הורים

oshranm

New member
גזים

שלום רב. מה עושים נגד גזים לתינוק? אורי בן חודש והוא ממש סובל מגזים, עד כה לקחנו גליכול וזה עזר , אך ההתקפים החמירו וזה לא עוזר עוד. מה לעשות? האם מותר להחליף תרופה באותו יום ולהביא לו תרופה שונה על מנת לנסות האם היא תעזור ?

מותר בהחלט להחליף תרופה

ולנסות ולראות מה מרגיע אותו יותר. אני מלכתחילה קניתי את הגרפווטר, עזר לה פלאים. כמו שאמרו לי כאן כולן, *זו תקופה קשה, אבל זה עובר* מבטיחה לך.

לעידן הגליכל לא עזר

ניסינו את הסימיכול והוא גרם לו לאי שקט נוראי. השבוע התחלנו עם בייביזים בהמלצת הרופאה וזו ממש תרופת פלא. עידן רגוע ושקט (סוף סוף)!!! אני יודעת כמה התקופה הזאת קשה. אני בוכה יחד איתו כשיש לו גזים וכאבי בטן, אבל הבייביזים גרם לנו לנחת בימים האחרונים ועידנצ'וק פחות סובל.

Dimaya

New member
דווקא לנו בייביז לא עזר, להיפך...

ומה שעזר זה גרפווטר וסימיקול (לסירוגין). מה שעוזר לתינוק אחד - לא מזיז לשני. אני שתיתי המון-המון חליטות שומר ותה קמומיל, וזה הקל משמעותית, אם כי לא פתר את בעיי הגזים.

אפרוח4

New member
צריכים המלצות...

נויה למדה להתהפך ולהשתולל במיטה הבעיה שהיא מתהפכת האמצע הלילה על הבטן לא מצליחה למצוא תנוחה נוחה לראש ומתחילה לצרוח ואם מנסים לסובב אותה או לעזור הצרחות רק גוברות כך שביומיים האחרונים חצי לילי לא ישנו ובחצי השני היא ישנה איתנו במיטה . יש המלצות איך למנוע ממנה להתהפך? יום קסום

ב נ ה

New member
אין לי המלצות

מהרגע שהם לומדים להתהפך נראה לי לא מעשי למנוע את זה.היא רגילה להיות על הבטן בזמן עירות?

niritcat

New member
מוכר, מוכר.

קורה גם אצלנו. הוא ישן אצלנו קבוע במיטה, אז כשהוא רק מתחיל להתלונן (עוד לפני שלב הבכי), אני שומעת והופכת אותו בחזרה. גיליתי שכשהופכים מייד בחזרה, יש יותר סיכוי שזה יתקבל בברכה ולא בבכי. בשעות היום אני לא הופכת אותו מייד ומשאירה אותו קצת להיאבק על הבטן. בהצלחה לכם,

טלוי

New member
איך לנקות בנרתיק של תינוקת?

אני יודעת שאסור לנקות בתוך נרתיק אך לנקות לבד באמבטיה האם זה מספיק להיות נקי?

ממולדה

New member
מים פושרים

בהחלט מספיק לשטוף מסביב במים וסבון. אסור להכניס סבון לתוך הנרתיק ממש. מים יספיקו בהחלט.

למעלה