בגריל

../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gifמה דעתכם../images/Emo35.gif

על כך שאני כבר 1/4 שעה במטבח? מכינה מרק (צ'ורבה חמוץ) ל
שלא תבוא מבית הספר ותרגיש מוזנחת.... יום נעים יקיריי
פנינה

jole../images/Emo99.gifמי אוהב אותך יותר ממני?

מי מצחיק אותך כשאת עצובה........
בעצם לא ראיתי אותך עצובה וטוב שכך אבל תנחשי מי אוהב אותך יותר ממני, נו טוב יודעת הזאב וצאצאיו טוב אז תנחשי מי אוהב אותך חוץ ממני? עד סוף היום לא נחשת אגלה לך....... פנינה

היום בתפוז../images/Emo43.gif 30.11.04

הערב ב-18:00 תתארח הנטורופטית הילה נווה בפורום להיות הורים ותענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להשאיר שאלות בפורום.
הערב ב-20:00 תתארח בפורום עולם המיסטיקה מיכל גזית, מנחת סדנאות "דרך האמן" ויועצת פסיכו-אסטרולוגית. שרשור השאלות בעיצומו.
ואחרון חביב... הערב ב-22:00 יגיע אלינו בטיסה הראל מויאל, הכוכב הנולד שעושה הפוגה מיוחדת בחזרות האינטנסיביות של הפסטיגל כדי לבוא ולענות לשאלותיכם live ב- blogtv. שאלות להראל נאספות כאן

נירה63

New member
פנינה'לה אין כמוך.../images/Emo24.gif

ואנוכי הכנתי מרק עוף שקוף הוא אוהב אבל עם הרבה איטריות, שאני הכנתי. והעיקר...בוקר טובבבבבבבבבבב ועם הרבה חום ואהבה.

jole

New member
אין לי מושג, אני מרגישה כאילו מישהו

תכף יקפוץ לי לפני הפרצוף ויגיד -דאאאההההההההההההההההה כל כך הרבה פעמים לא רואים את הברור מאליו

jole

New member
OK את זה אני צריכה לראות

איך כל זה מגיע חם מהתנור מירושלים לזיכרון???????????

ברצינות? איזה כיףףףף ../images/Emo24.gif

אני מתה על אוכל תימני, על מרק תימני, על זלביה, והמון המון חילבה אולי אקפוץ איזה יום עם הילדים, רק צריכה שינוע לירושלים
(אולי ניגונים הובלות?
)

טוףףףףףףףףףףףף הנה זה בא

אני מנויה על עתון גסטרונומי על השולחן והבוקר קבלתי את גליון 12 ונחשי מה יש שם? ארוחות בוקר מכל העולם? ומי בקשה רק אמש ארוחות בוקר מכל העולם? אז זהו מי אוהב אותך יותר ממני? אפילו ככה סתם בלי לדעת על השולחן.... זהו כשראיתי את זה אמרתי לעצמי אוי אוי אוי jole יקירתי למה את מבקשת כה מעט ..... אוהבת אותך ואם את רוצה שכל מה שהכנתי יגיע לזכרון רק תרמזי באצבע ואני באה (ולענין להביא את הכל חם חבל על הזמן, יש לי צידנית ששומרת חום , להזכירכם אני מניידת אוכל לילדים הרבה פעמים ) וסתם ככה סופ"ש הזה אני בצפון..... בחופשה

למעלה