בקולה - שרשור
לשבת

16אלי

New member
אורחים בפורום כן...

לא לדבר בנייד יממה לא!! היות וחשבתי יותר מדאי על הטלפון הטלפון של המקלחת נפל לי מהיד והרטיב את כל האמבטיה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש מישהו שיכול לעמוד בפיתוי???????????

xflil

New member
מי זאת נטלי?!

יש לי יומהולדת בתאריך שלה!!! ה-10 לאפריל!

איזה כיף יש לי טיול שנתי יום שני

מישהו יודע אולי אם יהיה מזג אויר טוב? כי אני מתה לצאת ואם יהו גשמים לא נצא!!!

Diamond Girl

New member
ניראה לי שיהיה מזג אוויר נעים

בתחזית אמרו שתהייה התחממות בתחילת השבוע. אבל אי אפשר לדעת....הם הרבה פעמים טועים. בכל מיקרה,אם תצאי לטיול אז תעשי חיים ותבלי. לאן אתם יוצאים? לאילת?

אם זה היה לאילת זה היה טוב

אנחנו יוצאים לגליל ולטבריה אנארף לאן העיקר טיול.... ותודה בקשר לזה שאני יהנה.

NoNameMan

New member
עברתי!!!

אני יודע שלא מכירים אותי פה אב לאני חייב לפרסם את זה לכולם... עברתי ביום חמישי טסט ראשון (תודה לאל)... מחר (יום א´) אני יקבל את הרישיון... אני הילד הכי קטן בשכבה (אני ב-יב´ ואני בן 17 וכמעט חודש)... טוב, סתם רציתי להגיד את זה... יום טוב...

NoNameMan

New member
אל תדאגי... כשיש מכונית לא צריך

פוזות... חוץ מזה, הבנות באות גם בלי הפוזות... נ.ב כשיהיה לך רישיון אז בכיף חמודה...

Diamond Girl

New member
ואי......!!!! איזה כיף לך!

איזה כיף לך שעברת טסט ראשון! לי גם יש בקרוב ואני מקווה (הלוואי!!) לעבור בטסט ראשון...(אבל לא ניראה לי שאני יצליח..בכל זאת,זה טסט ראשון הרוב נכשלים!)

NoNameMan

New member
בהצלחה אחי...

רק שתדע... בשבוע שלפני הטסט נראה לי אמרתי איזה 100-150 פעמים בעזרת השם... נראה לי שזה עזר...

Diamond Girl

New member
אמ......

אני בת...
תגיד,סיפרת לכולם שיש לך טסט או ששמרת את זה בסוד? כי זה הכי מבאס שמספרים לכולם ובסוף ניכשלים..... איפה עשית את הטסט?

NoNameMan

New member
שמעי...

אני החלטתי ברגע שאני יודע מתי הטסט אני מתכוון לפרסם אותו לכל מי שאני רק יכול... כ----ל ביה"ס ידע, כל המשפחה... בקיצור כל מי שאני רק מכיר... ועברתי!... אני החלטתי להוכיח שזה שטויות כל הלשמור בשקט הזה... הכי עשה אותו דבר וגם אחותי ושניהם עברו טסט ראשון גם כן... בקיצור, הכל אמונות טפלות... אם את טובה, יש לך בטחון עצמי ונפלת על טסטר מתון אז את תעברי... שיהיה לך בהצלחה...

16אלי

New member
NoNameMan

אם הבקשה שלך לעבור טסט. אולי תבקש ממנו למעלה שלא יהיה קר ואם אפשר תבקש גם בשבלי לעבור בטסט הראשון. מה שחשוב שתסע בזהירות!1

שׁזִיף

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

לא אני הוא האיש לא אני אל שובו משכבר מצפה את את קורות נדודי הישנים לך הבאתי במקום טבעת במט אל תצודי יגון הוא חלף אך לא מת עדיין התקרבי וראית בחלון על מצחי העייף אות קין מה איכפת לך אני או הוא או אחר יתנבא ביער ובחצות תוך דממת הרהור לך ירקום אגדת סחר והשחר בשחוק עת יקרא ויחרוק שן מבעד לדלת אז יופיע אחר ושירה לך ישיר משכימה ונבדלת מכולם מנת חלקך תקחי בו יגון בו הצחוק בו הכוח ובמותך לא ידעו למי את הקדשת את לבך המנוח אל תבכי תעבורנה שנים ואחר לך יביא טבעת ואני לא אני הוא האיש אל בואו משכבר מצפה את

למעלה