(בערך) תירגמתי לפני כמה זמן...

omris

New member
../images/Emo32.gif(בערך) תירגמתי לפני כמה זמן...

אחד השירים האהובים עליי ביותר של שנות ה90 ובכלל. אעמוד לצדך או, למה את נראית כה עצובה? דמעות בעינייך בואי אליי כעת אל תתביישי לבכות תני להביט אל מבעד למה שבתוכך כי גם אני ראיתי את האור האפל וכאשר הלילה מגיע ואינך יודעת מה לעשות כל דבר שתתוודי עליו לא יגרום לי לאהוב אותך פחות אעמוד לצדך אעמוד לצדך לא אתן לאף אחד לפגוע בך אעמוד לצדך אז, אם את כועסת, תכעסי אל תשמרי הכל בפנים בואי ודברי איתי עכשיו הי, מה יש לך להסתיר? גם אני מתרגז טוב, אני קצת מזכיר אותך וכשאת עומדת בפני פרשות הדרכים ולא יודעת באיזו דרך לבחור תני לי להופיע כי גם את טועה אעמוד לצדך אעמוד לצדך לא אתן לאף אחד לפגוע בך אעמוד לצדך חומד, גם לאורך שעותייך האפלות לעולם לא אנטוש אותך אעמוד לצדך וכשהלילה מגיע ואת מרגישה בודדה לא תהיי לבדך אעמוד לצדך אעמוד לצדך לא אתן לאף אחד לפגוע בך אעמוד לצדך חומד , גם לאורך שעותייך האפלות ולעולם לא אנטוש אותך אעמוד לצדך אעמוד לצדך לא אתן לאף אחד לפגוע בך אעמוד לצדך לעולם לא אנטוש אותך אעמוד לצדך אעמוד לצדך לא אתן לאף אחד לפגוע בך חומד , גם לאורך שעותייך האפלות ולעולם לא אנטוש אותך אעמוד לצדך

emh

Member
אם אתה מבקש זיהוי....

השיר I´LL STAND BY YOU הלהקה PRETENDERS האלבום Last Of The Independents השנה 1994

omris

New member
חחח../images/Emo13.gif ממש לא מבקש זיהוי.. לא ראית

את המשפט המודגש בתחילת ההודעה שלי ??

emh

Member
ראיתי, ועדיין....

אתה יכול מאוד לאהוב שיר אבל לא לזכור מי שר אותו.... בשביל זה קיים הפורום...

Chandler Rulz

New member
גם אני תירגמתי פעם שיר, אני מחפש

אותו: הנה, מצאתי: לירח וחזרה/גן פראי =-=-=-=-=-=-=-=-=-= היא לוקחת לה את הזמן, לחשב את הסיבות להצדיק את כל הכאב בפנים מניח שהיא יודעת, מהחיוך והמבט בעינייהם לכולם יש תיאורה לגבי המרה מכולן הם יאמרו: "אמא לא אהבה אותה מספיק" ו-"אבא אף פעם לא שומר על קשר, בגלל זה היא מתחבאת מחיבה אנושית" אבל איפה שהוא במקום אישי היא אורזת את חפציה לחלל החיצון ועכשיו היא מחכה, לטייס הנכון שיופיע והיא תגיד לו היא תגיד: אני אעוף לירח וחזרה, אם תהיה אם תהיה שלי יש לי כרטיס לעולם שבו אנו מתאימים אז אולי תהיה שלי? היא לא יכולה לזכור פעם, שהיא הרגישה נחוצה אם אהבה הייתה אדומה, אז היא עיוורת צבעים כל חבריה, הם היו מנוסים בבגידות ופשעים שאף פעם לא ניתן להגדירם היא תגיד: "אהבה היא כמו מקום לא פורה, ולהושיט יד לגורלו של אדם-זה כמו מסע, רק אין לי את המפה אליו" אז היא הולכת לקפוץ למים, ולהכניס את התכסיס להילוך גבוה
לשלוח סימן שהיא תולה את תקוותיה על הכוכבים איזה חלום נעים רק תאמר: אני אעוף לירח וחזרה, אם תהיה אם תהיה שלי יש לי כרטיס לעולם שבו אנו מתאימים אז אולי תהיה שלי? (החזיקי מעמד, החזיקי מעמד) אמא לא אהבה אותה מספיק ו-אבא אף פעם לא שומר על קשר, בגלל זה היא מתחבאת מחיבה אנושית אבל איפה שהוא במקום אישי היא אורזת את חפציה לחלל החיצון ועכשיו היא מחכה, לטייס הנכון שיופיע והיא תגיד לו רק תגיד: אני אעוף לירח וחזרה, אם תהיה אם תהיה שלי יש לי כרטיס לעולם שבו אנו מתאימים אז אולי תהיה שלי?
יש לי בעיה עם השורה הזאת, אולי יש מישהו שיעזור..

emh

Member
זה דו משמעי...

כשאתה כותב בכותרת - אני מחפש (אותו) ניתן להבין שאתה עדיין מחפש את השיר, וזה שכתבת שמצאת - ניתן להבנה גם שמצאת את מה שתירגמת ממנו.... ויש כאלה שמכירים שמות של להקות בעיברות מגעיל כמו - האבנים המתגלגלות, החיפושיות, דיבור חדיש..... ופשוט לא יודעים איך זה במקור, אז ככה שההודעה שלך היא די דו-משמעית....

אוריקי

New member
תרגום יפה../images/Emo45.gif

לגבי השורה, אולי פשוט "להעביר להילוך גבוה יותר"

talik

New member
...

הו מותק מותק איך הייתי יכולה לדעת שמשהו לא בסדר הו מותק מותק לא הייתי צריכה לתת-לך-ללכת ועכשיו אתה לא באופק תגיד לי איך אתה רוצה שזה יהיה תגיד לי מותק כי אני ממש צריכה לדעת כי הבדידות שלי הורגת אותי (ועלי) עלי להודות שאני עדיין מאמינה (מאמינה) כשאני לא איתך אני משתגעת תן לי סימן הכה בי מותק עוד פעם אחת

למעלה