אני מחפשת עוזר\עוזרת בית ממש דחוף

ניסיתי עכשיו על המכנסיים של

אחיינית שלי ונראה לי שזה עובד. אחרי כל כביסה צריך לעשות את זה? נזכרתי שגיסתי פעם אמרה לי שהיא מוציאה עם דבק סלוטייפ , תולשת אותם.

לי אין מייבש, אבל נראה לי

שתוכנית ללא סחיטה ובטמפ' ברז ימנעו את הבונקלך. או לחילופין, כביסה ביד.

דליילה1

New member
עוד הצעה:

לכבס תמיד את הבגד הפוך. לא יודעת איך, אבל זה מאט את קצב הופעתן. כלומר הן יופיעו אולי אבל אחרי הרבה יותר כביסות. אה ועוד משהו: לא כדאי לדעתי להרחיק עד כדי לא לסחוט בכלל. יקח לך המון זמן לייבש בגדים ככה... אמורות להיות במכונת הכביסה מספר אופציות של סחיטה - בד"כ מ-600 סל"ד (לעיתים אפילו 400), ועד 1000. מספיק שתורידי את זה לדרגת הסחיטה הנמוכה ביותר במכונה שלך.

כיבסתי הפוך ../images/Emo45.gif

ולא יודעת לגבי סל"ד, יש לי רק כפתור שלוחצים עליו אם לא רוצים סחיטה... המחוגים שיש הם של סוג התוכנית והמעלות. זהו.

מיכלי MP3

New member
לדעתי זה קשור רק לאיכות הבד

אני לא מייבשת כביסה במייבש, ולא סוחטת בסל"ד גבוה - ובכ"ז בבגדים שנקנו השנה בחנות ספיציפית הופיעו ה"בוינקלך" הידועים לשימצה כבר אחרי הכביסה הראשונה - הייתי בשוק מזה !! (בגדים שנקנו בחנות אחרת ,עברו כבר מס' כביסות לא מבוטל ואין "בוינקלך" ארורים בכלל).

לימיצ

New member
מיכלי צודקת...

פוטר הוא פוטר- סוג של סריג. האיכותיים אמורים לא להוציא בונקלך כ"כ מהר, הלא איכותיים יוציאו די מהר. מה זה לא איכותיים?- החומר של החוט, שאני ממש לא סגורה על זה שדווקא הכותנה לא מוציאה.. אפשר גם לראות את זה בטריקו, שהוא גם סוג של סריג שיכול לבוא במליון ואריאציות של סוגי חוטים.. פליז זה סוג של בד 100 אחוז סינטטי שלא אמור להוציא בונקלך בחיים (יש לו תכונות התייבשות ושבירה, אבל לא בונקלך). פלנל מוציא אבל גדולים כאלה...

למעלה