אני יודעת שזה אוף לגמרי אבל...

../images/Emo32.gifאני יודעת שזה אוף לגמרי אבל...

יש לי היום יומולדת
ולא קיבלתי מתנות. רק התקשרו להגיד מזל טוב. ואני כל כך אוהבת מתנות. הוא יכול היה לקנות עוגה, להזמין את המשפחה, לתלות איזה בלון אחד או שניים. ואני תמיד כל כך משתדלת שבימי ההולדת שלהם יהיה נחמד ושמח. אופה, מבשלת, מזמינה, מקשטת. משקיעה את הנשמה כדי שיהיה יומולדת שמח
הוא לקח אותי לארוחת צהריים. אבל מייד אח"כ חזר למשרד. נמאס לי לדאוג לכולם ולקנות לכולם מתנות ואני בסוף נשארת עם דמעות

מ י כ

New member
קודם כל מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

אני כל כך מבינה את זה,באמת.בגלל זה אני שונאת ימי הולדת. הפיתרון שלי היה להגיד מראש מה אני רוצה:"אני רוצה לצאת למסעדה שווה-תארגן". אני רוצה מתנה כזו וכזו..אולי זה פחות רומנטי אבל עדיף על האכזבה הזו.. ותגידי לאיש שעוד לא מאוחר לתקן..(ושמחר גם יום האם..) וזה בכלל לא אוף.

בהחלט יום האם הוא הזדמנות מצויינת!

אני לגמרי מבינה את הבאסה. לי היתה יום הולדת 30 לפני שבוע. שום עוגה (גם לא אמא שלי) ושום מתנה. אז מפה אני שולחת לך מתנה ענקית והמון המון מזל טוב!

אורא

New member
מזל טוב מתוקה ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif כל כך

מזדהה איתך תחגגי לעצמך תפנקי ותקני מה שבא לך זה מה שאני עושה

betty_226

New member
לא יודעת אם זה יעזור אבל אני אנסה

קבלי ממני שפע ברכות עם זר ענק של
ו -
מכל ה-
במיוחד בשבילך. המון מזל טוב בריאות וחיוך על הפנים.

ריטה1

New member
איך אני מכירה את זה

אני תמיד זו שמארגנת וזוכרת, ומתקשרת לכל החברים שלו להזכיר להם להתקשר, והוא כלום. ביום ההולדת האחרון, קטף זר פרחים מהגינה, כמעט חטף את האגרטל בפרצוף. הצעה שלי, כשלא מצפים לא מתאכזבים, תצאי לבלות עם חברות, תודיעי לו שאת יוצאת לבד, אם הוא לא משקיעה בך תשקיעי בעצמך, יום אחד עשיתי את זה ליזהר והוא הבין תוך כדי העלבות

חן123

New member
קודם כל מזל טוב

תשמעי, צריך תאום ציפיות. אצלנו כמסורת שנינו בחופש בכל אחד מימי ההולדת במשפחה, ועושים יום כיף. לדעתי שווה לאמץ את זה בכל מקרה תגידי לו - אחרת איך הוא ידע?

ligo

New member
אוי, שבלוליטה../images/Emo10.gif

אני ממש מבינה אותך. הוא יודע כמה זה חשוב לך? כי אם לא, אולי כדאי להבהיר לו ולהזכיר לו חודש מראש שיכין מתנה. זה מה שאני עושה עם יובל. אומנם זה לא כיף לקרצץ ולהזכיר שיקנו לי מתנה , ביחוד שאני גם כמוך- משקיענית וזוכרת בע"פ ימי הולדת של כל המשפחה וחברים, אבל אולי אם תנמיכי ציפיות לא תתאכזבי. ביחוד שאת מכירה את "הסחורה". אני גם הפסקתי להעלב מאנים שלא מתקשרים להגיד לי מזל טוב. אז לא כולם כמוני זוכרים תאריכים (ונכון, אפשר לרשום ביומן, אבל שוב- הנמכת ציפיות). וכמובן- מזל טוב ענקי ושיהיה יום הולדת נפלא למרות הכול

chompi XL

New member
מצטער שככה את מרגישה במומולדת שלך

רואים כמה זה חשוב לך ומפריע לך....בתור גבר, ואחד שימי הולדת ממש אבל ממש לא מעניינים אותו אני משתדל...אם תשאלי את צ'ומפית היא וודאי תגיד לך שללא הצלחה מרובה. כנראה שזה עניין של אופי, אם כי לאור החשיבות הרבה של הדבר אצלך היה עליו להשתדל יותר. מאחל לך בריאות, אושר והרבה הרבה מתנות

אוף, רוב הגברים הם ככה....

על זה שרה חוה אלברשטיין "עשה שהוא יזכור, אלוהים הגדול, הוא פשוט שכחן, הוא שוכח הכל, אלוהי המתנות והפרחים, אלוהי ה...לא חשוב. אלוהי השוכחים..." כל כך מבינה את התסכול. אז קודם כל שיהיה לך המון מזל טוב ושמחה ובריאות וכל מה שאת רוצה!
גם האיש שלי כזה. לא שהוא לא זוכר, חוכמה גדולה - זה 5 ימים אחרי היומולדת שלו אז קודם כל הוא.... הוא פשוט לא מייחס לזה את אותה חשיבות שאני מייחסת לזה. לא קונה מתנות ולא רומנטי בכלום. ואני כן! אז אחרי כמה אכזבות ודמעות תסכול, החלטתי להיערך לזה מראש, ואני עושה תוכניות מראש או מזמינה אנשים או מזמינה צימר או מזמינה מקום במסעדה, וגם בשנים האחרונות מודיעה לו שזה יום חופש עבורי. אין ברירה!! אנחנו אחרות מהם!

מזל טוב - דבר ראשון

ושנית - אני עוד מקווה שתהיה לך עד חצות תגובה משלך לשרשרת ובה תספרי שהופתעת לקבל ממש לפני שיום ההולדת הסתיים איזו מתנה בהפתעה

אלה 2

New member
פפפפפוווווו כמה אויר יצא לי מהרכוֹת

הרגעתן אותי לא רק אהובי כזה ש"ממש אבל ממש לא 'כפת לו...
נחמת טפשים אבל נחמה איך אמרתם זה מה יש (ועם זה ננצח לא?) אני דוקא סבורה שכחלק מכל ההרגלים שצריך לשרש אפשר וצריך(
) לשרש גם את ההרגל המשונה הזה ש"אם לי לא אכפת אז מה 'פת לי שלך אפכת?" זו תהיה עבודה קשה עוד כמה שנים אבל בסוף ננצח. נכון שבלוליטה? קבלי זר
ים ליום הולדתך והרבה
ות
אולי הילדים שלנו ילמדו לפני כן איך להתנהג לבנות זוגן...

Navva

New member
../images/Emo49.gif ויומולדת שמח../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

וששאר ימי השנה יהיו שמחים ומאושרים. שכל יום יהיה שוה חגיגה בפני עצמה. הלואי עלי ארוחת צהריים באמצע השבוע. היה לנו יום נישואים לפני שבוע, זה היה יום מטורף, אני נסעתי רחוק ושי נשאר עם מתן (ככה זה שסבתא אחת נופשת והשניה בבית עם אגן סדוק). אחרי יומיים קיבלתי זר כלניות. אולי פעם יהיה לנו זמן לחגוג.

חמניה1

New member
אז הנה העצה שלי

תלמדי את בעלך שיעור בימי הולדת. ביום ההולדת הראשון שלי שהיינו ביחד, בעלי התקשר אלי ואמר לי שהוא לא יודע מה לקנות לי ושאני אחשוב על משהו. בדיעבד חבל שלא הראתי לו מה זה לחשוב על משהו. הייתי צריכה לקנות משהו באלפי דולרים. החלטתי ללכת הפוך על הפוך. ביום ההולדת שלו עשיתי לו בי"ס של יומולדת. מהשניה שהוא קם בבוקר ועד סיום סוף אותו שבוע. בבוקר הגיעה הביתה ארוחת בוקר עם שליח. לאחר מכן שהוא ירד לרכב חיכה לו על המושב PALM PILOT (מדובר על לפני 6 שנים שזה היה בשבילנו עוד משהו). בערב יצאנו עם חברים. בסוף אותו שבוע הזמנתי מקום ל - Bed and Breakfast מדהים במדינת ניו יורק. בערב הזמנתי מקום לארוחת ערב בבי"ס הקולינרי של ניו יורק. הכל היה עם המון מחשבה והוזמן המון זמן מראש. אחרי יום ההולדת ההוא הוא לא מעיז לא להפתיע ולהקדיש. לקח לו זמן אבל הוא עושה את זה. מעבר לזה, אם זה לא הולך לבד אני חושבת שאת חייבת לדבר איתו על זה ולהגיד לו שהחיים ביחד זה הרבה הפתעות. חשוב לך שגם הוא יקדיש לזה תשומת לב. ועוד דבר, אולי תעלי מראש שתקחו בימי ההולדת וביום הנישואין יום חופש שהוא רק של שניכם. חמודה, המון מזל טוב, מקווה שעוד נשמע על הרבה ריגושים.

שבלול 555

New member
HAPPY BIRRTHDAY../images/Emo151.gif

ועכשיו, אני במקומך יוצאת מהבית לכמה שעות לבד, ומשאירה אותו עם הבנות, ומפזרת על עצמי מלאאאא כסף
, במקרה שלי לא רק שזה היה משפר את מצב רוחי, זה היה הורס את שלו

בראש ובראשונה - ../images/Emo49.gif, חגית.

מאוד מוכר לי מה שאת מספרת. לי, בבית, יש "ערכת יומהולדת". יש שלטים מוכנים ותמיד יש בלונים בארון שבמרפסת, אבל משום מה, הערכה הזו לא עושה שימוש בסביבות התאריך 13/6... כמוך - גם אני אוהבת מתנות, והכי אני לא אוהבת שאומרים לי: "קחי כסף, ולכי לקנות לך". אני גם רוצה שישקיעו בי את המאמץ הזה שכרוך בבחירת מתנה, מאותן סיבות שאת מתארת. אני כולי תקווה, שככל שהילדים יגדלו, הם אולי יקחו עליהם את התפקיד הזה.

תודה על הברכות והחיבוקים../images/Emo201.gif

אחרי שהייתי עצובה כל הערב וכמובן שעשיתי פרצופים שאי-אפשר להתעלם מהם הוא אמר שרצה לעשות לי הפתעה ולהביא לי חתלתולה חדשה (דבר שאני רוצה כבר המון המון זמן), אז שאלתי אותו למה לא עשה הפתעה והתשובה היתה שאני צריכה לבחור (לא יכולת להגיד לי לפני כמה ימים כדי שאוכל לבחור ביומולדת?). הוא סיפר לי שיצר קשר עם SOS ודפדפנו באתר שלהם כדי למצוא חתולה. התקשרנו למתנדבת שתבוא מחר אלינו עם החתולה כדי לראות אם אפשר לקלוט אותה אצלינו (אנחנו לא רוצים גורה צעירה אלא גורה בוגרת). אז קיבלתי חתלתולה (בתאוריה), ועל זה אני שמחה - אבל אי-אפשר לעשות סביבי קצת הו-הא יום אחד בשנה? אה - והיום יום האם? מה פתאום, יום המשפחה....
או כמו שהוא אומר "רציתן שיוויון - אל תתלוננו".

שוויון בתאוריה - יש. הלכה למעשה -

אין. כמו שהוא לא חגג לך יומולדת ואת חוגגת לו, את שהוא יחגוג לך את יום האם...

גוליגל

New member
בטח שמגיע לך הו-הא!

בגלל הדברים האלה בדיוק אני תמיד חוששת מימי ההולדת המתקרבים (אם כי עדיין גם מתרגשת ומדמיינת איך יפתיעו אותי... הרבה פעמים זה נשאר בדמיון
) מקווה שהחתולה תהיה לך כייפית! ככה יום ההולדת שלך יהיה כמעט גם יום ההולדת שלה אצלך - שווה חגיגה עוד יותר, לא?

רק עכשיו קראתי ונעצבתי.

נורא מבאס שלא עושים הו-הא מהיומולדת שלך. זה קרה לי פעם אחת, ותאמיני לי שאחרי התגובה שלי אז זה כבר לא יחזור
(נסי ותיהני). תתחדשי על החתלתולה התאורטית, מקוה שמחר היא כבר תהיה אמיתית ורכה ומתפנקת בחיקך.

למעלה