ברכות חמות על העיצוב החדשני.

פשוש2K

New member
../images/Emo32.gif ברכות חמות על העיצוב החדשני.

אני רק מקווה שזה עובד בדפדפנים שאינם IE (כרגע אני בלימודים ובאקדמיה לא שמעו על תוכנה שאינה מייקרוסופטית) אבל נראה את זה בערב... מה שרציתי הוא רק להפנות אתכם למאמר חביב שנכתב ע"י אחד האנשים היותר חביבים שאני מכיר בתפוז. תהנו. שוב, אוף-טופיק לחלוטין.
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=553&art_id=17​

פשוש2K

New member
ננצל את ה- thread לשאלה - PCMCIA

במחשבי הנייד מותקן redhat 8 לתפארת. החומרה היחידה שלא הצלחתי לתפעל היא כרטיס הרשת שנמצא בסלוט ה- pcmcia. ע"י בדיקה rpm אני רואה שחבילת ה- pcmcia מותקנת. בהפעלת המחשב הוא מדווח על טעינת המודל בצורה מוצלחת. ובכל זאת הכרטיס לא עובד. השאלה שלי: האם יתכן שיש בעיה במודל ה- pcmcia או שזו כנראה בעית תאימות של כרטיס הרשת? אין לי מושג מהיכן להתחיל את הבדיקות. קראתי את ה- pcmcia-howto אבל ההסבר שם הוא איך להוסיף תמיכה וזה אינו דרוש לי כיוון ש[כנראה] מותקן המודול הזה כבר. אשמח לקבל רעיונות לבדיקות. תודות, אגבון, הכרטיס הוא של חברת pine ואני לא מוצא תעוד לגביו.

ezaton

New member
ב PCMCIA יש כמה מודולים מעורבים

הראשון עצמו הוא זה של ה PCMCIA. אם הוא טעון, חצי עבודה. השני הוא המודול של כרטיס הרשת עצמו. האם הוא טעון? (sbin/lsmod/). אם כן, אזי ב sbin/ifconfig -a/ אתה אמור לראות כרטיס רשת (אולי חסר IP). אם לא, אז מציאת ההתקן יכולה להיעשות על ידי חיפוש ה"צ'יפ" של כרטיס הרשת ב proc/pci/. מכיוון שהנסיון שלי עם PCMCIA יחסית מועט, אני עלול לא לדייק בעניין מיקום המידע על ההתקן. פקודת dmesg תספר לך עוד קצת דברים שבטח רצית לדעת.

למעלה