אתגר חשיבה: מה מעצבן יותר מ...

ו ר ד ה 1

New member
../images/Emo32.gifאתגר חשיבה: מה מעצבן יותר מ...

מקרר מקולקל???!!! אוףףףףףףףף!!!!!

gtali

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo140.gifאולי את יכולה לנצל את

ההזדמנות ולקנות מקרר ענק!!!!!!! אחר כך לתקן את הנוכחי ולשים אותו במחסן וככה יהיו לך שני מקררים עם המון מקום אחסון ובמקרה ששוב יתקלקל לך המקרר יהיה לך מקרר רזרבי! נו מה את אומר על הרעיון????

תנור מקולקל (כאילו דאאא) מנסיון

של קילקול של שניהם (לא ביחד לפחות). חזקי ואמצי! זההזמן להתחדשות חגיגית!

BillB

New member
המממ...כשגם המקרר מתקלקל וגם

נגמר לך הגז ואת לא יכולה לבשל את כל מה שהמקרר לא יכול לשמור...

ו ר ד ה 1

New member
המקרר חדשששש! יחסית.../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

ואותי יעצבן יותר מקילקול משולב של מקרר ותנור, שילוב של מקרר ומיקרוגל. אבל הכי חמור ומעצבןזה המקרר.(ובטח גם המתקן של המקרר שיחליט מתי טוב לו להגיע)

tsoff

New member
ןמה עם כל המאגרים הקפואים שלך?

הכל נזרק לפח? מה עשית עם הפסיפלורה ??????????????? סתם סתם באמת מעצבן

העדשים

New member
לחזור אחרי 10 ימים מחו"ל ולגלות ש..

המקרר עדין מקולקל והאיש האהוב שלי נשאר עם שתי ילדות קטנות כל הזמן הזה בלי מקרר. כל זה אחרי שיומיים לפני הנסיעה, יום ו', הגיע טכנאי, מילא גז ובערב 5
משפחות של חברים לא הצליחו לגמור את כל האוכל שהפשיר ובישלנו שעות. נסעתי בראשון וכשחזרתי המקרר עדיין לא תוקן למרות ש-3 טכנאים ביקרו אותו. הפלא ופלא, טלפון אחד נזעם למדי למנכ"ל השירות סידר את העניין בתוך יום. (אז למה זה לקח 10 ימים
)

net the jet

New member
../images/Emo12.gif אוי.. מזכיר לי פעם באחת מהדירות

שגרנו היה פתאום ריח נוראי בחופש סוכות מלמטה.. חשבנו חתול מת... נו כמה ימים הוא יכול למות בלי שאף אחד יגלה ? מסתבר שהמקרר של השכנה מתחתינו התקלקל... שבועיים !! היה שמח

ולי התקלקל אתמול התנור!!!

והיתי חייבת לאפות עוגה, למזלי - יש לי שכנים מדהימים אז אפיתי הבוקר אצל אחת השכנות. בצהרים בעלי היקר תיקן אותו!! (את רואה נטעג'ט, הוא לא תמיד מיותר...) ורק בגלל שזה "קשור לעבודה", כי התריס שנפל בחדר העבודה מחכה לו כבר חודש
יהיה בסדר!! מיכל

למעלה