../images/Emo32.gifהגיע הנHELL...
והפעיל את המחק שלו ו...הופ, הפורום התנקה ממה שהיה בו. הופיעו בהודעות מילים שלא הוסיפו כבוד למי שרשם אותן. הלכתי לישון ל12 שעות אחרי הופעת סטנדאפ מעולה...אני קם ומה רואה? קללות, הסתה, ריבים ושוב (הפעם קצת)דיברוים אישיים. אז ככה כל מי שעבר על חוקים קיבל מסר אישי כל מי שלא קיבל להצביע
, (תתפלאו אבל יש איזה 2,3 שלא קיבלו מסר)... אז ככה אני יפרסם בזמן הקרוב כללים והמלצות להתנהגות בפורום כדי שיהיה יותר כיף וידידותי לגלוש בפורום. שיחות אישיות- הודעות בין 2 גולשים (בדר"כ) שפשוט בוחרים לדבר על דברים שלא קשורים בשום צורה לפורום על גבי הפורום, בשביל זה יש- ICQ,אי מייל, מסרים אישיים, SMS,טלפון, פלאפון, E MAIL וצ´אטים. (יש לנו אפילו צ´אט סאבלימינל והצל בשורה הכחולה למעלה). ואפילו שירשור אוף טופיק יש לנו בשביל כל מיני הודעות ודברים שבא לכם להגיד שלא קשורים לנושא הפורום
סקר חדש וחשוב עלה, אתם מוזמנים להצביע...
והפעיל את המחק שלו ו...הופ, הפורום התנקה ממה שהיה בו. הופיעו בהודעות מילים שלא הוסיפו כבוד למי שרשם אותן. הלכתי לישון ל12 שעות אחרי הופעת סטנדאפ מעולה...אני קם ומה רואה? קללות, הסתה, ריבים ושוב (הפעם קצת)דיברוים אישיים. אז ככה כל מי שעבר על חוקים קיבל מסר אישי כל מי שלא קיבל להצביע