הגיע הנHELL...

Itai S

New member
../images/Emo32.gifהגיע הנHELL...

והפעיל את המחק שלו ו...הופ, הפורום התנקה ממה שהיה בו. הופיעו בהודעות מילים שלא הוסיפו כבוד למי שרשם אותן. הלכתי לישון ל12 שעות אחרי הופעת סטנדאפ מעולה...אני קם ומה רואה? קללות, הסתה, ריבים ושוב (הפעם קצת)דיברוים אישיים. אז ככה כל מי שעבר על חוקים קיבל מסר אישי כל מי שלא קיבל להצביע
, (תתפלאו אבל יש איזה 2,3 שלא קיבלו מסר)... אז ככה אני יפרסם בזמן הקרוב כללים והמלצות להתנהגות בפורום כדי שיהיה יותר כיף וידידותי לגלוש בפורום. שיחות אישיות- הודעות בין 2 גולשים (בדר"כ) שפשוט בוחרים לדבר על דברים שלא קשורים בשום צורה לפורום על גבי הפורום, בשביל זה יש- ICQ,אי מייל, מסרים אישיים, SMS,טלפון, פלאפון, E MAIL וצ´אטים. (יש לנו אפילו צ´אט סאבלימינל והצל בשורה הכחולה למעלה). ואפילו שירשור אוף טופיק יש לנו בשביל כל מיני הודעות ודברים שבא לכם להגיד שלא קשורים לנושא הפורום
סקר חדש וחשוב עלה, אתם מוזמנים להצביע...

EmGee

New member
מעניין מי ה2-3...

טוב עכשיו אני שוב אמור להתנצל....אבל הפעם החזקתי מעמד 8 ימים!!!! ואיתי הקטע עם זיג הייל זה היה תגובה על זאתי שדיברה כאן על זה שהיא גאה להיות נאצית, 2PAC4EVER היה מבין.

EmGee

New member
רק דבר אחד אני לא מבין

למה השרשור על הנטיות המיניות של מומי לוי נשאר?

Itai S

New member
מאותה סיבה שדיון על אם לסאב יש חברה

או לא. טענות נוספות בנושא הזה אתה מוזמן להפנות אליי במסרים.

Itai S

New member
תוצאות הסקר הקודם../images/Emo185.gif

עם מי אתם רוצים לראות את סאב והצל משתפים פעולה-
מוקי ניצח עם 28 קולות,
כלא 6 אחריו עם 20 קולות,
DAM עם11 קולות,
שורטי עם 6, ואחריהם עם מספר קולות שווה של 5:
נימי נים,
פישי הגדול
וכרובי... סקר חדש מופיע

Itai S

New member
לינקים לכללי התנהגות-

הכללים והמלצות נלקחו מפורום ´תאומות אולסון´ ו´מדע בדיוני´, יש כמה דברים שרלוונטים רק אלהים (כמו לא לפרסם תמונות עירום של התאומות
), ויש דברים שפשוט תתאימו לפורום שלנו (למשל אם מדובר על "צ´אט התאומות אולסון" אז תדמיינו שמתכוונים לצ´אט פורום סאב והצל). נא לעבור על הכללים לחיים קלים ומהנים יותר בפורום, כאן יש כללים מצויינים, וגם זה די טוב. בקרוב יגובשו כללים יחודיים לפורום שלנו.

TakTik

New member
רגע אז מותר לי לפרסם

תמונות עירום של התאומות אולסון?

EmGee

New member
אז אני יכול לפרסם תמונות של סאב

בערום חלקי? (מלא אם לא מחשיבים את הפרווה...)

למעלה