הורס פורום מקופל לראשון

../images/Emo32.gif הורס פורום מקופל לראשון../images/Emo13.gif

כל מה שלא קשור לבחורה שמפסיקים מהיום להתיחס אליה כאילו היא קוראת קבועה (או סמויה אותו דבר) פה לפה
מה שקשור לאותה בחורה ל
או לאחד השרשורים המקופלים
טוב אז כל הפורום מקופל... ומי הבן אדם הכי מתאים להרוס את זה??? אני
ואפילו יש לי סיבה מוצדקת- ה
אז היתה שבת לא קלה. סבתא של חברתי הטובה נפטרה
לא נעים ואני מאידך סידרתי כל רכוש אפשרי שלי. מהארון ועד המחשב. נפלה עליי אוירת נקיון וסדר. לכו תבינו אותי. היציאה של למראית עין כdvd נדחה (שוב
)
ואנחנו פוצחים בשביתה רבת משתתפים. גלובוס עוד ישמעו מאיתנו
המחשב של עדי קרס
עדי העם איתך. ונעה נשארה מקסימה כתמיד
אז שיהיה לכולכן שבוע נהדר היכונו לחג המקסים הזה ביום חמישי. ני פה אם מישהו זקוק לבידור
זוביק

רונושי

New member
../images/Emo6.gif

נכנסתי עכשיו לאימייל שלי והייתה לי הודעה מחברה שלי ששלחה כתבת וידאו של וואלה על הדברים שלא ידעתם על ירושלים והיא רשמה לראות את זה ואני כבר אבין למה היא שלחה לי את זה. אז אני מתחילה לראות ופתאום אני קולטת שהם מראיינים שם בכתבה את אחת הנשים היותר משעשעות בישראל זאת אישה שיש לה סינדרום ירושלים והיא בטוחה שהיא ישו
(או המשיח זה משתנה)וזאת אישה שכל הזמן מנסה לשכנע אותי ואת חברה שלי שהיא באה להושיע את עם ישראל ושאנחנו צריכות לעזור לה במסע הצודק שלה. בכל מקרה אולי זה בגלל השעה אבל ככה לא צחקתי שנים!

לילה טוב...../images/Emo199.gif

אוף מחר מרתון עבודה מ8 עד 7 בערב וגם מחרתיים אני בחיים לא אסיים ת'פרוייקט הזה.. טוב לפחות לא לומדים

כפרעלייך../images/Emo99.gif

ובואי לסדר לי גם. תיכננתי לסדר והחדר שלי נשאר אותה זוועה שהיה ביום חמישי

זה בסדר נעה. יש פה קטש'

גם אני לא מתה על לסדר. פשוט בקושי יש לי רכוש אז לקח לי בדיוק חצי שעה לסדר הכל!!!!
זה יותר נחמד ככה. להיות הומלס. בלי לדעת מעיפה אתה ולאיפה אתה הולך
סתם אין על סבתא. ועכשיו כשיש לי מיטה חדשה אז בכלל לא מתפנה

"גיליתי שאני חסרת רכוש"

האמת שםג לי אין רכוש
הרבה, הרבה, ה-ר-ב-ה ניירת שקשה לי להיפטר ממנה. ומלא ספרים של בי"ס משנים קודמות שלא טרחתי להעביר הלאה

כן הא....

כשעברתי דירה אז השארתי הכל מאחור מתי שהוא בחיים את מוצאת את הדרך להניח לניירת הזאת להיות העבר שלך כרגע הרכוש שלי מסתכם בבושם, איפור בגדים ומחשב
ועוד כמה שטויות שלא ראויות לציון

בסדר לא זרקתי

העלתי למעלה באיזה ארון. אין לי צורך בזה ביום יום. זה בסדר נעה גם היום שלך יגיע שתביני שלא באמת צריך את כל הדברים האלה קרוב אלייך

גם שלי בארון...

אבל כל הארונות מלאים בהם, ואז יוצא שלדברים שאני *כן* צריכה בהישג יד נשאר מקום רק על הרצפה

חתולות רעות ../images/Emo54.gif../images/Emo190.gif

דווקא בבוקר שהיה חשוב שאני אשן היטב בריי החליטה שהיא צריכה לנסות להיכנס לארון הצמוד לתקרה והתעוררתי מחריקות ציפורני חתול על עץ. אוּוּוּוּוּףףףף!

חתולות לא מתחשבות!!

אגב חתולים. פשוט נשבר לי הלב היום
ישבתי בטבריה ואיזה חתלתלון מסכן ורזה ייבב שם, הלכתי למכולת לקנות חלב, לא היה[
]... לא שזה היה משנה, הוא גם ככה נעלם מהשטח עד שחזרתי.

g a l4

New member
תהניייייייי../images/Emo99.gif

את היום בריכה שעושים לנו אני יכולה לעשות כל יום

למעלה