../images/Emo3.gif

יום ראשון לשבוע חדש הגיע, נתפלל לשלום חיילנו ונקווה "שהעופרת היצוקה" תסתיים במהרה ומה יותר טוב מלפתוח את הבוקר באיזו בדיחה?? איפה פלומקלההההההה הלווווו
ובינתיים: אתם מכירים את האברך הצעיר שהלך עם שני אבטיחים בידיו וכשפגש את חברו אומר לו זה:: אתם זוג צעיר בשביל מה שני אבטיחים לא מספיק אחד? עונה האברך: החמות שלי מגיעה והיא אמרה שבשביל אבטיח אחד היא מוכנה לתת חצי מהחיים שלה אז שיהיו שניים
בוקר טוב לכוווולם רק טוב!!!

paloma blanca

New member
את מתחרה בי ? ../images/Emo3.gif

בחור אחד חוזר מביקור אצל הרופא ומספר לאשתו שנותרו לו עוד 24 שעות לחיות ‎ ‏ ‏. בעקבות האבחנה הזו, הוא מבקש מאשתו לעשות סקס ‎ ‏ ‏. כמובן שהיא מסכימה, והם עושים סקס ‎ ‏ ‏. לאחר 6 שעות, הבעל הולך אל אשתו ואומר "יקירתי, את יודעת שנותרו לי עוד 18 שעות. אפשר אולי עוד פעם ‎ ‏ ‏?" האשה מסכימה, כמובן, והם עושים זאת שוב ‎ ‏ ‏. יותר מאוחר, כשהם הולכים לישון, הבעל מציץ בשעון ומגלה שנותרו לו רק 8 שעות לחיות ‎ ‏ ‏. הוא נוגע בכתף של אשתו ומבקש "יקירתי, בבקשה, עוד פעם אחת לפני שאני מת ‎ ‏ ‏?" היא עונה "כמובן, אהובי", והם עושים סקס בפעם השלישית ‎ ‏ ‏. לאחר שסיימו, האישה מסתובבת ונרדמת ‎ ‏ ‏. הבעל, לעומת זאת, מודאג מהמוות הקרב, והוא מתהפך מצד לצד עד שנותרות לו 4 שעות לחיות ‎ ‏ ‏. הוא מלטף את אשתו, ואומר בשקט" יקירתי, יש לי עוד 4 שעות. את חושבת שאולי אפשר ‎ ‏ ‏..." האישה מתרוממת ואומרת "תקשיב, חמוד שלי, אני צריכה לקום בבוקר. אתה לא ‎ ‏ ‏!"

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

אדם בא לרופא ומספר לו: "ד"ר, לפני שבועיים אני חוזר הביתה ורואה את אשתי במיטה עם מישהו. כמעט הרגתי אותם מרוב עצבים, אבל אשתי אמרה: 'לך למטבח, תשתה קפה, תירגע. זה לא מה שאתה חושב... אבוא להסביר לך מאוחר יותר'. אחר כך הסבירה: 'זה החשמלאי, בא ותיקן כמה דברים אז שכבתי איתו. אל תעשה ענין מזה.' למחרת שוב: אשתי עם גבר אחר במיטה חשבתי שאני הולך להרוג אותם, והיא: 'לך למטבח תשתה קפה, אני כבר אבוא ואסביר'. הפעם זה היה הצבע, שצבע כמה פינות מלוכלכות בבית והיא שכבה איתו. למחרת גבר אחר, והלכתי למטבח לשתות קפה, להירגע, ולקבל את ההסבר שזה המזגניסט. ולמחרת, כששתיתי קפה, זה היה האינסטילטור..." לד"ר נמאס והוא שואל: "הבנתי! למה אתה מספר לי את כל זה"? הבחור: "תגיד לי ד"ר, כל כך הרבה קפה, זה בריא?"

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

רב, אימאם וכומר ניפגשו והתווכחו בסוגיה מתי החיים מתחילים: האימאם אמר מ"רגע שיצא הילד מרחם אמו החיים מתחילים". הכומר אמר מה פתאום מהרגע שהזרע פוגש את הביצית החיים מתחילים והרב ענה: אתם נורמלים? החיים מתחילים כשהילדים עוזבים את הבית !!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

יהודי אחד חזר מלווית אשתו וכמו שהוא נכנס לביתו נופלת עליו לבנה בום טראח על הראש היהודי שוכב על הרצפה ומסתכל למעלה ואומר שרה? כבר הגעת למעלה?
רק טוב!!!

למעלה