אני מחפשת עוזר\עוזרת בית ממש דחוף

שדנה

New member
../images/Emo32.gif אני מחפשת עוזר\עוזרת בית ממש דחוף

אני גרה במרכז ואשמח לקבל שמות במסרים.

../images/Emo207.gif שאלת כביסה

בחלפית פוטר, אחרי כביסה נהיים סיבים כאלה על הבגד . איך מונעים ? לעשות ללא סחיטה? לכבס ביד? מהה? תודה תודה. מקווה שמישהי יודעת על מה אני מדברת.

../images/Emo6.gif אולי, אבל מה זה בונקלך?

זה כמו סיבים כאלה על הבד, כדוריות כאלה של בד... לא יודעת איך להסביר...

כדוריות בד נקראות בעברית בונקלך../images/Emo6.gif

גם אני לא מצאתי פתרון. יודעת שיש איזה אבקת כביסה שמצהירה שמונעת אותפ,לא זוכרת איזה.

טוב לדעת ../images/Emo132.gif

אני אנסה ללא סחיטה וגם ביד, מקווה שזה יעזור. הן ליום יום אבל יפות ומחממות מאוד וחבל לי שיהרסו, למרות שבקושי מבחינים בבונקלך, רק אם ממש בוחנים מקרוב. מה, פוטר נחשב בד לא טוב?? אני לא הכי מבינה בזה, אבל מה נחשב טוב? יש לי חליפות פליז מעולות! אבל לא מצאתי כאלה בשומקום. תודה.

לגן אני קונה את הזולות

החלטתי שלא משלמת על חליפה יותר מ30 ש"ח וגם זה יותר מידיי. גם ככה הן חוזרות מלוכלכות בצבע וכל מיני איכסים. חבל על הכסף,כואב לי הלב לראות חליפה יקרה נהרסת כל כך בקלות.

שלי עוד לא בגן אמנם

אבל עדיין צריך בגדים ליום יום. קניתי טרנינגים ממש יפים מפוטר שלא יצאו להם בונקלך, ב-20 ש"ח ואפילו לקטן קניתי ממש יפים ומחממים, אחד ב-21 ש"ח והשני בחצי מחיר. קניתי לו 6... אין מקום כבר בארון . ובגדים חגיגיים יותר, יש להם איכותיים ויקרים יותר, למרות שלרוב הם עם טרנינגים כי חורף וזה הכי מחמם ונוח, זה לא שהם באירוע כל יום.. לרוב המקומות שאנחנו הולכים הטרנינג מספיק יפה ונוח. ואם זה מקום שצריך מלבושים יפים, אז ג'ינס וסוודר. ומסכימה איתך

שו לה

New member
גם אצלנו זה בונקלך

לא ידעתי שאפשר להסיר אותם אני אנסה היום

את זה אני כבר יודעת

קניתי חליפות פשוטות ליום יום מפוטר ועדיין הייתי רוצה לנסות למנוע את הסיבים.

וד"א, בתחילת החורף קניתי

גם חליפות פוטר ובהן זה לא קרה והן כבר עברו כמה וכמה כביסות...

כל אחד והניסיון שלו

אצלי, מה שהיה מבד פשוט יותר פיתח גולגולים, ומה שהיה יותר איכותי עדיין אין בו גולגולים. אולי כביסה בשלושים מעלות...

מה זה בד איכותי יותר?

כותנה? פליז? אני בנתיים כיבסתי ב-40 מעלות ופעם ראשונה שאני נתקלת בגולגולים חחח כל אחד מוצא לו שם אחר, אחותי קוראת להם בושבושים

טיפ להסרת ה"בונקלך"

לעבור על הבגד עם סכין גילוח...בעדינות כמובן... נשמע מוזר אבל עובד.

מיכלי MP3

New member
../images/Emo45.gif וואו תודה על הטיפ ../images/Emo70.gif

אני תמיד מתענה בלתלוש אותם אחד אחד

למעלה