הודעת פרישה מהניהול

גרי רשף

New member
../images/Emo32.gifהודעת פרישה מהניהול

אני מסיים את תפקידי כשותף לצוות הניהול של הפורום. כמובן שלא אלמן הפורום ושיבולת ירוקת העין
לבטח תנהל אותו בדרכי נועם כדרכה בקודש. אני מבקש ממוקירי זיכרי להימנע משירשור של דברי הספד
, שכן אני ממשיך להיות חלק מהפורום ובסה"כ שמי נגרע מהכותרת שבראש הדף.. אם למישהו ממש ממש חשוב לומר לי דבר מה- אפשר תמיד במייל או במסר.
גרי

הצלת אותי מהמבוכה

כאחד שמכיר את גרי מאוד מקרוב דרשתי מעצמי לכבד את בקשתו לא להגיב לכך בפומבי, אבל ככל שנוקפות השעות פחות ופחות טבעית לי ההימנעות הזאת מתגובה. אני מרשה לעצמי, למרות הבקשה, לומר תודה למי שבלעדיו לא היה הפורום הזה למה שהוא. נקודה.

אטיוד5

Active member
מצטרף בלאט.

מילה מוזרה, בלאט הזה. מה מקורה? בשקט, בשקט זה שלמה ארצי. ובלאט מה? זה משהו מהתגנבות יחידים שצריכה להתבצע לאט לאט בשקט בשקט?

אטיוד5

Active member
פטר(ס?)בורג, כן. ../images/Emo13.gif

דוד (בלאט) המלך זכה בבת שבע בהתגנבות יחידים?

מה שמשמח בסמט פטרסבורג זה

שבכל פעם שהם יפסידו, הם יכולים להאשים את הצהוב הזה: "דיויד, בלאט!"

גם אני רוצה להצטרף

תודות על הקמת הפורום שבו ביליתי הרבה שעות בשנה האחרונה. למדתי פה הרבה, זכיתי להחליף דעות עם אנשים שיש הרבה מה ללמוד מהם, ולראות שאנשים שחושבים מאוד אחרת יכולים להסתופף באותה סוכה, וירטואלית או לא, ולהחליף דעות תחושות וחוויות.

ג שם

New member
תגיד לי, גרי

אתה לא יודע שחתונה עושים בעיקר בשביל ההורים? מה יגידו עליהם החברים מהעבודה ומהצבא ורואה החשבון שלהם והשכנים שתמיד מזמינים אותם לכל השמחות? מה יגידו עלינו אם סתם כך ניתן לך להשחיר בנחת ולא נכתוב מה שלא רצית שנכתוב?

למעלה