הבעיות של כולם...

photoG

New member
בריטני "החדשה"

ראיתי את התמונות האלה ופשוט הזדעזעתי! אני לא מבין איך בריטני הזניחה את עצמה ככה. חבל שהיא לא שומרתע ל עצמה, זה שהיא בהריון לא אומר שצריך להזניח את הגוף ככה. חבל.

photoG

New member
זה שזה ישן זה אומר שהיום

היא לא מוזנחת עדיין? תסתכל על התמונה הזאת שלה ותגיד לי אם אתה לא נגעל(תמונה מצורפת). התמונות לא כל כך ישנות.

Harajuku boY

New member
נגעל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני מאחל לרוב הבנות להיראות איך שהיא נראית כשהיא מוזנחת בגלל שהיא בריטני אז עושים מהתמונות האלו ביג דיל.. והתמונות ששמת, דווקא יפות מאוד. מה רע בחריץ של כרטיס אשראי
אני דווקא חושב שרוב הגברים (וחלק מהנשים) היו מאוד מאוד אוהבים את התמונה הזאת.

photoG

New member
לא החריץ העניין

אלא הגודל של מה שמסביב לו. ניהיה לה גוף יותר מדי "מלא". היא הייתה כל כך כוסית והיה לה גוף פצצה ועכשיו תראה מה ניהיה ממנה.כמובן שזה לא אומר שום דבר על היכולת שלה לשיר אבל זה מוריד ממנה הרבה מאוד. נכון שיהיו כאלה שיגידו עכשיו שלא כולם צריכים להיות אנורקסיות אבל מה לעשות, כמו שאמרת זאת בריטני ספירס וצריך להשלים עם זה שהעולם אוהב נשים רזות יותר ולא כאלה שמזניחות את עצמן ומשמינות (אפילו אם זה בגלל הריון, תראה למשל את ריס וויתרספון שכבר עברה שתי לידות).

Harajuku boY

New member
כן אבל אלו תמונות ישנות

היא כבר התחילה את ה"תחיה" של המראה שלה לפני כמה חודשים. וחוץ מזה, דווקא אנשים מעדיפים מראה בנוני כזה, תראי למשל את קלי קלרקסון שמצליחה מאוד מאוד בארה"ב כרגע, והיא לא אנורקסית וגם לא מתקרבת לזה...

photoG

New member
קלי קלרקסון

רזתה המון מאז שהיא זכתה באמריקן אידול. ובכלל בדומה לנינט בארץ, הקסם שלה הוא זה שכבש את אמריקה ולא ה"שואו" שהיא נותנת, בניגוד לבריטני שהתפרסמה בעזרת התדמיות השונות שלה.

Harajuku boY

New member
אבל עדיין

היא לא אנורקסית, והיא מצליחה. ואל תדאגי לבריטני, היא תחזור לימים הטובים שלה (לא שהם נעלמו לאנשהו, אבל הם יחזרו בגדול)

photoG

New member
עם כל הכבוד

זכר אנוכי. ומה שאתה אומר בקשר לקלי קלרקסון ממש לא נכון כי הציבור מההתחלה אל הכיר אותה כאישה רזה אלה כאישה עם "מטען" דיי כבד מאחוריה. מאז המצב השתנה והמטען כמעט נעלם (אולי היא השאילה אותו לבריטני?).

Harajuku boY

New member
זכר אנוכך.

אז אמריקה בחרה בה כשהא כבר הייתה מלאה. זה הזמן להגיד רסט מיי קייס

photoG

New member
לא

כי אתה יכול לראות את זה בכל מקום גם בישראל, אפילו שמישהי נכנסה לתעשית הבידור שמנה מי שאחראי עליה מחייב אותה לעשות דיאטה ולהוריד במשקל. למשל בארץ, נינט אמרה בראיון שאמרו לה שהיא חייבת להוריד במשקל או שהיא לא תצליח בתעשיה. ובהקשר של קלי קלרקסון אפשר לראות את השינוי בין הזכייה לשחרור הקליפ הראשון שרואים בו ירידה משמעותית במשקל שלה.

Harajuku boY

New member
גרר

2 דברים אחרונים כי אין לי כוח לויכוח הזה :| 1. כשנינט הרזתה- פתאום כולם התחילו להגיד "נהיית אנורקסית/לא יפה לה/למה היא רזתה כ"כ הרבה" וכו'... 2. באירווזיון שהיה לפני חודש, זמרת ששוקלת 200 קילו הגיע למקום שני.

photoG

New member
כמה דברים

רק אלה שהן כביכול "מלאות" והזדהו עם נינט אמרו את הדברים האלה. והאירוויזיון זאת תחרות "כשרונות" כביכול, אבל הכל מבוסס שם על פוליטיקה ועל איך המדינה המצביעה תראה בדעת הקהל האירופאית.

אוהו, אסון מדינה פשוט

כוסראבק, אז מה אם היא השמינה? [אם אני לא טועה] התמונות האלו צולמו בתקופה שבה היא הייתה בחופש - דהיינו - בלי טור, בלי הופעות, בלי ארועים קידומיים, מן הסתם שהיא תתן לעצמה 'להתפרק' ולאכול את כל מה שהיא לא הייתה יכולה לאכול בכמויות בתקופה שבה היא הופיעה! והיא גם לא התאמנה באופן קבוע בימים האלו, אז זה בולט יותר. יאלללללללללללה כולה עלתה חמישה קילוגרמים לפני מיליון שנה :|

למעלה