בריאות אחרי לידה

בת הים 79

New member
../images/Emo32.gif בריאות אחרי לידה

לא יודעת אם זה המקום המתאים לשאול אבל אין לי כ"כ מקום אחר. אחרי שיעור יוגה אינטנסיבי עכשיו הגיע הזמן להודות שיש לי בעיה כלשהיא ברצפת האגן- בריחת שתן קלה בזמן מאמץ. מבאס מאוד!! אני כבר הרבה זמן עובדת בבית על כיווצים ותרגילים בסיסיים מהיוגה אבל זה ממש לא מספק. מה עושים? אין לי סבלנות לחכות לפיזיותרפיה דרך הקופה אבל התקציב שלי מוגבל ולכן אני צריכה איש מקצוע מומלץ שבאמת יוכל לעזור לי עם הבעיה. לאן הולכים? איזה תחום? למישהי יש המלצות ספציפיות? תודה..

big lul

New member
למה את צריכה לחכות דרך הקופה?

גם לזה יש תורים ארוכים? אני יודעת ששיטת םאולה מאוד עוזרת בתחום הזה.

POOH*

New member
דווקא אני הלכתי לפיזיוטרפיסטית של הקופה ...

והיא הייתה מצויינת. אני הלכתי למכון פיזיוטרפיה של קופ"ח כללית בפרדס חנה. יש שם רק מישהי אחת שמט]לת ברצפת אגן. וגם לא חיכיתי הרבה זמן לתור. POOH

kita1000

New member
יש, אבל גם לה חיכיתי 3 חודשים לתור

למרות שהיא פרטית, כך שזה לא ממש יעזור לך. על פי המורה שלי ליוגה (להריון ולנשים) חשוב לפנות לפיזיו' של רצפת אגן כדי שתבדוק האם את פועלת כמו שצריך. זאת אומרת- האם כשאת *חושבת* שאת מכווצת את רצפת האגן ביוגה- את באמת עושה את זה ולא משהו אחר?

מוכר מוכר

פיסיוטרפיה של רצפת האגן: אני במאוחדת ירושלים, ודיברתי עם המזכירה כשהיא שמעה את המצב היא נתנה לי תורים פנויי שכמו שאמרת זה לעוד חצי שנה, אבל היא רשמה אותי בדחופים ככה שברגע שהיו ביטולים היא קראה לי - תנסי. חוצמזה יש בקופה גם שיטת פאולה - טרם ניסיתי (אני צריכה הפניה של רופא משפחה) - אבל מומלץ מאוד. תכתבי מאיפה את בארץ וינסו כאן לכוון אותך יותר.

בת הים 79

New member
יש לי תור לפיזיותרפיה שנקבע לסוף אוגוסט

אני אנסה להקדים אותו אבל זו מטפלת אחת בכל איזור תל אביב. אני מנסה לקבוע גם שיטת פאולה דרך הקופה וכנראה זה יהיה יותר זריז. אני מרמת גן אם יש למישהי המלצות על מטפלת ספציפית מהאיזור. תודה

kalah pacati

New member
יעל שוראקי

תראי, זולה היא לא, אבל בעיני שווה כל שקל, זה נושא משמעותי מאוד לגבי תרגול יוגה- יש דברים שמאוד חשוב לשים לב בתרגול לאחר לידה, לא כתבת כמה זמן את אחרי לידה ובאיזו שיטה את מתרגלת אבל אם את רוצה תשלחי לי מסר ואני אשמח לקבוע איתך שיעור וללמד אותך את הדגשים (אני מתל אביב) נעה

בת הים 79

New member
אני אנסה לפנות אליה

מעדיפה באמת לא להזניח ולהגיע להריון הבא תקינה. לגבי היוגה- הבנתי מהמורה שלי שכנראה התקדמנו כמה שאפשר- המצב היה די רע בהתחלה ועכשיו הוא כבר די קל והיא המליצה לי על עזרה מקצועית. אבל תודה רבה על ההצעה

איך יוצרים איתה קשר?

(עם יעל שוראקי) אני ניסיתי להשיג אותה כמה פעמים, יש לה הודעה בטלפון שמבקשת לשלוח מסרון במקום להשאיר הודעה ושהיא תחזור אלי. השארתי מסרון כזה לפני בערך חודש ולא קיבלתי שום תשובה....

animar1

New member
יעל בחופש, או היתה עד לפני כמה ימים

נדמה לי שאולי עד יום ראשון (עוד יומיים). היא בד"כ חוזרת להודעות שמשאירם, אבל נסי שוב עוד כמה ימים, וגם ממנה שתקשי שתכניס אותך לסטנד ביי, כי אחרת גם אצלה התורים הם לעוד המון זמן. תמיד יש מי שמבטלת. וגם אני מאד ממליצה עליה.

בת הים 79

New member
פניתי אליה דרך האתר

והיא חזרה אליי מיידית במייל אבל היא עמוסה עד אוגוסט :(

אני ממכבי

הלכתי ללוד,עובדת שם מיכל שדה-מדהימה, עזרה לי מאד. לקח בערך 3 או 4 שבועות המתנה. חשוב להיבדק עי מישהי מומחית לרצפת אגן כי אף אחת לא יכולה לדעת לבד אם היא עובדת נכון. ויש שינוי בשרירים אחרי הלידה. בינתיים אני ממליצה לך לנוח כמה שיותר, לא להתכופף הרבה ולא להרים! אצלי זה גרם רק לנזק (לא קרה מהלידה עצמה אלא מהמאמצים שעשיתי בבית אחרי....). מיכל הסבירה לי שמשכב לידה זה משכב לידה....לא כדאי לעשות שום מאמץ עד שהאזור מתאושש ומתחזק.

למעלה