אני והשאלות המפגרות שלי...

DesertRose1

New member
../images/Emo32.gif אני והשאלות המפגרות שלי...../images/Emo70.gif

תגידו, בשביל לעשות קעקוע, כשאני מתחת לגיל 16. מה אני צריכה? אישור הורים, או לווי הורים? וכשמתכוונים לאישור, מדובר בחתימה??

GoLd FlOwEr

New member
את רוצה קעקוע../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

יא לא שפויה
מה תעשי כשתהיי בת 90
ולפי מה שאני יודעת את צריכה חתימה מההורים (לא בטוחה).. אבל באמת שלא כדאי לך..

את רוצה לעשות קעקוע?

ועוד בגיל הזה? ועוד שיכאב לך? ועוד שזה ישאר לכל החיים? ועוד את מעשנת? אל תעשי קעקוע!!!! זה רע וזה לא בריא לגוף (אני יודע עשיתי קעקוע של איירה גיינס ותראו לאן זה הוביל אותו)

DesertRose1

New member
למה השוק??!!!

ולא, אלמוג, אני לא מעשנת!!!! ואני בחיים לא אעשן! זה מסריח....

GoLd FlOwEr

New member
חח אולי גם מסוממת../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

מה
עשית קעקוע
מה עובר עליכם...

GoLd FlOwEr

New member
אם אלמוג אף פעם אי אפשר

לדעת אם הוא צוחק או לא
וכן, כנראה שהוא באמת צחק..

מאור 87

New member
מה../images/Emo35.gif מה זה השטויות האלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בחיים לא שמעתי שצריך חתימה בשביל דברים כאלה..

DesertRose1

New member
ברור שצריך!

אני נחשבת לקטינה... מש קטינה.. מתחת לגיל 16 חייבים או לווי הורים או אישור. רק הקטע של החתימה לא נראה לי, כי אפשר בקלות לזייף חתימה של הורים!

מאור 87

New member
זהו, בגלל זה נראה לי תמוה.. ../images/Emo12.gif

אז.. תתאפרי ותנסי להיראות גדולה..

DesertRose1

New member
דווקא לא.... ../images/Emo8.gif

אני רוצה 2 קעקועים.. (לא פחות ולא יותר....) אחת בגף, ואחד ביד. יש לי תמונה של זה שאני עושה ביד... הנה: הקעקוע השני בסגנון... ושניהם יהיו בשחור לבן... ד"א: כמה לדעתכם עולה קעקוע?

רחמים!!!

אל תעשי קעקוע!!! זה לא מתאים לך!!!! לא!!! זה רע!!!! לא בגיל כל כך צעיר!!!!! לפחות מאוחר יותר!!!! לא!!!!! (שונא את קים+מייגן!!!)

DesertRose1

New member
השאלה היא: כמה מאות?

ואלמוג, מאיפה אתה יודע שזה לא מתאים לי?? אתה הרי לא יודע איך אני נראית.... אני מציירת על הידיין שלי כבר כמה חודשים טובים, וכבר אין לי כח.. זה ממש מעייף כל פעם לציר, כי זה יורד במים. ציירתי דברים ממש מגניבים, בסגנון של התמונה ששמתי. והבעיה היחידה שיש לי כרגע זה כסף. כי אני לא רוצה להגיד להורים שלי שאני עושה, כי אין מצב שהם יסכימו.. ואז גם אני לא יכולה לבקש מהם כסף. ואין לי גרוש!!! ידיד שלי אמר לי שקעקוע עולה 400 ש"ח! אבל לא נראה לי.. ואח שלי אמר לי שזה משהו בסביבות ה-200... תשמעו, יש הבדל בין המחירים......

טוב אני יודע כמה כי...

אחותי עשתה אחד אבל זה תלוי: הגדולים עולים באמת בערך 400 שקל אני חושב ובינוניים 300 והקטנים (בערך בגודל של פרח קטן) עולים בין 150 ל- 200 שקל (!) סתתתתתם!!!1 אבל בקשר לקטנים אני כמעט בטוח שזה נכון לא במאה אחוזים

DesertRose1

New member
מזתומרת??

אני מביאה להם תמונה של הקעקועים שאני רוצה, והם יעשו לי אותם! אבל אני חייבת לבדוק מחירים בדחיפות.....

למעלה