

razaR2

New member
חן מה נסגר איתך?

עד 18:40, איפה אתה גר שלילה אצלך? חחח

חן בבלי

New member
חחחחח

צהרים-אחר-הצהרים-ערב-לילה אותו דבר אני הולך לישון אז זה לילה חח

עזרה בבקשה דחוף ....

יש את הוירוס שכשמתחברים לאינטרנט הוא נכנס למין טיימר כזה ואומר עוד כמה זמן נשאר עד שהמחשב נכבה... האם מישהו יודע כיצד מסירים אותו?! ואם לא לפחות איך קוראים לו שאני יחפש כלי להסרה שלו?? בבקשה זה דחוף ותודה למי שיעזור...

למעלה