היישר מפורומים אחרים:

מצב
הנושא נעול.

טוארג

New member
../images/Emo32.gif היישר מפורומים אחרים:

היישר מפורומים אחרים:
ראיתי את זה כבר בכמה פורומים אחרים והחלטתי לייבא את זה אלינו! :) משעמם לכם? תעשו את זה: קצת בכללי... שם: גיל: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: צבע עיניים: אחים/אחיות: בן כמה אתה נראה: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: מרוצה מהשירות הצבאי או לא: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? איזה רינגטון יש לך בפלאפון?

kennedy

New member
את מי זה מעניין???

היישר מפורומים אחרים:
ראיתי את זה כבר בכמה פורומים אחרים והחלטתי לייבא את זה אלינו! :) משעמם לכם? תעשו את זה: קצת בכללי... שם: גיל: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: צבע עיניים: אחים/אחיות: בן כמה אתה נראה: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: מרוצה מהשירות הצבאי או לא: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? איזה רינגטון יש לך בפלאפון?
את מי זה מעניין???

טוארג

New member
וזה אני.....

היישר מפורומים אחרים:
וזה אני.....
קצת בכללי... שם: יובל רוט גיל: 20 פירסינג: היה - בגבה, עד שנתלש. קעקועים: אין גובה: 1.92 מידת נעליים: 45 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום אחים/אחיות: אח (28), אחות (26) בן כמה אתה נראה: 20-21 משקפיים? יש, רוב הזמן אני לא איתם. גשר? אין עבר פלילי: עבור...... סתם.. אין. שפות: עברית, אנגלית, טורקית. מרוצה מהשירות הצבאי או לא: אין ממה להיות מרוצה. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: רם אורן - פיתוי סרט מושכר שראית: לא השכרתי סרט כבר הרבה זמן סרט בקולנוע: האסונות של נינה שיר ששמעת: גלעד שגב - עכשיו טוב השיר שנתקע לך בראש: משינה - דני הדיסק שקנית: רוקפור בהופעה חיה הדיסק ששמעת: דיסק צרוב שיש לי באוטו האיש שהתקשרת אליו: ידידה שלי טלי האיש שהתקשר אליך: אחד הלקוחות של המשרד תוכנית טלוויזיה שראית: חברים איש שחשבת עליו: דנה - החברה שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן ולא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא, אחד הספיק. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: טורקיה (12 פעמים), יוון, ספרד, צרפת, תאילנד, אנגליה, בלגיה, הולנד, גרמניה, שוויץ, פולין, ארצות הברית וקנדה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: היתה לי אחת, זה לא עובד. להרוג אנשים: תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: אין לי בעיה עם זה נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: איש באמונתו יחיה תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן, על מישהו קרוב שנהרג בתאונת דרכים אי פעם שיקרת: פעם אחת? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 שאני זוכר נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודע על מקרים כאלה נישקת בנות: הרבה נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: יש שלוש בנות שזכו לזה, אחת מהן היתה חברה קבועה שלי, אחת סטוץ והשלישית היא החברה הנוכחית. שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון - 1, בטלוויזיה ראו אותי כמה פעמים. התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אוטו ממתק: מזמן לא אכלתי, בעיקרון - סניקרס סרט מצויר: שרק קורנפלקס: רגיל מסטיק: אורביט ירוק צבע: כחול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: תות תכשיט: שרשרת של מגן דוד שיש לי מהנסיעה לפולין, הצמידים שמחלקים עם הבגדים של פוקס. חורף\קיץ: קיץ בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: דנה ראה אותך בוכה: דנה הלכת איתו לסרט: מור צעק עליך: מישהו שחניתי לו בחניה הפרטית במגדלי תל אביב שלח לך אימייל: אחד הלקוחות של המשרד האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן (בלוז לחופש הגדול, בסוף) היית על במה? טקס סיום כיתה י"ב חשבת שאת\ה הולך למות? כמעט עשיתי תאונת דרכים כשרכב שבא ממול נכנס לנתיב שלי. נכשלת במקצוע?: תודה לאל לא. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: משינה - את באה לבקר אוכל אהוב: אוכל של "ימה" במרינה בהרצליה תוכנית אהובה: אי אר, משמרת שלישית, מ"ק 22. ספורט אהוב: כדורסל תחביב: כדורסל, אינטרנט, ים זמר/זמרת/להקה אהובים: ברי סחרוף/דנה ברגר/משינה עיתון אהוב: הגה וסתם: מה השעה עכשיו? 15:57 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? בעיקרון כחול, אבל כשזה מגיע לקבוצות אז אדום. סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לעבוד איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים תיכון או אוניברסיטה? עוד לא הייתי באוניברטיסה אז.... תיכון אני מניח. אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? צלצול פלאפון ריח האחרון שהרחת? הבושם של אחת שעובדת איתי הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. יש שם שני ספרים- בראשון אין עמוד 103 אז פתחתי ב-43 - "את האנחות שהלכו והתגברו. לדעתי, את השלב הזה כבר יכולת..." (מיכל זמיר - 12 פגישות, ספר שקיבלתי במתנה). השני - "הוא פתח את כף היד המאוגרפת. הטפסים נעלמו. "טא-דאם!" קרא..." (אתגר קרת - געגועי לקיסינג'ר) איזה רינגטון יש לך בפלאפון? גלעד שגב - עכשיו טוב (ב-4 פולי)

מדבר תורקית../images/Emo35.gif ארקדאש../images/Emo98.gif

וזה אני.....
קצת בכללי... שם: יובל רוט גיל: 20 פירסינג: היה - בגבה, עד שנתלש. קעקועים: אין גובה: 1.92 מידת נעליים: 45 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום אחים/אחיות: אח (28), אחות (26) בן כמה אתה נראה: 20-21 משקפיים? יש, רוב הזמן אני לא איתם. גשר? אין עבר פלילי: עבור...... סתם.. אין. שפות: עברית, אנגלית, טורקית. מרוצה מהשירות הצבאי או לא: אין ממה להיות מרוצה. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: רם אורן - פיתוי סרט מושכר שראית: לא השכרתי סרט כבר הרבה זמן סרט בקולנוע: האסונות של נינה שיר ששמעת: גלעד שגב - עכשיו טוב השיר שנתקע לך בראש: משינה - דני הדיסק שקנית: רוקפור בהופעה חיה הדיסק ששמעת: דיסק צרוב שיש לי באוטו האיש שהתקשרת אליו: ידידה שלי טלי האיש שהתקשר אליך: אחד הלקוחות של המשרד תוכנית טלוויזיה שראית: חברים איש שחשבת עליו: דנה - החברה שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן ולא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא, אחד הספיק. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: טורקיה (12 פעמים), יוון, ספרד, צרפת, תאילנד, אנגליה, בלגיה, הולנד, גרמניה, שוויץ, פולין, ארצות הברית וקנדה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: היתה לי אחת, זה לא עובד. להרוג אנשים: תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: אין לי בעיה עם זה נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: איש באמונתו יחיה תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן, על מישהו קרוב שנהרג בתאונת דרכים אי פעם שיקרת: פעם אחת? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 שאני זוכר נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודע על מקרים כאלה נישקת בנות: הרבה נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: יש שלוש בנות שזכו לזה, אחת מהן היתה חברה קבועה שלי, אחת סטוץ והשלישית היא החברה הנוכחית. שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון - 1, בטלוויזיה ראו אותי כמה פעמים. התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אוטו ממתק: מזמן לא אכלתי, בעיקרון - סניקרס סרט מצויר: שרק קורנפלקס: רגיל מסטיק: אורביט ירוק צבע: כחול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: תות תכשיט: שרשרת של מגן דוד שיש לי מהנסיעה לפולין, הצמידים שמחלקים עם הבגדים של פוקס. חורף\קיץ: קיץ בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: דנה ראה אותך בוכה: דנה הלכת איתו לסרט: מור צעק עליך: מישהו שחניתי לו בחניה הפרטית במגדלי תל אביב שלח לך אימייל: אחד הלקוחות של המשרד האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן (בלוז לחופש הגדול, בסוף) היית על במה? טקס סיום כיתה י"ב חשבת שאת\ה הולך למות? כמעט עשיתי תאונת דרכים כשרכב שבא ממול נכנס לנתיב שלי. נכשלת במקצוע?: תודה לאל לא. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: משינה - את באה לבקר אוכל אהוב: אוכל של "ימה" במרינה בהרצליה תוכנית אהובה: אי אר, משמרת שלישית, מ"ק 22. ספורט אהוב: כדורסל תחביב: כדורסל, אינטרנט, ים זמר/זמרת/להקה אהובים: ברי סחרוף/דנה ברגר/משינה עיתון אהוב: הגה וסתם: מה השעה עכשיו? 15:57 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? בעיקרון כחול, אבל כשזה מגיע לקבוצות אז אדום. סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לעבוד איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים תיכון או אוניברסיטה? עוד לא הייתי באוניברטיסה אז.... תיכון אני מניח. אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? צלצול פלאפון ריח האחרון שהרחת? הבושם של אחת שעובדת איתי הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. יש שם שני ספרים- בראשון אין עמוד 103 אז פתחתי ב-43 - "את האנחות שהלכו והתגברו. לדעתי, את השלב הזה כבר יכולת..." (מיכל זמיר - 12 פגישות, ספר שקיבלתי במתנה). השני - "הוא פתח את כף היד המאוגרפת. הטפסים נעלמו. "טא-דאם!" קרא..." (אתגר קרת - געגועי לקיסינג'ר) איזה רינגטון יש לך בפלאפון? גלעד שגב - עכשיו טוב (ב-4 פולי)
מדבר תורקית
ארקדאש

omer landau

New member
הנה

היישר מפורומים אחרים:
הנה
קצת בכללי... שם: עומר לנדאו גיל: 17.25 פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 178-180 מידת נעליים: 45 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום אחים/אחיות: 2 אחיות בן כמה אתה נראה: אין לי מושג בפנים אולי 16 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: טוב אז אני רצחתי את קנדי בקיצור לא שפות: שפות שפות..... רק עברית מרוצה מהשירות הצבאי או לא: נחכה ונראה הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:לא זוכר מה היה האחרון וזה היה מזמן סרט מושכר שראית: קומדיה חביבה מתחתנים עם ההורים או משהו כזה סרט בקולנוע: סטרסקי והאץ סרט ענק שיר ששמעת: היה לי חבר היה לי אח השיר שנתקע לך בראש: השיר הנ"ל הדיסק שקנית: דיסקים לצריבה חה חה
הדיסק ששמעת: מה שצרבתי עליו האיש שהתקשרת אליו: המורה לנהיגה לדחות את השיעור כי אני לא מרגיש טוב היום האיש שהתקשר אליך:וואלה לא זוכר תוכנית טלוויזיה שראית: ג'אג אתמול בערב איש שחשבת עליו: עליך שהמצאתי שרשור חביב זה חחח האם... את/ה דלוקה על מישהו: FI את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי אם יש או אין סוטים בצאט חחחח את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןןןןןןןןןןןןןןןןן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: רק בארצות הברית רולס בא לי לחזור ויוון בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: כן עישון אצל בני עשרה:לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא כן לא תוכנית ההתנתקות של שרון: כןןן האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... צונזר
השם שלך הופיע בעיתון: אני זוכר רק פעם אחת דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מחשב ממתק: שכחתי את השם אבל הוא טעים חח כזה שוקולד עם קרם בפנים שזה בר כזה סרט מצויר: לא יודע מה הכי אהבתי קורנפלקס: כריות או פצפוצי אורז בטעם שוקולד לא משנה איך קוראים לזה מסטיק: מנטה צבע: כחול יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: מי שבא ברוך הבא תכשיט: לא ממש חורף\קיץ: כמו אצל כולם זה משתנה אבל ממש התרגשתי משעון הקיץ החדש כל עוד אין לחות אז קיץ חח בחדר: מחשב ?? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכר הלכת איתו לסרט: יש 2 צעק עליך: לא זוכר שלח לך אימייל: אבא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?אין לי פיגמה בכית בסרט? לא היית על במה? כן אבל זה במסגרות מפגרות כמו בית ספר חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן שחטפתי מכה באיזור מסויים דברים אהובים: שיר אהוב:יש הרבה נגיד ש american pie אוכל אהוב:מה שאני מכין חחח תוכנית אהובה: גאג עשרים וארבע מק 22 שולטת ומופע שנות השבעים ספורט אהוב: אין ממש אלה שלא צריך להיות בכושר חח תחביב:רכבות??!!?? זמר/זמרת/להקה אהובים:קויין ביטלס להקות צבאיות?? עיתון אהוב:ביטאון חיל אוויר וסתם: מה השעה עכשיו? 16:40 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי קיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד לתנך בלאכס תכננתי לפני עשרים דקות אבל ראיתי את השרשור החביב הזה חח איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים ובוקר יחדיו תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? חריקת בלמים ריח האחרון שהרחת?סבון מהמקלחת הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? אין בעמוד הזה שורה 17 כי זה העמוד האחרון של הפרק חחח 102: שורה 17-מטרה זו עמדה גם בבסיס הייבום של תמר איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש לי פלאפון מעפן בלי רינגטונים 5110

צחקן

New member
שלי

היישר מפורומים אחרים:
שלי
ב"ה קצת בכללי... שם: יצחק (צוזנזר) גיל: 10.99 פירסינג:? קעקועים: לא! איכס! גובה: 146 מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום צבע עיניים:חום (שמעם לא?) אחים/אחיות: משה (16) אילה (14) צפורה (12.3) אני (10.99) צבי(אוטובוסי)(6.7) יוסף 5.5. בן כמה אתה נראה: משקפיים? לא. יש אבל לאחי וחותי ולשני הורי... אולי בעתיד גשר? הגשר התורכי ליד אופקים.... גשר לתנקים איזה פחד לעבור.... . עבר פלילי: קטין, ללא(צונזר) שפות: עברית (אנגלית וערבית טיפה טיפה) מרוצה מהשירות הצבאי או לא: עוד לא היה לי שרות צבאי אבל מתכוון לעשות הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אני ? ספרחים? לא הולך ביחד! סרט מושכר שראית: אךףפעם לה השכרתי סרט.... סרט בקולנוע: צלילי המוסיקה (ראיתי את הסרט הזה לפני 6-7 שנים... יש לי אותו בבית אבל לא משנה וזו הפפעם הראשונה והאחרונה שהיתי בקולנוע... ) שיר ששמעת: שלום פליסר "גבעת הדגן" השיר שנתקע לך בראש?: "שיר העדר עליו השלום" (שלום פליסר שישרי חס ושלום) הדיסק שקנית: מעולם לא קניתי דיסק.... הדיסק ששמעת: שלום ליסר, "חס ושלום" האיש שהתקשרת אליו: חחבר שלי האיש שהתקשר אליך: המדריך שלי ב"עזרא" תוכנית טלוויזיה שראית: החדשות 2/10 באינטרנט איש שחשבת עליו: רה"מ האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: הדירה קטנה אלבל הכל בסדר אז אני לא יודע מה ךלהחליט את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: מה זה פריסנג?? את/ה אוהבת רכבות הרים: לא היתי אף פעם אבל אני אוהב... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא!~ לא יוצא מםפה זו ארצי! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן להרוג אנשים: תלוי את מי... עישון אצל בני עשרה: לא! מי בכלל אוה ב לעשן ! פיכסה פיכסה! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא! זו סכנת נפשות!. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: ? תוכנית ההתנתקות של שרון: לא ! לא! התוכנית מוסוכנת לעם ולמדינה. אן מפנים את גוש קטיף אז אשדוד על הכוונת ויש שמה תחנת רכבת. האם את\ה... צונזר! כמה פעמים... נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: לא יודע השם שלך הופיע בעיתון: כל שבוע... בעיתון הכתיתי (אני עורך אותו) התחרטת על דברים שעשית: כן מלא!. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: י'וסף (אחי הקטן) סרט מצויר: מלך האריות. קורנפלקס: רגיל מסטיק: אורביט ללא סוכר. צבע: כתום (הצבע של הסניף שלי) יום בשבוע: שבת!. הכי כיף! היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: איכס זה עשוי מעצמות דגים!. תכשיט: ? חורף\קיץ: אני לא אוהב אף אחד. בחדר: 2 מחשבים, סאב, נתב, שרת, כסא מחשב... מה לא? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחד אחי ראה אותך בוכה: כל המדשפחה שלי הלכת איתו לסרט: כל המשפחה צעק עליך: הרבה.... שלח לך אימייל: INN האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בןין בני משפחתי בכית בסרט? כן. ככשהית קטן במות מופסה ("מלך היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים: אוטובוסים, משאיות, המשפחה, רכבות, נגינה באורגנית ופסנתר, נגינה במלודיקה, ועוד הרבה ששחכתי שיר אהוב: "הוי ספינתי מה טובה את... מה חבל אשאתכבר טובעת..." אוכל אהוב: הרבה... תוכנית אהובה: חדשות ספורט אהוב: מי אוהב ספורוט? תחביב:דברים אהובים: אוטובוסים, משאיות, המשפחה, רכבות, נגינה באורגנית ופסנתר, נגינה במלודיקה, ועוד הראבה ששחכתי זמר/זמרת/להקה אהובים: שלום פליסר, הגבעתרון, ובעיקר שירים עבריים ישנים עיתון אהוב: יש מלא כאלה... וסתם: מה השעה עכשיו? 5:17 תפוח או בננה? תפוח בננה, אני אוהבשנהם כחול או אדום? כחול !. סתיו או אביב? אכפת לי? לא!. אני שונא חורף שונא קיץ, אזל עאאני אומר אביב כי נולדי באביב. יש גם פריחה ועכו'... מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודע.. אני חושב ללכת להתפלל מנחה... איזה ארוחה אחרונה אכלת? צוהריים תיכון או אוניברסיטה? לא יודע... אני חושב שאונברסיטה .... . אתה משועמם/ת? לפעמים. רעש אחרון ששמעת? רעש מעב פנטיום 3. ריח האחרון שהרחת? הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "הכל קפאו במקום כמחושפים" איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון! זהו.....

תוכון1

New member
אני בקצרה..

היישר מפורומים אחרים:
אני בקצרה..
שם: רם גיל: 12וחצי פירסינג: בחיים לא קעקועים: מעניין ת'סבתא שלי גובה: 1.52 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום\שחרחר צבע עיניים: כחול אחים\אחיות: 2 אחיות בן כמה אתה נראה(?): 12 וחצי משקפיים: לא גשר: כן עבר פלילי: כן, בגיל 5 גנבתי מסטיק בסופר שפות: אנגלית וקצת צרפתית מרוצה משירות צבאי(?): ----

תוכון1

New member
איזה מידת נעליים קטנה יש לי........

אני בקצרה..
שם: רם גיל: 12וחצי פירסינג: בחיים לא קעקועים: מעניין ת'סבתא שלי גובה: 1.52 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום\שחרחר צבע עיניים: כחול אחים\אחיות: 2 אחיות בן כמה אתה נראה(?): 12 וחצי משקפיים: לא גשר: כן עבר פלילי: כן, בגיל 5 גנבתי מסטיק בסופר שפות: אנגלית וקצת צרפתית מרוצה משירות צבאי(?): ----
איזה מידת נעליים קטנה יש לי........

שי חלצי

New member
טוב טוב

היישר מפורומים אחרים:
טוב טוב
בד"כ אני לא עושה את השטויות האלה, אבל השאלות היו נחמדות ופתאום בא לי על זה, אז הנה לכם: קצת בכללי... שם: שי חלצי גיל: כמעט 18 פירסינג: לא! קעקועים: עוד יותר לא! גובה: בערך 178? אני לא בטוח בדיוק. מידת נעליים: נראה לי ש-44... אני כל פעם שוכח עד לפעם הבאה שאני קונה נעליים. צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום אחים/אחיות: 3 אחיות (31.5, 30, 24) בן כמה אתה נראה: מממממ... תמיד שואלים אותי באיזה שנה אני באוניברסיטה
משקפיים? כן ולא. שמעתם על עדשות מגע??
גשר? לא עבר פלילי: לא (אני מקווה) שפות: עברית, אנגלית, קצת צרפתית. מרוצה מהשירות הצבאי או לא: עצם זה שצריך לעשות שירות צבאי כבר עושה אותי לא מרוצה ממנו. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אוריאנה פלאצ'י - הזעם והגאווה. סרט מושכר שראית: לא זוכר
סרט בקולנוע: לא זוכר את האחרון, אבל אני חושב שאחד לפני האחרון היה להרוג את ביל I. שיר ששמעת: עכשיו מנגן בווינאמפ שלי proclaimers - 500 miles (נו, זה מהפרסומת של אורט). השיר שנתקע לך בראש: קיס קיס של טרקן (בטורקית). הדיסק שקנית: אני לא קונה דיסקים, אני מוריד MP3. קניתי כמה דיסקים שביקשו ממני כשהייתי באילת, אבל זה לא היה בשבילי. הדיסק ששמעת: שוב, אני שומע MP3. אבל שמעתי באוטו דיסק שצרבתי עם כל מיני שירים בדרך לתצפית לפני כמה חודשים. האיש שהתקשרת אליו: מעין. האיש שהתקשר אליך: ורד, אחותי. תוכנית טלוויזיה שראית: ממממממ זה בטח היה מבט מהיר על חדשות בCNN אתמול, ולפני זה אני לא זוכר. פשוט לא היה לי כלכך הרבה זמן לטלויזיה בשבוע האחרון. האם... את/ה דלוקה על מישהו/י: אולי את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אולי, זה עוד לא קרה לי, אז אני לא יודע את/ה רוצה עוד פירסינג: לא! (אין לי) את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןןןן זה טוב את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה (עם חברים שלי בראש השנה האזרחי), גרמניה וצ'כיה (מחנה קיץ אסטרונומי שהייתי בו בגרמניה, והיה מאוד קרוב לגבול עם צ'כיה, אז גם ביקרתי בקרלובי ורי) ארה"ב (4 פעמים, משפחה בניו יורק), קנדה (בפעם האחרונה נסענו לניאגרה ולטורונטו מניו יורק). עברתי פעמיים באנגליה גם בקיץ בדרך אל וחזרה מהמחנה, סיפור ארוך. הרגל שלי היתה בלבנון, דרך השער. בקרוב אני מקווה לעשות את סיני, אולי טורקיה, בטוח גרמניה ופולין שוב בקיץ (אני חוזר למחנה), וכנראה ארה"ב בחורף.
שמתי לב שאני חי די טוב לאחרונה...
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אולי, לא ניסיתי להרוג אנשים: תלוי את מי. עישון אצל בני עשרה: לא! אתם מ-ס-ר-י-ח-י-ם!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מומלץ מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן בכיף תוכנית ההתנתקות של שרון: כן, אבל צריך לפנות יותר התנחלויות, ולהעביר את הגדר יותר קרוב לקו הירוק. להשאיר ממש רק את מה שקרוב לגבול העתידי של הסכם הקבע ואת אריאל (כי חבל לפנות את אריאל בינתיים, היא גם לא ממש מפריעה לאף אחד). אולי גם קצת יישובים בבקעה, אבל כל השאר - הביתה. (בעצם להשאיר להם קצת פחות מהגבולות של הסכם ג'נבה, ועדיף בהסכם. בעצם אני בעד הסכם ג'נבה בלי זכות השיבה). האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: נסעתי כמה פעמים ועצרו אותנו שוטרים... פעמיים שאני זוכר במיוחד זה על מהירות (מוצדק) ופלאפון (לא מוצדק, שוטר מנאייק). כמה פעמים... היית מאוהב: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא שאני יודע נישקת בנות: כן נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: ממממ... בטוח היתה איזה פעם. אני יודע שהתמונה שלי היתה בעיתון המקומי של הVogtland שזה האיזור במזרח גרמניה שבו היה המחנה קיץ שלי. באו כתבים וצילמו אותנו עושים פוזות עם הטלסקופים, זה היה משעשע
אבל את השם שלי לא כתבו, רק כתבו בין השאר שהגיעו משתתפים מישראל (אני הייתי המשתתפים מישראל, רק אני). השם שלי הופיע הרבה פעמים בביטאון של האגודה הישראלית לאסטרונומיה, שמופץ לכל 300 חבריה הנאמנים (www.astronomy.org.il). התחרטת על דברים שעשית: הרבה, אבל רוב הדברים האלה היו ניתנים לתיקון. המשך בהודעה הבאה, כי המערכת הודיעה שכתבתי יותר מדי תווים

שי חלצי

New member
המשך

טוב טוב
בד"כ אני לא עושה את השטויות האלה, אבל השאלות היו נחמדות ופתאום בא לי על זה, אז הנה לכם: קצת בכללי... שם: שי חלצי גיל: כמעט 18 פירסינג: לא! קעקועים: עוד יותר לא! גובה: בערך 178? אני לא בטוח בדיוק. מידת נעליים: נראה לי ש-44... אני כל פעם שוכח עד לפעם הבאה שאני קונה נעליים. צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום אחים/אחיות: 3 אחיות (31.5, 30, 24) בן כמה אתה נראה: מממממ... תמיד שואלים אותי באיזה שנה אני באוניברסיטה
משקפיים? כן ולא. שמעתם על עדשות מגע??
גשר? לא עבר פלילי: לא (אני מקווה) שפות: עברית, אנגלית, קצת צרפתית. מרוצה מהשירות הצבאי או לא: עצם זה שצריך לעשות שירות צבאי כבר עושה אותי לא מרוצה ממנו. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אוריאנה פלאצ'י - הזעם והגאווה. סרט מושכר שראית: לא זוכר
סרט בקולנוע: לא זוכר את האחרון, אבל אני חושב שאחד לפני האחרון היה להרוג את ביל I. שיר ששמעת: עכשיו מנגן בווינאמפ שלי proclaimers - 500 miles (נו, זה מהפרסומת של אורט). השיר שנתקע לך בראש: קיס קיס של טרקן (בטורקית). הדיסק שקנית: אני לא קונה דיסקים, אני מוריד MP3. קניתי כמה דיסקים שביקשו ממני כשהייתי באילת, אבל זה לא היה בשבילי. הדיסק ששמעת: שוב, אני שומע MP3. אבל שמעתי באוטו דיסק שצרבתי עם כל מיני שירים בדרך לתצפית לפני כמה חודשים. האיש שהתקשרת אליו: מעין. האיש שהתקשר אליך: ורד, אחותי. תוכנית טלוויזיה שראית: ממממממ זה בטח היה מבט מהיר על חדשות בCNN אתמול, ולפני זה אני לא זוכר. פשוט לא היה לי כלכך הרבה זמן לטלויזיה בשבוע האחרון. האם... את/ה דלוקה על מישהו/י: אולי את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אולי, זה עוד לא קרה לי, אז אני לא יודע את/ה רוצה עוד פירסינג: לא! (אין לי) את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןןןן זה טוב את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה (עם חברים שלי בראש השנה האזרחי), גרמניה וצ'כיה (מחנה קיץ אסטרונומי שהייתי בו בגרמניה, והיה מאוד קרוב לגבול עם צ'כיה, אז גם ביקרתי בקרלובי ורי) ארה"ב (4 פעמים, משפחה בניו יורק), קנדה (בפעם האחרונה נסענו לניאגרה ולטורונטו מניו יורק). עברתי פעמיים באנגליה גם בקיץ בדרך אל וחזרה מהמחנה, סיפור ארוך. הרגל שלי היתה בלבנון, דרך השער. בקרוב אני מקווה לעשות את סיני, אולי טורקיה, בטוח גרמניה ופולין שוב בקיץ (אני חוזר למחנה), וכנראה ארה"ב בחורף.
שמתי לב שאני חי די טוב לאחרונה...
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אולי, לא ניסיתי להרוג אנשים: תלוי את מי. עישון אצל בני עשרה: לא! אתם מ-ס-ר-י-ח-י-ם!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מומלץ מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן בכיף תוכנית ההתנתקות של שרון: כן, אבל צריך לפנות יותר התנחלויות, ולהעביר את הגדר יותר קרוב לקו הירוק. להשאיר ממש רק את מה שקרוב לגבול העתידי של הסכם הקבע ואת אריאל (כי חבל לפנות את אריאל בינתיים, היא גם לא ממש מפריעה לאף אחד). אולי גם קצת יישובים בבקעה, אבל כל השאר - הביתה. (בעצם להשאיר להם קצת פחות מהגבולות של הסכם ג'נבה, ועדיף בהסכם. בעצם אני בעד הסכם ג'נבה בלי זכות השיבה). האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: נסעתי כמה פעמים ועצרו אותנו שוטרים... פעמיים שאני זוכר במיוחד זה על מהירות (מוצדק) ופלאפון (לא מוצדק, שוטר מנאייק). כמה פעמים... היית מאוהב: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא שאני יודע נישקת בנות: כן נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: ממממ... בטוח היתה איזה פעם. אני יודע שהתמונה שלי היתה בעיתון המקומי של הVogtland שזה האיזור במזרח גרמניה שבו היה המחנה קיץ שלי. באו כתבים וצילמו אותנו עושים פוזות עם הטלסקופים, זה היה משעשע
אבל את השם שלי לא כתבו, רק כתבו בין השאר שהגיעו משתתפים מישראל (אני הייתי המשתתפים מישראל, רק אני). השם שלי הופיע הרבה פעמים בביטאון של האגודה הישראלית לאסטרונומיה, שמופץ לכל 300 חבריה הנאמנים (www.astronomy.org.il). התחרטת על דברים שעשית: הרבה, אבל רוב הדברים האלה היו ניתנים לתיקון. המשך בהודעה הבאה, כי המערכת הודיעה שכתבתי יותר מדי תווים
המשך
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מוקה (של יטבתה! כל השאר חיקויים... beware of KARLO) ממתק: שוקולד ממולא בקרם אייריש קרים, שקניתי בדיוטי פרי באנגליה. חלבה שערות. עוגת שוקולד חמה עם סירופ חם וכדור וניל, אבל טובה, לא סתם קישקוש. Mercy. עוגיות תמרים שאחותי עושה. סרט מצויר: אני לא זוכר משהו ספציפי... קורנפלקס: איכס. אני אוהב ציפי (אורז תפוח בטעם שוקולד). בכלל, הם התכוונו לכתוב דגנים, כי קורנפלקס זה רק סוג אחד של דגנים. מסטיק: אני לא אוהב מסטיקים, אבל אם כבר, אז אורביט פירות או מנטה. פעם ניסיתי מסטיק אקליפטוס הונגרי וזה היה כלכך חזק שקיבלתי קוצר נשימה. צבע: כחול... זה מרגיע. יום בשבוע: חמישי. כי זה יום עם הרבה פעילות בד"כ, אבל יודעים שמחר שישי ויש סופ"ש לכייף ולנוח... היום הכי לא מועדף: שני - כי כבר אין את המרץ שיש להתחיל את השבוע כמו בראשון, ועדיין לא רואים את הסופ"ש באופק כמו בשלישי והלאה. ג'לי: איכס. תכשיט: השעון הדיגיטלי שלי זה נחשב? אני בכלליות לא מתקשט, אבל את השעון שלי אני מאוד אוהב וחושב שהוא יפה. חורף\קיץ: חורף ואביב! בחדר: המיטה שלי, שהיא נמוכה, ותמיד רציתי מיטה נמוכה עד שקניתי אותה לפני כמה שנים. האטלס שלי, שאיכשהו תמיד אני מוצא משהו לבדוק בו פעם ביום. המדף שאני שם עליו את כל הדברים המגניבים (אבנים, מאובנים, פסלונים, תמונות, כרטיסים, צמח קטן). האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חוץ ממני? ידידה שלי שישנה אצלי לפני איזה חודש בערך. אם אלביס החתוך שלי נחשב, הוא ישן לידי כל לילה. ראה אותך בוכה: ואוו... בכיתי כמה פעמים בחברת אנשים בשנים האחרונות, אבל אני לא יודע אם שמו לב. בטקסים של המסע לפולין, כמה פעמים בכיתי ובטח ראו אותי אנשים שישבו מסביב. הלכת איתו לסרט: חברים שלי מהכיתה. צעק עליך: אחותי, כי זרקתי אליה משהו ופיספסתי וזה הכאיב לה... אני כזה עקום כשאני זורק דברים...
שלח לך אימייל: יוטה, חברה שלי מפולין. האם אי פעם... אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אהההההה ברעידת אדמה יצאתי לחדר מדרגות עם פיג'מה, זה נחשב? ראתה אותי רק השכנה שלנו... אז זה לא כזה ציבור גדול
בכית בסרט? בכמה סרטים שראיתי ביום השואה. היית על במה? במצפה, על הבמה בחדר טלסקופ. היי, זאת במה... ואפילו היו אנשים למטה שעשיתי להם הסבר על החדר טלסקופ. חשבת שאת\ה הולך למות? ברעידת אדמה האחרונה. בקומות גבוהות זה הרגיש הרבה יותר חזק מאשר למטה, מי שהיה למטה לא יכול להבין אותנו! נכשלת במקצוע? בטח בכימיה או מחשבים, לא זוכר מתי. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כמו שעומר אמר, וגם בכמה סיטואציות אחרות. דברים אהובים שיר אהוב: יש הרבה. כל פעם אני שומע שיר מסוים הרבה פעמים במשך תקופה מסוימת. כרגע זה קיס קיס של טרקן. אוכל אהוב: אוווווווו יותר מדי. כמעט כל מה שאמא שלי מכינה, המבורגר בבורגוס, כל מיני דברים בקולומבוס, הבלינצ'ס של שושנה (מסעדות), בייגלס, פרטזצלס. אין לי סוג אוכל אהוב, רק מנות אהובות. תוכנית אהובה: ארץ נהדרת, רק בישראל, חשיפה לצפון, חברים, סיינפלד. ספורט אהוב: ללכת. תחביב: אסטרונומיה, לבשל ולאכול, לטייל, לטייל, לטייל, להסתכל על אנשים באוטובוס. לקרוא את מה שכותבים בפורום הזה על רכבות... כי זה מעניין. זמר/זמרת/להקה אהובים: אין לי משהו ספציפי, אני שומע מה שטוב לי באותו רגע. עיתון אהוב: "הארץ". וסתם: מה השעה עכשיו? 1936 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול, כי אדום זה מסוכן סתיו או אביב? אביב, כי יש פרחים בכל מקום מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו... למרות שלאחרונה גם אני נפלתי ברשתו של ההמסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקום למטבח לשתות משהו, ולהעביר את הזמן עד לצפירה
איזה ארוחה אחרונה אכלת? חזה עוף מוקפץ עם תירס גמדי וסלרי - שיגעון
אכלתי גם קצת ציפי עם חלב אחרי זה, אבל אני לא מחשיב את זה כארוחה ממש. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה, נמאס לי כבר מהתיכון. אתה משועמם/ת? - מה אתם חושבים? אני עונה על כל השאלות האלה בשביל הכיף??
רעש אחרון ששמעת? אנשים מדברים ברחוב (עד קומה רביעית!), מכונית, ומים זורמים במקלחת. ריח האחרון שהרחת? הריח של הציפי שאכלתי הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "כך שקודקוד 'B נמצא בראשית הצירים (0;0;0)," פשוט היה לי היום מגן במתמטיקה וזה נשאר כאן מאז שלמדתי אתמול...
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Murdy Gurdy - משהו מטורף

omer landau

New member
דווקא המסטיק עוזר לקוצר נשימה

המשך
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מוקה (של יטבתה! כל השאר חיקויים... beware of KARLO) ממתק: שוקולד ממולא בקרם אייריש קרים, שקניתי בדיוטי פרי באנגליה. חלבה שערות. עוגת שוקולד חמה עם סירופ חם וכדור וניל, אבל טובה, לא סתם קישקוש. Mercy. עוגיות תמרים שאחותי עושה. סרט מצויר: אני לא זוכר משהו ספציפי... קורנפלקס: איכס. אני אוהב ציפי (אורז תפוח בטעם שוקולד). בכלל, הם התכוונו לכתוב דגנים, כי קורנפלקס זה רק סוג אחד של דגנים. מסטיק: אני לא אוהב מסטיקים, אבל אם כבר, אז אורביט פירות או מנטה. פעם ניסיתי מסטיק אקליפטוס הונגרי וזה היה כלכך חזק שקיבלתי קוצר נשימה. צבע: כחול... זה מרגיע. יום בשבוע: חמישי. כי זה יום עם הרבה פעילות בד"כ, אבל יודעים שמחר שישי ויש סופ"ש לכייף ולנוח... היום הכי לא מועדף: שני - כי כבר אין את המרץ שיש להתחיל את השבוע כמו בראשון, ועדיין לא רואים את הסופ"ש באופק כמו בשלישי והלאה. ג'לי: איכס. תכשיט: השעון הדיגיטלי שלי זה נחשב? אני בכלליות לא מתקשט, אבל את השעון שלי אני מאוד אוהב וחושב שהוא יפה. חורף\קיץ: חורף ואביב! בחדר: המיטה שלי, שהיא נמוכה, ותמיד רציתי מיטה נמוכה עד שקניתי אותה לפני כמה שנים. האטלס שלי, שאיכשהו תמיד אני מוצא משהו לבדוק בו פעם ביום. המדף שאני שם עליו את כל הדברים המגניבים (אבנים, מאובנים, פסלונים, תמונות, כרטיסים, צמח קטן). האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חוץ ממני? ידידה שלי שישנה אצלי לפני איזה חודש בערך. אם אלביס החתוך שלי נחשב, הוא ישן לידי כל לילה. ראה אותך בוכה: ואוו... בכיתי כמה פעמים בחברת אנשים בשנים האחרונות, אבל אני לא יודע אם שמו לב. בטקסים של המסע לפולין, כמה פעמים בכיתי ובטח ראו אותי אנשים שישבו מסביב. הלכת איתו לסרט: חברים שלי מהכיתה. צעק עליך: אחותי, כי זרקתי אליה משהו ופיספסתי וזה הכאיב לה... אני כזה עקום כשאני זורק דברים...
שלח לך אימייל: יוטה, חברה שלי מפולין. האם אי פעם... אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אהההההה ברעידת אדמה יצאתי לחדר מדרגות עם פיג'מה, זה נחשב? ראתה אותי רק השכנה שלנו... אז זה לא כזה ציבור גדול
בכית בסרט? בכמה סרטים שראיתי ביום השואה. היית על במה? במצפה, על הבמה בחדר טלסקופ. היי, זאת במה... ואפילו היו אנשים למטה שעשיתי להם הסבר על החדר טלסקופ. חשבת שאת\ה הולך למות? ברעידת אדמה האחרונה. בקומות גבוהות זה הרגיש הרבה יותר חזק מאשר למטה, מי שהיה למטה לא יכול להבין אותנו! נכשלת במקצוע? בטח בכימיה או מחשבים, לא זוכר מתי. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כמו שעומר אמר, וגם בכמה סיטואציות אחרות. דברים אהובים שיר אהוב: יש הרבה. כל פעם אני שומע שיר מסוים הרבה פעמים במשך תקופה מסוימת. כרגע זה קיס קיס של טרקן. אוכל אהוב: אוווווווו יותר מדי. כמעט כל מה שאמא שלי מכינה, המבורגר בבורגוס, כל מיני דברים בקולומבוס, הבלינצ'ס של שושנה (מסעדות), בייגלס, פרטזצלס. אין לי סוג אוכל אהוב, רק מנות אהובות. תוכנית אהובה: ארץ נהדרת, רק בישראל, חשיפה לצפון, חברים, סיינפלד. ספורט אהוב: ללכת. תחביב: אסטרונומיה, לבשל ולאכול, לטייל, לטייל, לטייל, להסתכל על אנשים באוטובוס. לקרוא את מה שכותבים בפורום הזה על רכבות... כי זה מעניין. זמר/זמרת/להקה אהובים: אין לי משהו ספציפי, אני שומע מה שטוב לי באותו רגע. עיתון אהוב: "הארץ". וסתם: מה השעה עכשיו? 1936 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול, כי אדום זה מסוכן סתיו או אביב? אביב, כי יש פרחים בכל מקום מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו... למרות שלאחרונה גם אני נפלתי ברשתו של ההמסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקום למטבח לשתות משהו, ולהעביר את הזמן עד לצפירה
איזה ארוחה אחרונה אכלת? חזה עוף מוקפץ עם תירס גמדי וסלרי - שיגעון
אכלתי גם קצת ציפי עם חלב אחרי זה, אבל אני לא מחשיב את זה כארוחה ממש. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה, נמאס לי כבר מהתיכון. אתה משועמם/ת? - מה אתם חושבים? אני עונה על כל השאלות האלה בשביל הכיף??
רעש אחרון ששמעת? אנשים מדברים ברחוב (עד קומה רביעית!), מכונית, ומים זורמים במקלחת. ריח האחרון שהרחת? הריח של הציפי שאכלתי הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "כך שקודקוד 'B נמצא בראשית הצירים (0;0;0)," פשוט היה לי היום מגן במתמטיקה וזה נשאר כאן מאז שלמדתי אתמול...
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Murdy Gurdy - משהו מטורף
דווקא המסטיק עוזר לקוצר נשימה
מנסיון

danielhope

New member
ועליי:

היישר מפורומים אחרים:
ועליי:
קצת בכללי... שם: דניאל גיל: 19 או טו טו פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 171 ס"מ מידת נעליים: 43 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחים גדולים בן כמה אתה נראה: 20+ לא מעט משקפיים? כן לראייה מרחוק גשר? כבר לא תודה לאל עבר פלילי: אין ב"ה שפות: עברית ואנגלית מרוצה מהשירות הצבאי או לא: אני פטור ממנו הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אני קורא ספר על התפתחות זכויות האדם סרט מושכר שראית: The virgin Suicide זה האחרון, לא סרט שאהבתי או חכם משהו סרט בקולנוע: גותיקה, גם כן לא משהו שיר ששמעת: אני עכשיו שומע שירים עצובים בערוץ 33 השיר שנתקע לך בראש: "שמעתי בכי" של מרגלית צנעני הדיסק שקנית: קניתי דיסק להקות צבאיות כתרומה ללב"י וכי אני אוהב את זה, למעשה שני דיסקים הדיסק ששמעת: את הנ"ל האיש שהתקשרת אליו: המממ... לא זוכר האמת אבל זה היה היום האיש שהתקשר אליך: ידיד שלי שבא לקפוץ לבקר תוכנית טלוויזיה שראית: אתמול בערב חוק וסדר איש שחשבת עליו: הממ.. ממש לא יודע האם... את/ה דלוקה על מישהו: כרגע לא וחבל כי זה נחמד את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן אני מתכוון לעבור בקרוב לר"ג ובעתיד למודיעין את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אולי לא אהבה, אבל זה יכול להיות התחלה את/ה רוצה עוד פירסינג: לא גם לא אחד את/ה אוהבת רכבות הרים: לא זה עושה לי בחילה את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן - גרמניה, שוויץ, אוסטריה, צ'כיה, צרפת, הולנד, בלגיה, אנגליה, סקוטלנד, יוון, ארה"ב, קנדה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם זה מה שטוב לאנשים... להרוג אנשים: חס ושלום עישון אצל בני עשרה: עדיף שלא אבל לא לאסור באופן נחרץ מדיי זה לא יעיל נסיעה במכונית אחרי ששתית: זה מאד מאד מסוכן אז ודאי שלא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהנו, אני לא תוכנית ההתנתקות של שרון: יש בה יתרונות וחסרונות האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אבל אבדן קשר אי פעם בכית על בן: לא על אבדן קשר לא זכור לי אי פעם שיקרת: חחחח נו באמת מי לא... אבל זה קשה לי לשקר ממש שקרים לאנשים שקרובים לי ואני נמנע מכך כמה שאפשר אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהב: יותר מדיי נשבר לך הלב: יותר מדיי שברת לבבות: לא מעט אבל הפסקתי נישקת בנות: עשיתי שטויות נישקת בנים: לא ממש שכבת עם בנות: לא, עדיין שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן, בתגובה למערכת התחרטת על דברים שעשית: בודאי הרבה פעמים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: "שמחה" ממתק: שוקולד סרט מצויר: הממ.. אין לי כרגע קורנפלקס: לא ממש אוכל כאלה מסטיק: לא משנה לי צבע: כחול!!!!! יום בשבוע: שבת או שישי היום הכי לא מועדף: ראשון מן הסתם
ג'לי: הא? למה הכוונה? תכשיט: עם יהיה לי אז שרשרת כלשהי חורף\קיץ: קיץ!!!! בחדר: מה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: במובן כזה מעולם לא עדיין... ראה אותך בוכה: המממ... זה קורה לי לא מעט הלכת איתו לסרט: ידיד שלי שהלכתי איתו לסרט גותיקה נ"ל צעק עליך: ואללה לא יודע שלח לך אימייל: מישהי מהאינטרנט האם אי פעם... אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן כן הופעת בציבור בפיג'מה? הופעתי בחלוק לא יודע אם זה נחשב בכית בסרט? בודאי.. בסרט "ביג פיש" שהסוף הזכיר לי את מות אבי, אבל גם בסרטים אחרים היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? לא ברוך השם נכשלת במקצוע?: לא זכור לי הורידו אותך כיתה? ממש לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לפעמים יש מחשבות על אלה אבל לא רבות ואני רואה שאין בהן טעם - צריך להכיר אותי טוב בשביל לדעת על מה אני מדבר דברים אהובים: שיר אהוב: הממ לא החלטתי אוכל אהוב: גם כן בלתי מוכרע תוכנית אהובה: חוק וסדר ספורט אהוב: ריצה או אופניים תחביב: לכתוב זמר/זמרת/להקה אהובים: אני אוהב את הזמרת חווה אלברשטיין עיתון אהוב: אין לי כזה למרות שאני עובד באחד
וסתם: מה השעה עכשיו? 23:32 תפוח או בננה? לא שניהם אבל תפוח כחול או אדום? כחול!!!! עדיף תכלת סתיו או אביב? אביב! מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקוות שיגיבו לי
איזה ארוחה אחרונה אכלת? אני לא אוכל סדיר תיכון או אוניברסיטה? מה הכוונה? עדיף אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? הצפירה
ריח האחרון שהרחת? הממ... לא יודע הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? ",והיא כוללת מצוות לאלה שקיבלו עליהם להיות נתינים במלכות האל" (לויתן, של הובס - לאבא שלי היו ספרי פילוסופיה רבים) איזה רינגטון יש לך בפלאפון? צליל צרמני שחיברתי כדי שאשים לב לצלצול

רועי ב

New member
שלי

היישר מפורומים אחרים:
שלי
שם: רועי גיל:18.6 פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:1.90 מידת נעליים:49 צבע שיער:שחור צבע עיניים:שחור אחים/אחיות: 3 בן כמה אתה נראה:40000000000000000 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית מרוצה מהשירות הצבאי או לא: לפני שירות הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:בפיסיקה לבגרות סרט מושכר שראית: לא זוכר סרט בקולנוע: גברים בשחור 2 שיר ששמעת: מאיה בוסקילה - סיפור מכור השיר שנתקע לך בראש: חוף של טרפטוקניק (כי זה מזכיר את הטיפרטוניק) הדיסק שקנית: שלמה ארצי אהביתהם המחודש הדיסק ששמעת: לא זוכר האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אליך: אבא תוכנית טלוויזיה שראית: מ.ק. 22 איש שחשבת עליו: אמאבא האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן הונגריה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אולי תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כבר לא זוכר נשבר לך הלב: מלא שברת לבבות: אף פעם נישקת בנות: אף פעם נישקת בנים: אף פעם שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים: איכססססססססססס השם שלך הופיע בעיתון: הרבה התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: בננה ממתק: דיאטה סרט מצויר: ארתור קורנפלקס: תלמה מסטיק: אורביט ירוק צבע: צהוב (מכבי שלנו מכבי תל אביב תביא את הגביע בתל אביב) יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: איכס תכשיט: מה אני בת? חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה וארון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אין ראה אותך בוכה: כולם! הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: אבאמא שלח לך אימייל: חברים האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן להורים הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב:אהבתיה אוכל אהוב:הכל תוכנית אהובה:הרבה ספורט אהוב:אין תחביב:מש"אז זמר/זמרת/להקה אהובים: שלמה ארצי עיתון אהוב:ידיעות וסתם: מה השעה עכשיו? 23:40 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? לפני שניה את ההקלדה ריח האחרון שהרחת? של האוכל הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? מצא את התמונה של ..(מת') איזה רינגטון יש לך בפלאפון? בחוף של טפרטוניק (טיפרטוניק)

עלי:

היישר מפורומים אחרים:
עלי:
קצת בכללי... שם: אנדי ג'וליאן רדולסקו גיל: 19 פירסינג: חס וחלילה! קעקועים: חס וחלילה! גובה: 172 ס"מ מידת נעליים: 43.5 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום-דבש אחים/אחיות: אין בן כמה אתה נראה: תלוי על הבגדים ועל הזיפים... משקפיים? כן, לצערי גשר? היה, לפני הרבה שנים עבר פלילי: דו"ח על חניה נחשב? שפות: עברית, רומנית, עברית מרוצה מהשירות הצבאי או לא: בינתיים לא כ"כ הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: חוברת מבחנים במבוא להנדסת חומרים סרט מושכר שראית: אדון ומפקד סרט בקולנוע: קיל ביל שיר ששמעת: Shania Twain - Rock This Country השיר שנתקע לך בראש: Shania Twain - Up! הדיסק שקנית: Shania Twain - Up! live in Chicago - DVD הדיסק ששמעת: Shania Twain - Come On Over האיש שהתקשרת אליו: קרינה רונדברג האיש שהתקשר אליך: ארז גולדשייד תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות ערוץ 2 איש שחשבת עליו: סופי זילברג האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי, אבל בתחומי גוש דן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מפחד כמו ממוות את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: רומניה, ארה"ב, קנדה, מקסיקו, קאריביים, צרפת, הולנד, בלגיה, אנגליה, איטליה, שוויץ, גרמניה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: כל עוד מוודאים שאפשר להפסיק, אין שום בעיה. נסיעה במכונית אחרי ששתית: רק אחרי שמפתחים סף אלכוהול, או, לחילופין, רק אחרי מנת האלכוהול המותרת בחוק. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהנו, אבל שהומואים לא יתחילו איתי. תוכנית ההתנתקות של שרון: בוקר טוב... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן, צריך להכיר את האינטרסים שלך אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון: עיתון בי"ס... התחרטת על דברים שעשית: כמעט אף פעם לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מיטה ממתק: שוקולד לבן סרט מצויר: באגס באני קורנפלקס: איכס! מסטיק: Airwaves - לימון, מנטה ודבש צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: כן, כל יום כבר 4-5 שנים תכשיט: שרשרת זהב חורף\קיץ: קיץ! בחדר: מיטה + סמל של מ.א.ן האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אילן רויזמן הלכת איתו לסרט: קרין צ'יפר צעק עליך: קרינה רונדברג שלח לך אימייל: ארז גולדשייד האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? מה פתאום! בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? בוודאי הורידו אותך כיתה? לא, עד פה! הקפיצו אותך כיתה? גם לא, אבל רצו מאלף לגימל רצית להיות המין השני? לא! דברים אהובים: שיר אהוב: The Verve - Bitter Sweet Symphony, Shania Twain - You're Still The One אוכל אהוב: לזאניה (אמיתית, לא מה שמוכרים פה...) תוכנית אהובה: 24, סטארגייט SG-1, תיקים באפילה ספורט אהוב: כדורגל תחביב: נו, באמת, יש עוד טעם לשאול? זמר/זמרת/להקה אהובים: Shania Twain, Marc Anthony, The Corrs. עיתון אהוב: פנאי פלוס וסתם: מה השעה עכשיו? 00:49 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? ICQ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? סטייק+סלט תיכון או אוניברסיטה? מתגעגע לתיכון אתה משועמם/ת? הלוואי! רעש אחרון ששמעת? תקתוק במקלדת ריח האחרון שהרחת? אוטריווין נגד נזלת הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "...החברים סביב הנהלתם, למדו להעריך את כוחה..."(מתוך דן - בגלגלי הזמן") איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Laava - Wherever You Are

וזה שלי

היישר מפורומים אחרים:
וזה שלי
קצת בכללי... שם: חיים גיל:14.4 פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: מידת נעליים: 45 צבע שיער: שחור צבע עיניים:חום אחים/אחיות: 3 בן כמה אתה נראה: אין מושג משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: רק עיברית מרוצה מהשירות הצבאי או לא:עוד לא היה הדברים האחרונים שעשית... התעוררתי ספר שקראת:הוא היה כל כך טוב שאני לא זוכר סרט מושכר שראית: אני לא רואה סרטים מושכרים סרט בקולנוע: לא זוכר שיר ששמעת: ש... השיר שנתקע לך בראש: אין הדיסק שקנית: אני רק צורב לא קונה דיסקים הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: אני לא מתקשר האיש שהתקשר אליך: לא זוכר תוכנית טלוויזיה שראית: צוות לעינין איש שחשבת עליו: אנזו פאררי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי עישון אצל בני עשרה: בעד כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה לא היתי מתנגד אים היו מצעים לי גם נסיעה במכונית אחרי ששתית: לשתות מים מותר מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: מה זה אפשר הסבר האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת:הרבה אנשים לא מעריכים רוכבי אופנים לא נותנים לעבור כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מברג ממתק: סוקריה סרט מצויר: מיקימאוס קורנפלקס: לפעמים מסטיק: בזקה צבע: כחול מטאלי כי ככה בא לי יום בשבוע: א היום הכי לא מועדף: ב ג'לי: איכס תכשיט: ? חורף\קיץ:חורף וקיץ בחדר: ? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אף אחד ראה אותך בוכה: לא יודע הלכת איתו לסרט: אין צעק עליך: המורה למתמטיקה שלח לך אימייל: אין האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? לא היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:הרבה הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים: שיר אהוב:אין אוכל אהוב:אין תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב:הגה וסתם: מה השעה עכשיו?15 9 תפוח או בננה?אין העדפה כחול או אדום?" " סתיו או אביב?" " מסנג'ר או אייסיקיו?" " מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לגלוש איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? ? אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? קומפרסור ריח האחרון שהרחת?פליתת מנוע דיזל הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?אין לידי ספר איזה רינגטון יש לך בפלאפון?רעש של אוטובוס

mister K

New member
וזה שלי

היישר מפורומים אחרים:
וזה שלי
קצת בכללי... שם: רתם קפלן (ורתם כותבים בלי ו'!) גיל: 19 פירסינג: לא, אולי אחרי הצבא קעקועים: סתם מכוער גובה: 1.80 מידת נעליים: 43 צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: תכלת אחים/אחיות: אח בן 14.5 ואחות בת 11 בן כמה אתה נראה: 17 משקפיים? אין גשר? היה פעם עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית מרוצה מהשירות הצבאי או לא: די מרוצה הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הארי פוטר ומסדר עוף החול סרט מושכר שראית: שר הטבעות-שני הצריחים סרט בקולנוע: כבר מזמן לא ראיתי שיר ששמעת: "היה לי חבר היה לי אח" השיר שנתקע לך בראש: "אין מקום לשניים על עמוד חשמל" של להקת אחרית הימים. הדיסק שקנית: כבר מזמן לא קניתי דיסק הדיסק ששמעת: משינה בהופעה חיה. האיש שהתקשרת אליו: חבר שלי האיש שהתקשר אליך: טכנאי של הכבלים תוכנית טלוויזיה שראית: הקלטה של מ.ק 22 איש שחשבת עליו: מנהל בית הספר שלמדתי בו האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כרגע לא, אולי בעתיד בחיפה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אולי אחרי הצבא ואם כן אז רק בגבה. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: צרפת, הולנד, פולין. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: זה תלוי עישון אצל בני עשרה: נגד ונגד עישון בכלל. נסיעה במכונית אחרי ששתית: בשום פנים ואופן לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מצדי שיהנו תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: רכבת ממתק: קליק בייגלה סרט מצויר: סאות'פארק הסרט קורנפלקס: טעים רק עם סוכר מסטיק: לא משנה, אוהב הכל צבע: סגול. וכשזה מגיע לקבוצות ירוק כמובן. יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני, למרות שזה היום שנולדתי בו ג'לי: טעים תכשיט: אין חורף\קיץ: קיץ!!! בחדר: מיטה, מחשב, תמונות, וצעיפים של מכבי חיפה. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכר הלכת איתו לסרט: חברים אבל זה היה מזמן צעק עליך: חבר שלי שלא אהב את איך שאני נוהג שלח לך אימייל: דוד שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן, במסיבת הסיום של י"ב חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? בחיים לא! דברים אהובים: אוטובוסים, רכבות ומכבי חיפה. שיר אהוב: "בדרך אל הים" של משינה אוכל אהוב: שווארמה (ובמיוחד שווארמה חאזן פורד) תוכנית אהובה: מ.ק 22 ספורט אהוב: כדורגל תחביב: אוטובוסים, רכבות זמר/זמרת/להקה אהובים: משינה ולהקות ישראליות משנות ה-70 וה-80. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם: מה השעה עכשיו? 12:06 בצהריים. תפוח או בננה? אוהב את שניהם כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? ICQ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול ארוחת צהריים איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב אתמול תיכון או אוניברסיטה? תיכון (השנים הכי טובות) אתה משועמם/ת? לפעמים, אבל לא כשאני בצבא רעש אחרון ששמעת? את המאוורר של המחשב ריח האחרון שהרחת? הריח של הבית הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "אבל לא עברו אלא שמונה שנים, והם גויסו שנית לקרב - למבצע קדש" (אגד-קווים ונקודות/מנחם מיכלסון). איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "שוב הדיסקו כאן" של הדורבנים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה