היישר מפורום סדירים

DOR LTD

New member
../images/Emo32.gifהיישר מפורום סדירים

משעמם לכם? תעשו את זה: אם יש היענות אולי גם אני יעשה... טוב כנראה שאני לא יעשה. קצת בכללי... שם: גיל: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: צבע עיניים: אחים/אחיות: בן כמה אתה נראה: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: מרוצה מהשירות הצבאי או לא: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? איזה רינגטון יש לך בפלאפון?

הגששית

New member
זה נראה יותר חפרני מתחקיר בטחוני...

אולי פשוט שכל אחד יכתוב פה את הביוגרפיה שלו... וזהו... למה בצורת שאלות?? יותר כיף בסיפור

עטלף77

New member
מי שמשעמם לו מספיק כדי לעשות את זה

שיפנה אלי אני אמצא לו מספיק דברים יותר טובים לעשות.

DOR LTD

New member
טוב אני מושפל אני עושה

קצת בכללי... שם: דור גיל: 17 וחצי פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 182 מידת נעליים: 46 צבע שיער: שטני צבע עיניים:חום אחים/אחיות: אחיות בן כמה אתה נראה: 18? משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי:לא שפות: אנגלית עברית מרוצה מהשירות הצבאי או לא: וואו שגעון הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: יפה.. אני קורא ספרים... סרט מושכר שראית: זה עולה כסף להשכיר סרט בקולנוע: רוק בבית הספר-לא אשמתי שיר ששמעת: גלגלצ השיר שנתקע לך בראש: שום.. יש לי צליל כזה של חשמל..בייייייפפפפ הדיסק שקנית: לא קניתי הדיסק ששמעת: לא שמעתי האיש שהתקשרת אליו: חבר האיש שהתקשר אליך: חבר תוכנית טלוויזיה שראית: קומדי סטור איש שחשבת עליו: ההוא מקומדי סטור שעושה: אללהההה שאול המשוררררר האם... את/ה דלוקה על מישהו: אמממ לא? את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: איפה... פעם אהבתי , בעצם פסדר את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: ניטרלי להרוג אנשים: תלוי עישון אצל בני עשרה: נגד אבל זה סבבה נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין בעיה תוכנית ההתנתקות של שרון: אני חושב שהיא הייתה צריכה להשאר עם גדי! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהב: לא יודע נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא יודע לא חושב נישקת בנות: כן נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: כן שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: כיסא ממתק: קליק סרט מצויר: קורנפלקס: פרוסטיס מסטיק: האלה בטעמים צבע: הסוואה יום בשבוע: ראשון,שבת היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: ?? תכשיט: ג'י שוק חורף\קיץ: קיץ בחדר: כיסא האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אף אחד ראה אותך בוכה: לא זוכר הלכת איתו לסרט: חברים שלי צעק עליך: אחותי שלח לך אימייל: בזק האם אי פעם... אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? חששתי נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? 7 פעמים הקפיצו אותך כיתה? 8 פעמים רצית להיות המין השני? כשאני רואה נעלי עקב נוצצים ויפים דברים אהובים: שיר אהוב: לא יודע אוכל אהוב: פיצה? תוכנית אהובה: קומדי סטור חחח יש עוד בטח ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לשתות קולה מפחית ולמצמץ זמר/זמרת/להקה אהובים: שום עיתון אהוב: ידיעות אחרונות ,גם את העיתוני רכב בטח אני יאהב את "במחנה" וסתם: מה השעה עכשיו? 17:42 תפוח או בננה? תפוח ירוק כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשתות איזה ארוחה אחרונה אכלת? שניצלים בפיתות ופסטה תיכון או אוניברסיטה? יפה. אתה משועמם/ת? וואלה... רעש אחרון ששמעת? מכסחת דשא ריח האחרון שהרחת? ריחות של עיכול הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "ניתן למשל, להעביר גנים שמקורם בחיידקים בעלי תאים פרוקריוטיםיים ולשלב אותם בגנום של יצורים כמו צמחים בעלי תאים אאוקריוטיים. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? משימה בלתי אפשרית

dudster

New member
../images/Emo41.gifdudster - ה ב י ו ג ר פ י ה../images/Emo47.gif

הדודסטר נולד בשלהי 1983 בבית החולים רמב"ם בעיר התחתית בחיפה לזוג הורים מרוקנים. שלושה קילוגרמים ועשרים גרמים של שיער פחמי ועיניים ירוקות נולד הוא. בשנת 1984 בהיותו בן חצי שנה, ידעו הכל שיהיה אפסנאי בצבא. הסדר המופתי של צעצועיו שבה את ליבם של קציני מיון מצפון לדרום. בשנת 1985 הוכשר בעבודה עם מסקינגטייפ וסכין יפאנית. כעשרים שנה מאוחר יותר, גובהו מתנשא למאה ושמונים סנטימטרים של מרוקני צהבהב. מעולם לא הזדקק למשקפיים ובעברו אין מקרים פליליים. הוא דובר עברית, אנגלית, ערבית ואפסנאות שוטפת. הדודסטר התגייס בנובמבר 2002 ביום קיצי משהו, וכעבור שלושה חודשים, נהיה לאפסנאי טכני. הוא טוען שהוא מרוצה משירותו החפשני משו. הדודסטר במשרדו נהנה כאמור, מעשיית לא הרבה, המון מעט, וקצת שומדבר, הוא ישן, עובד, וקורא. הספר האחרון שקרא הוא "שעות מתות" מאת אורי אדלמן. הוא אינו נוהג להשכיר סרטים או ללכת לסרטים בקולנוע. באמתחתו אוסף של כ 1,200 דיסקים, אוסף בו הוא גאה. את חייו באפסנאות, בתור אפסנאי צוות אויר, מבלה בשיעמום ובסינג'ורים אין ספור. הוא אינו מעשן ובעד להרוג מתרוממים מיחידת החילוץ וההצלה של חיל האויר שמכריחים אותו להכניס ידיים לנעליים שלו. בסך הכל, הדודסטר הוא איש אשכולות משיכמו ומעלה. השאלון: מילה בת 4 אותיות : מיטה ממתק: אגוזי קורנפלקס: לא תודה. צבע: כחול. יום בשבוע: חמישי. היום הכי לא מועדף: רביעי. הופעת בציבור בפיג'מה? בוודאי. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. שיר אהוב: עטור מצחך זהב שחור / א. איינשטיין. תפוח או בננה? תפוח סתיו או אביב? סתיו. אתה משועמם/ת? כן.

יש לי פטיש לשאלונים

עודד כרמלי 19 אין אין 1.76? לא בטוח 44 חום-שחור כחול אח אחד נראה בן 24. מישהו אפילו אמר פעם - 26. יש אין טרם הספיקותי אנגלית, עברית, מעט גרמנית טרם התגייסתי, אבל... לא מרוצה, לא "תולדות השיגעון בעידן התבונה" סרט... kill Bill הראשון, פיספסתי אותו בקולנוע שיר: party 2 של Faust ("מה? מי?") שיר שנתקע: "stairway to heaven". צא, יא דיבוק, צא! הדיסק שקניתי: אני לא קונה, אני גונב. הדיסק ששמעתי: Faust, Faust האיש שהתקשרתי אליו: יפעת האיש שהתקשר אלי: רונן תוכנית טלוויזיה: קונאן אובראיין איש שחשבתי עליו: הילה דלוק על מישהו: לא ממש לגור במקום אחר: כן לא מאמין באהבה וירטואלית, לא. אתה מציע? לא רוצה עוד פירסינג אוהב רכבות הרים במידה ממוצעת חו"ל: פריז, אנגליה, ארה"ב פעמיים, איטליה ויוון מערכת יחסים ממרחקים: יאללה, הולך להרוג אנשים: תמיד עישון אצל בני עשרה: לא אומר "בני עשרה" בד"כ. נסיעה במכונית אחרי ששתית: מבדר, ללא ספק הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא ביחד, זה יותר מידי, תודה תוכנית ההתנתקות של שרון: סבבות בכיתי על בת: כן בכיתי על בן: לא שיקרתי: כן נעצרתי: לא. אבל התחצפתי לשוטר פעם. מאוהב: פעמיים. נשבר לי הלב: אחת. נישקתי בנות: כמה נשיקות או כמה בנות? נישקתי בנים: כמה נשיקות או כמה בנים...? שכבתי עם בנות: טרם שכבתי עם בנים: ט-רם. השם שלי הופיע בעיתון: 7-8 פעמים ככה. חרטות: אמרנו בלי חרטות. 4 אותיות: צפור ממתק: במבה שולתתתת קורנפלקס: כריות מסטיק: לא, תודה צבע: חום יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי: אתה קורא לי שמן? תכשיט: תודה, גם אתה ממי חורף\קיץ: קיץ בחדר: שינה האיש האחרון שישן במיטה שלי: ספתא, אתמול. גירשו אותי לסלון. ראה אותי בוכה: וואי... הילה, לפני שנה בערך. הלכתי איתו לסרט: ינאי. היה סרט טוף דפקא, swimming pool צעק עלי: כל הזמן. אני צעוק. שלח לי אי-מייל: אסף שטול, הניו-יורקרי. אמרתי "אני אוהב אותך" והתכוונתי: יאפ. הופעתי בציבור בפיג'מה: תמיד. בכיתי בסרט: "הפצוע האנגלי". זה... פשוט לא הוגן! *sniff* הייתי על במה: לפני חודש ככה. חשבתי שאני הולך למות: כביש 1 האימתני, משאית מתהפכת מולי. לא נעים. נכשלתי במקצוע: מגן בלשון, לפני שלוש שנים הורידו אותי כיתה: אם כן, אז לא סיפרו לי הקפיצו אותי כיתה: רק אחרי שגילו את הטעות שבלהוריד אותי כיתה רצית להיות המין השני: מה, חתולים? דברים אהובים: אני שיר אהוב: החדש של שוטי הנבואה ב-24. בןזונה של דבר. אוכל אהוב: הפסטה של אלפרדו תוכנית אהובה: מ.ק. 22 ספורט אהוב: לסובב את המפתח בכניסה לרכב תחביב: טיולים זמר/זמרת/להקה: טרם הספיקותי עיתון אהוב: הארץ, עיתון לאנשים שחסרה להם מפה לשולחן וסתם: 6:35. אבל למה סתם? חשוב, אח שלי תפוח או בננה: בננה. פצצת אנרגיה צהובה כחול או אדום: תקופות בציורי פיקאסו סתיו או אביב: אביב מסנג'ר או איי סי קיו: איציק אחרי שאני מסיים את זה: להגיד לאמא שבת-דודה של אבא התקשרה. למה? ארוחה: מנגל. טוף מאוד תיכון או אוניברסיטה: אוניברסיטה משועמם: ראה לעיל רעש אחרון ששמעתי: מוזיקה ריח אחרון שהרחתי: בית-אבות של ספתא, ריח של זקנים הספר הקרוב אלי, עמ' 103, שורה 17: "אתמול, בלכתי מאצלה, הושיטה לי ידה ואמרה "שלום, ורתר היקר!" - ורתר היקר!...", "ייסורי ורתר הצעיר", וולפגנג פון גתה. רינגטון: סתם איזה משו של באך, בא עם הפלאפון

Yoni 20

New member
חחח מגניב:

קצת ארוך אז נוותר על השטויות שם: יוני גיל: 20 + פירסינג: אין קעקועים: יש, 3. גובה: 1.80 מידת נעליים: 44 צבע שיער: שטני בהיר צבע עיניים: ירוק-כחול אחים/אחיות: יש בן כמה אתה נראה: 18 בקושי משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: דוחות תנועה? שפות: עברית, קצת אנגלית וקצת ערבית מרוצה מהשירות הצבאי או לא: סבבה ספר שקראת: פינוקי בקיבוץ סרט מושכר שראית: פינוקי הולך לים (טרילוגיה) סרט בקולנוע: אין לי כסף לזה השיר שנתקע לך בראש: "מקיץ אל חלום"/ נינט טייב הדיסק שקנית: ממש יש לי כסף לשטויות האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: חברה שלי (עשיתי צילצול ניצול) תוכנית טלוויזיה שראית: לא ממש רואה את/ה רוצה לגור במקום אחר: בחיים לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מה זה? *בעד ונגד: להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף, לא איתי. תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... בעד! ספורט אהוב: כדורגל ושחיה הופעה בציבור בפיג'מה: בעד הקפיצו אותך כיתה? בקושי העלו אותי. תפוח או בננה: תפוח אבל מה זה חשוב? כחול או אדום: צהוב. :)

SimplyMe1

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

עושה סינון:
שם-תיקראו לי סימפלי ואני אחליט אם משתלם לי לענות:).
גיל-18+
פירסינג-אין בינתיים(יש 5 ניקובים\עגילים באוזניים).
קעקוע-אין.
גובה-1.70+-
מידת נעליים-39\40
צבע שיער-שוקו\קולה
צבע עיניים-חאקי\ירוק.
אחים\אחיות-יש,ולא עניינכם:)
בת כמה את נראית-וואלה לא יודעת
משקפיים\עדשות-יש.
גשר-כבר לאאא.
עבר פלילי-יש.והרבה ממנו..
שפות-עברית,אנגלית וקללות בשפות שונות ומשונות..
מרוצה מהשירות-לא רלוונטי כרגע.
הדברים האחרונים שעשית:
ספר-הנסיך הקטן(בחופשת פסח).
סרט מושכר\DVD-לילו וסטיץ' בחנוכה.
סרט בקולנוע-לא זוכרת.
שיר ששמעת-"טמבל" של נטאשה..לא מזמן..
שיר שנתקע לך בראש-ידיעה\שוטי הנבואה.
דיסק שקנית-לא קונה דיסקים,יש קאזה...
דיסק ששמעת-U2,היום באוטו
איש(ה)שהתקשרת אליו\ה-לחברה המעופפת..לפני כמה זמן
איש|ה)שהתקשרה אליך-זאתי מהקושיה הקודמת..
תוכנית טיוי-לא אוהבת טיוי..
איש שחשבת עליו-היום,על המציל הזקן בים שצריך כבר לצאת לפנסיה
האם..:
את רוצה לגור במקום אחר-לא כרגע..
את מאמינה באהבה וירטואלית-?WTF
את רוצה עוד פירסינג-לא.
אוהבת רכבות הרים-ממש לא...
היית בחו"ל-כן.
בעד\נגד..:
מערכת יחסים ממרחקים-
להרוג אנשים-ממממ תלוי אילו
נוער מעשן-כן..מה רע?:)
נסיעה אחרי שתייה-שלילי חזק
מערכות יחסים..בלה בלה-לא אכפת לי...
תוכנית ההתנתקות של שרון-
האם אתה...:
אי-פעם שיקרת-כן.
אי-פעם נעצרת-לא.
השם שלך הופיע בעיתון-כן..כמה פעמים בעיתון ביצפר,ופעם(או יותר..מי יודע)בעיתון מקומי.
התחרטת על דברים שעשית-כן.
שאלון,דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות-מצית.
ממתק-שוקולד.
סרט מצויר-לילו וסטיצ'.
קורנפלקס-כריות נוגט.
מסטיק-רק אורביט ירוק.
צבע-
|תו
יום בשבוע-שישבת.
יום שנוא-ראשון(בבוקר בעיקר).
תכשיט-עגילים וטבעות.
חורף\קיץ-קיץ.
בחדר-הכול חוץ ממחשב(כולל אוכל).
האיש האחרון ש..:
ישן במיטה שלך-חברה שלי נרדמה פה
ראה אותך בוכה-מממממ קצת מורכב!:)
הלכת איתו לסרט-לא זוכרתת!
צעק עליך-אמא שלי אוהבת לצעוק עליי שאסדר את האחו\דיר\חווה(חדר)שלי(כול יום,כול זמן שאני בבית).
שלח לך מייל-המחנך שלי וחברה שלי.
שאלון שטויות..:
הופעת בפיג'מה בציבור-
חיובי
היית על במה-כן.
חשבת שאת הולכת למות-כן.כשלמדתי למבחן האחרון במת'. מ-ו-ו-ת למקצוע.
נכשלת במקצוע-אין שליליים בתעודה!
הורידו אותך כיתה-ממש לא.
הקפיצו אותך כיתה-ממש ממש לא.
רצית להיות המין השני-ממש ממש ממש לא.
דברים אהובים..:
שיר אהוב-U2\Kite
אוכל אהוב-פירות וירקות.
תוכנית אהובה-פעם E.R..היום אין..
ספורט אהוב-ריצות ארוכות טניס ושחייה.
להקה אהובה-U2,נטאשה..
עיתון-ידיעות
מה השעה עכשו?-חמישה לחמש.
תפוח\בננה-שניהם.
כחול\אדום-
סתיו\אביב-אביב.
מסנג'ר\ICQ-אייסי.
תיכון\אוניב'-שניהם.
רעש אחרון ששמעת-של הפלא' שלי.
ריח אחרון שהרחת-שכנים עושים על האש.
רינגטון-Crazy In Love-של ביונסה..
מוות למחבר השאלון,אבל היה נחמד

"סימפלי"- כריות נוגט שולטטטטטטטט

ומתמטיקה זה כיף........ (לא. לא התשגעתי. זה כיף להצליח לפתור איזשהו תרגיל קשה. זה מאתגר, וכייפי כשפותרים בסוף..)
ותגידי, מה 'מצית'? את לא מעשנת במקרה, נכון? אהה ועוד משהו אחרון- יאאאאאאאאאבבבבבבבבבבבל'ה.. איך ענית על כל זה?

SimplyMe1

New member
מתמטיקה זה מגעיל.נורא..

ומצית הייתה לידי,אז כתבתי.. לשאר שאלות(אישיות)שלך אליי את מוזמנת לשאול בפורמט אחר:) וסיננתי מלא שאלות..אז לא ביג דיל....תעני גם את

SimplyMe1

New member
לא בא לי לשמוע-אמרו לו

לא באתי לראות את השואו שלך........
........לא שכחתי בכלל! אבל לא משמיעים אותו יותר בגלגלצ

נאסדק

New member
גם אני אשרוף קצת זמן

שם: ריאן.
פירסינג: לא.
קעקועים: לא.
גובה: 183 ס"מ.
מידת נעליים: 47.5.
צבע שיער: שחור.
צבע עיניים: חום.
אחים/אחיות: יש אחים ויש אחיות.
בן כמה אתה נראה: 20+.
משקפיים? לא.
גשר? לא.
עבר פלילי: לא.
שפות: ערבית, עברית ואנגלית.
מרוצה מהשירות הצבאי או לא: עוד לא יודע, מלש"ב בינתיים - ומרוצה. הדברים האחרונים שעשית...
ספר שקראת: נפילת ברלין, אנתוני ביוור.
סרט מושכר שראית: אמריקאן פאי 3.
סרט בקולנוע: 21 גרם.
שיר ששמעת: Stacy's Mom.
השיר שנתקע לך בראש: Stacy's Mom.
הדיסק שקנית: מוריד
.
הדיסק ששמעת: האחרון של Linkin Park.
האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי.
האיש שהתקשר אליך: שכן שלי, שאני אנמיך את המוזיקה
.
תוכנית טלוויזיה שראית: לא רואה טלויזיה.
איש שחשבת עליו: דור, כמה שהשאלון שלו מעצבן. האם...
את/ה דלוקה על מישהו: כן, חברה שלי.
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא, אין על הארץ הזאת.
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא.
את/ה רוצה עוד פירסינג: לא עשיתי ולא רוצה.
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן.
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב, אירופה המערבית, ירדן. בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: נגד.
להרוג אנשים: נגד.
עישון אצל בני עשרה: נגד.
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד.
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם רק טוב.
תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד. האם את\ה...
אי פעם בכית על בת: כן.
אי פעם בכית על בן: לא.
אי פעם שיקרת: כן.
אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים...
היית מאוהבת: 3.
נשבר לך הלב: 1.
שברת לבבות: מקווה שאף פעם.
נישקת בנות: כל בוקר, מאז התיכון, זה יוצא הרבה מדי לחשב.
נישקת בנים: בפה? אף פעם.
שכבת עם בנות: מספיק פעמים.
שכבת עם בנים: אף פעם.
השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם.
התחרטת על דברים שעשית: כמה פעמים, בערך 5. דברים מועדפים...
מילה בת 4 אותיות: לאפה.
ממתק: ביסלי גריל.
סרט מצויר: לא רואה.
קורנפלקס: פרוסטיס.
מסטיק: תפוח.
צבע: כחול.
יום בשבוע: שישי.
היום הכי לא מועדף: ראשון.
ג'לי: תפוח.
תכשיט: אין.
חורף\קיץ: חורף.
בחדר: לא הבנתי! האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני.
ראה אותך בוכה: אבא שלי.
הלכת איתו לסרט: חברה שלי.
צעק עליך: חברה שלי.
שלח לך אימייל: דוד שלי. האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן.
הופעת בציבור בפיג'מה? כן.
בכית בסרט? לא.
היית על במה? כן.
חשבת שאת\ה הולך למות? כן.
נכשלת במקצוע?: כן.
הורידו אותך כיתה? לא.
הקפיצו אותך כיתה? לא.
רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים:
שיר אהוב: I've got the power.
אוכל אהוב: לאפה עם שווארמה.
תוכנית אהובה: לא רואה טלויזיה.
ספורט אהוב: שחייה.
תחביב: סנפלינג.
זמר/זמרת/להקה אהובים: מה שבא בא.
עיתון אהוב: ידיעות אחרונות. וסתם:
מה השעה עכשיו? 20:20.
תפוח או בננה? תפוח.
כחול או אדום? כחול.
סתיו או אביב? סתיו.
מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו.
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתגלח.
איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב.
תיכון או אוניברסיטה? תיכון.
אתה משועמם/ת? מה פתאום
.
רעש אחרון ששמעת? מכונית עוצרת בפתאומיות.
ריח האחרון שהרחת? שוקו.
הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "CIA? What the hell are they in on this for?".
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רינג רינג פשוט
.

למעלה