אין נושא

../images/Emo3.gifאין נושא

פעם הייתי רואה קטנטנות הייתי מזה מתה על זה! היום הסידרה נהייתה ממש מגעילה כן...יש כאלו שאוהבים אותה אבל אני בטוחה שהרוב חושבים שהעונות הקודמות היו יותר יפות...עם השחקנים הקודמים! מה אתם אומרים? נכון שאני צודקת?

lur

New member
את טועה

העונה הזו מהממת לא פחות מהקודמות ואפילו יותר. והרבה חושבים ככה

לא חושבת

כן בטוח שיש כאלו שחושבים שהעונה הזאת יותר מהממת... אבל יש כאלו שחושבים שהעונות הקודמות יותר מעניינות. פשוט בעונות הקודמות היה יותר מעניין כי זה היה המעון והיינו כבר רגילים...עכשיו זה שונה זה לא עם הרבה ילדים וכל השחקנים הקודמים יצאו מהסידרה..בכל זאת אני לא רואה את הסידרה עכשיו! אולי היא באמת מעניינת...

לנצח nir

New member
חבל שכך את חושבת.

מדובר בעונה מעניינת לעיתים יש שיעמום אבל לא נורא!

אני יודע למה היא מתכוונת:

כך קרה גם לאחי ואמי: פשוט בעונה הזאת הכל מתחלף! נדיה הופכת למריה,פטו הופכת לקמילה לכלוך הופך לסנטיאגו ועוד ועוד...פשוט בתחילת העונה היה שיעמום!!!!!!!,אבל עכשיו מתחילים לקרות כל הדברים היפים!

סוף סוף

סוף סוף מישהו שמבין אותי.....כן לזה התכוונתי! כל השחקנים עזבו וגם מי שלא עזב הפך לדמות אחרת!! זה קצת מעצבן...

אהה...

אהה אוקיי אני אנסה לראות את זה! ראיתי את זה האמת כמה פעמים וזה היה דיי יפה אבל לא ראיתי מההתחלה ככה שלא הבנתי ממש.... רק חלק הבנתי

patito ƒeo

New member
יש לי שאלה..../images/Emo107.gif

למה את מדגישה כל הזמן? o_O פחע, סתם..
אני שמחה שהחלטת לראות!

M ar y K at e

New member
נ"ש , מי מכוערת../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

אני
רותמ,רוני וכל מי שחושבת שהיא מכוערת, שתסתכל טוב טוב בתמונה ואז תחליט

חח

חחחחח למה מה זה עושה שאני מדגישה? אני אפילו לא יודעת אני סתם לוחצת זה ברור שזה מדגיש אבל זה מפריע? :)

patito ƒeo

New member
חע, לא.. :)) ../images/Emo107.gif

ואלונה- יו אר סוו ביוטפוללל טו מיי!!!!!!!!! למה אנשימ לא מעריכים את מה שיש להם?
ואני זה לא דוגמא! אז שקט

M ar y K at e

New member
אי אם נוט ביטפול, ../images/Emo15.gif

אי אמ וארי אגלי
!!|
ואצלנו בקיבוץ, הכבלים התחילו בערך בתחילת עונה 3/אמצע העונה אז התרגלנו בערך, אני הכי אוהבת את העונה הזאת(+6,7) בגלל שהעונות יותר הגיויונית משתי בחינות: החלון והראי הדפוק של בלן, והשמות יותר הגייונים.

אז ככה

לותיקים שביננו לדעתי העונה השנייה והראשונה עדיין עושות את זה... קטנטנות עברה שינוי אדיר בין השנייה לשלישית... אני נורא נורא נורא מתגעגע לעונה השנייה של קטנטנות, לא כל כך לראשונה כי יותר לשנייה... לדעתי זאת העונה הכי טובה ...

אממ...

סוף סוף מישהו שחושב כמוני שהעונות הקודמות יותר יפות!! אני גם חושבת ככה...אבל בינתיים אפשר להסתפק בשבתות...בשידורים החוזרים בערוץ הילדים...ערוץ 6....

G@T

New member
אני לא אוהבת את העונה הזאת ../images/Emo4.gif

אין מספיק דברים מעניינים כמו שהיו בקודמות! אין מספיק דברים מרגשים.......העונה דיי נמתחת כמו מסטיק עם איזה 2-3 סיפורים מרכזיים.......
אומרים שעונה 6 יותר טובה.....
אה והשלישית הייתה מעולה לדעתי

לנצח nir

New member
*הורג את גת*

WTF השטויות האלה? אני רק אומר לך שהעונה החמישית טובה יותר כי אין בלן זונה בין העיניים ואין סיפור אידיוט כמו של אלחו ומנואל שייחנקו שניהם

cHiKiNoNo

New member
אני פי 2 אוהבת את העונות האלו.

הן יותר בוגרות {ברוב המובנים
}, יותר מעניינות ויותר מציאותיות. העונות הקודמות עם בלן ו´חלון הקסמים´ הזה שלה
, היה לדעתי שטות של... לא נגיד ´ילדים קטנים´ אלא, שזה קצת יותר מדי-לא-מציאותי!
. אמנם הסניור עץ שעכשיו אנה מתעלקת עליו בדומה לחלון שבלן התעלקה עליו דפוקים באותה המידה, אבל לטובתן נגיד שהקטע בסדרה הוא החלומותת {ובנחה
} {
ארממ, אל תתחילו לתקוף אותי עכשיו בגלל האימרה הזו
}.. אבל אני הרבה פחות אהבתי את עונה 4, היחידה מבין ´העונות הראשונות´ שראיתי... לא היה לנו כבלים עד אמצע עונה 4, אז התחלתי לראות, בערך..
.. אבל איך היינו מסתדרים עוד שנה עם זבוב, ליכלוך, פקק ופשפש?! לא סבלתי ת´שמות הדפקטיים האלו {אבל התרגלתי!! כןןן, התרגלתי
!!} ולמרות שאז מאוד נהנתי מהסדרה, היום אני יותרר!! ועוד שנה עם בלן?! אווייי, הגזמתם
.. לדעתי אנה שמה עלייה פס והיא הרבה יותר חמודה!! אבלל, זו הדעה שלי בלב-דד
. ונתן, וואללה, דווקא עונה 2? זאת שכולם הכי שונאים
?

למעלה