בגריל עם רוטב חרדל ודבש

anx1910

New member
מר שגב, מגזין מוסיקה חדש

אנחנו גאים להציג לכם את הגיליון השני של מגזין הערוץ, מודים לכם על כל התגובות וההיענות הגבוה. השבוע בגיליון: ___ שם הכתבה: "סינגלים חדשים יולי 2004- סקירה חלקית מאוד" שם הכותב: ירדן הארזי תמצית: סקירה חלקית מאוד של הסינגלים החדשים אשר שוטפים את ארצינו. מיקה קרני, יוני רועה ולאה שבת, אבי גריניך, אסף אמדורסקי ועוד..." _____ שם הכתבה: "חינוך רע" – לכולם שם הכותב: אבי רון תמצית: "הרבה זמן לא יצאתי לסרט. לא היו סיבות. כנראה שאני לא ממש טיפוס של קולנוע, אלא יותר בטטת DVD מעופשת. הקולנוע תמיד היה טירחה בשבילי, אך הפעם מדובר בסיפור אחר..." ביקורת על סרטו החדש של פדרו אלמודבר "חינוך רע" מאת אבי רון. _____ שם הכתבה: השיר שלנו לנצח אמן שם הכותב: אמיר קע תמצית: "מודה ומתוודה. מכור. לא בגמילה, ולא רוצה. לא מקשיב לאף אחד. שמונה וחמישה שקט בבית. ניתוק טלפונים. הנייד בהשתקה זמנית והטלוויזיה..." _____ שם הכתבה: מרב מזיזה את התחת- החיים בצל האנונימיות 2 שם הכותב: מרב פ תמצית: והפעם האנונימית מרחיבה את אופקיה ומרשה לעצמה לגעת אף בתחומי המוסיקה, המחול והיצירה האודיו-ויזואלית, ואף מעזה לחטוא במעט ניתוח ספרותי(מה יש? איכות זו לא מילה גסה) הכתובת הקבועה למגזין: http://anx.co.il/maga כתובת הערוץ: http://anx.co.il קריאה נעימה, בן. נ.ב עוד 9 ימים למבצע הקיץ הגדול של anx.

../images/Emo32.gif בגריל עם רוטב חרדל ודבש

|אייקון של תומר מורעב|
שרשרו לכאן את כל ההודעות שאינן קשורות לנושא הפורום

טוב אני חייב לכתוב את זה איפשהו

אתמול בחצות בדיוק הגשתי את העבודה האחרונה שהייתי עוד צריך לעבוד עליה (נותרה עוד עבודה אחת שלא הגשתי אבל היא פחות או יותר גמורה) כך שרשמית אתמול סיימתי את התואר הראשון שלי |התרגשות|
זהו רק רציתי לשתף עכשיו אני באמת הולך לאכול הכותרת של הודעת האוף עשתה אותי ממש רעב

../images/Emo122.gif

אני מנסה להכחיש את העובדה שאתמול יצאתי מהמעבדה בחצות ורבע כשהמעבדה היתה כמעט ריקה לגמרי
אחרי 10 שעות ברצף של עבודה
העיקר שזה נגמר

J e w l

New member
../images/Emo9.gif

איזו גאווה!!! מזל טוף, ברנש שלי
הרוחת כל נ"ז ונ"ז

../images/Emo41.gifשאלה למי שיכול לעזור...../images/Emo41.gif

אחרי שמשכתי את תשומת לבכם
אני מחר נוסעת לתל-אביב וכבר רוצה לקנות גיטרה אחרי חודשיים-שלוש של דחיות.. אתם יכולים להגיד לי על חנויות באזור עזריאלי..?

אז מה זה בקינג ג'ורג'?

או שפשוט יש כמה סניפים בתוך תל-אביב? כי אמרו לי שיש כלי זמר בקינג גו'רג'

עושים שלום ../images/Emo43.gif

המפקד הלאומי הנו יוזמה אזרחית לקידום תהליך של השגת הסדר קבע בין ישראל לבין הפלסטינים. הערב ב-19:00 נארח ב-blogtv את אורני פטרושקה, מנכ"ל המפקד הלאומי.
ב-21:00 יתארח ב-blogtv נתי רביץ, שיענה על שאלותיכם. אפשר להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מיכאלה.

tomervanono

New member
../images/Emo32.gif הכי לא קשור בעולם

טוב אז אני הכי לא קשור בעולם
אין לי שמץ של מושג מי זה גלעד שגב ,ולא להרביץ לי גם לא ממש אכפת לי .. אבל פורום של שני האנשים הכי אהובים עלי בעולם
אני מצדיע לתפוז
בחירה מעולה לניהול
ולכל יושבי הפורום : התברכתם בזוג מנהלים מדהים
הייתי חייב לקפוץ להגיד שלום
מתגעגע אנושות
לכל אחד אוהב אתכם תומר

תומררררררררררררר ../images/Emo99.gif

גמני מתגעגע אנושות מתי אתה שב ארצה ובא לפגוש אותי סוף סוף????

למעלה