אמא שהסתבכה....מה דעתכן?

Barburiki

New member
../images/Emo32.gif אמא שהסתבכה....מה דעתכן?

אנסה לקצר כי זה סיפור ארוך. לפני כחודשיים חליתי בדלקת גרון - לקחתי אנטיביוטיקה. כחודש אח"כ חזר כאב הגרון בצורה קצת שונה, עברתי מרופא לרופא, עשיתי משטחים, הרוב יצאו שליליים. לא לקחתי אנטיביוטיקה. מאז ועד היום, העניין טרם נגמר. אני עייפה, סחוטה, מפורקת...הגרון עוד לא בסדר לגמרי, ובעיקר בשבוע האחרון התנפחה לה בלוטת לימפה בצוואר. לפני שלושה שבועות פניתי להומיאופטיה, אני לוקחת את התרופות ונמנעת ממוצרי חלב כמו שאמר. בינתיים אין שום שיפור. בגלל הבלוטה עשיתי השבוע עוד בדיקת דם - כל בדיקות הדם מעידות על זה שכנראה זו בכלל היתה מחלת הנשיקה, אולי בתוספת דלקת גרון ועכשיו ראיתי גם שרמת החיידק Antisterpolys (סטרפטוקוק?) חורגת מאוד מאוד מהנורמה. רופא המשפחה עדיין מתעקש על אנטיביוטיקה בגלל פחד מהסטרפטוקוק הזה וסיבוכיו (שכמובן מפחידים גם אותי מאוד). ההומיאופט מתנגד נחרצות אבל מצד שני שלח אותי לרפואה הקונבנציונלית לבדוק מה פשר הבלוטה.... אני כבר מרגישה שאני מדלגת בין גישות ולא יודעת להחליט באיזה קו לקחת - בעיקר כי אני מפחדת מזה שבינתיים אני מזניחה והדברים יכולים להתדרדר ובעיקר כי אני מרגישה ממש רע כבר יותר מדי זמן. אשמח לדעתכן המלומדת...כדי להתאפס ולהחליט באיזה קו להמשיך!

Nia11

New member
מה שאני עושה

אני משתמשת ביכולות האיבחוניות של הרפואה המערבית, ומטפלת דרך הרפואה האלטרנטיבית. לכן אני מסכימה עם הגישה של ההומיאופת בעניין הזה. אם את סומכת עליו - לכי על זה.

מיקה 77

New member
מסכימה ומוסיפה

את הגדול לקחנו לפני מספר חודשים להומאופט לאחר בעיות בדרכי הנשימה שאובחנו מספר פעמים כדלקת ראות וגררו טיפולים אנטביוטים ארוכים וחוזרים. בפעם האחרונה הלכנו לאבחון אצל רופאת ילדים, אך לא נתתי אנטיביוטיקה. במקום זה נפגשנו עם ההומאופט (שהוא רופא משפחה בהכשרתו) שבדק את הילד ואמר שאין שום סיבה לתת אנטיביוטיקה. אני החלטתי שהפעם אני דבקה בדרך שלו, ונתנו רק את הרמדי לפי הנחיותיו. חזרנו אחרי מספר ימים לרופאת ילדים, ולא נידבנו מידע על כך שלא נתנו את האנטיביוטיקה, היא האזינה לראות וקבעה ש"יש שיפור ניכר, ורק להמשיך בטיפול". אז המשכנו. בטיפול ההומאופטי
נדרשת כאן "קפיצת אמונה" רצינית, ולהיות עם היד על הדופק כל הזמן. רפואה שלמה.

תלכי לרופא אף אוזן גרון

לבירור יסודי של הבעיה. זה לא נשמע לי כבר בתחום התמחותו של רופא המשפחה, שזו רפואה בקו הראשוני. לכי למומחה.

shira29

New member
בתור מומחית לדלקות גרון ../images/Emo178.gif

אני גם בעד בירור יסודי אצל רופא אף אוזן גרון. ולומר לך עוד דבר, הומאופטיה מצויינת בדלקות גרון, השאלה היא האם ההומאופט שלך הוא מישהו שאת סומכת עליו, כי אם לא - זה הזמן להחליף. ורק לגבי מחלת הנשיקה - סיפור קצר אישי: כשהייתי נערה היו לי המון דלקות גרון - אנטיביוטיקה, מסיימת - חוזר אחרי יומיים - מניעה של חודש - חוזר אחרי יומיים.... בסופו של דבר חליתי במחלת הנשיקה שאגב האיבחון שלה הוא פשוט מאד. הייתי מאד חולה כשהגעתי להומאופט שלי שנתן לי טיפול אחד ויחיד במקום, אחרי חודש של מחלת הנשיקה עם סחרחורות נוראיות, כאבי ראש וחולשה איומה - נעלמו הסחרחורות שלי כשיצאתי מהמרפאה שלו ואחרי שבוע הבראתי לחלוטין ומאז.... לא היו לי דלקות גרון (כבר 13 שנה).

עדינה77

New member
תרגישי טוב

אני מאמינה שיש קשר מאד חזק בין הגוף לנפש. אם הגוף מגיב בצורה כל-כך חזקה - אז כנראה שיש קושי גם במישורים אחרים. לפנות לרפואה משלימה זה דבר מאד כוללני אם המון אפשרויות. לי נראה שאת צריכה קודם כל לחזק את מערכת החיסון שלך. גם ריבוי אנטיביוטיקה פוגע ביכולת של הגוף להגן על עצמו. דבר שני הייתי פונה לטיפול רגשי להבין למה זה "נפל" עליך. רפואה שלימה

קרןחן6

New member
לדעתי

הומופטיה ורפואה משלימה הן מעולות למניעה ולחיזוק מערכות. כשיש כבר בעיה צריך לטפל בה בצורה קצת יותר אגרסיביט כמו אנטיביאוטיקה. אני במקומך הייתי מחפשת מומחה אאג והולכת אליוץ. מאיזה אזור את אם את מרחובות אוכל להמליץ לך על מישהו.

למעלה