בגריל

jole

New member
יווווווווווו ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז אני רואה אותך בסופשבוע הא?

blue skies

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

אני עוד שניה מתעלפת מרעב הידיים ממש רועדות לי מרוב שאני רעבה ויש לי עוד איזה 4 שעות להיות פה במשרד ורק אז אני אגיע לסבתא שלי בשביל לאכול אם אין מישהו שנמצא פה בראשון בסביבה בשביל להביא לי אוכל (בא לי פירה עם שניצלים טריים ותותים טעימים) אז לא לדבר על אוכל!!! בפקודה!!!

קרינושנוש את מוזמנת../images/Emo24.gifומה קשור

אם אני רומניה או לא? אני כן 1/2 אבל מה קשור??????????????? כשאני מכינה קוסקוס אני מרוקאית? וקובה אז אני עירקית? ומקלובה עושה אותי בת מיעוטים, והכל ברוח טובה כמובן פנינה

blue skies

New member
נכון צודקת

פעם אהבתי גם עד ששפכתי צלחת חמה של זה עלי ועל אחי, בטעות כמובן

צ'ורבה רומני עם קציצות בשר../images/Emo91.gif

ככה למרק מצרכים: בצל קצוץ גזר חתוך לקוביות שורש סלרי חתוך לקוביות שושר פטרוזיליה כנ"ל 1/2 פלפל ירוק חתוך לקוביות 1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות 1/2 פלפל חריף או יותר לפי הטעם או לא בכלל חתוך לקוביות קטנות קופסת כרוב כבוש את כל הירקות לאדות בסיר להתחיל מהבצל כשהוא שקוף להוסיף את היתר לאדות כ-6-7 דקות אחר כך להוסיף ציר עוף בערך 10 כוסות פלפל שחור מלח מיץ מלימון 1 לבשל כ-10 דקות וכעת להכניס את הקציצות ו-2 כפות אורז ולבשל עוד 20 דקות קציצות(מספיק ל-2 סירי מרק ז"א להשתמש ב-1/2 ולהקפיא 1/2 1/2 ק"ג בשר בקר טחון בצל מגורד 1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה דק 2 כפות אורז פלפל שחור ומלח ללוש את הכל ולהכין קציצות קטנות בתאבון פנינה

יקירתי כשאני מציעה טעימות זה הרבה

יותר ממרק צ'ורבה אבל מבטיחה גם את זה תתחילו לחשוב מה אתם רוצים שאכין למפגש הבא עוד מעט אשחרר רמז מה הנושא.... פנינה

blue skies

New member
כבר שנתיים לא הכנתי כלום

הפסקתי לבשל ולאפות לפני שנתיים פפנש זה מאכל רומני עם גבינה הנה המתכון: רכיבים: 2 חבילות גבינת ``טוב טעם`` 2-3 ביצים, 2 כפות קמח רגיל 1/2 כוס סוכר 1 כפית גרידת לימון או תפוז 1 כפית תמצית וניל. אופן הכנה: לוקחים 2 חבילות גבינת ``טוב טעם`` ומערבבים עם 2-3 ביצים, 2 כפות קמח רגיל, 1/2 כוס סוכר, גרידת לימון ותמצית וניל. מטגנים בשמן משני הצדדים ויוצא מדהים. מספיגים את השמן ושמים במרכז כל לביבה ריבת תות או דובדבנים חמוצים (יש במרכולים ריבות מרומניה פשוט מעולות !!!) ועליה שמנת חמוצה.

למעלה