../images/Emo29.gifמשחק חדש ומרגש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif
אני לא יודע אם שמעתם עליו - או אם שיחקו אותו פה אבל קודם כל הקרדיט... המשחק נראה בפורום נטלי אימברוליה- ומקבל קרדיט מלא- כמו כן כל פורום אשר המציא או משתמש במשחק מקבל גם הוא קרדיט - המשחק לא הומצא פה
ועכשיו שאפשר לגשת לעיניין..... אז ניגש אליו
החולייה החלשה.... כן כן... אבל הפעם זה בצורה שונה, לא שאלות.... אלא פרקים!!! איך משחקים? אנו משחקים למעשה על רשימה של פרקים מעונה מסויימת.... כל סיבוב = שירשור חדש לאחר זמן מה לאחר שכולם השתתפו (רוב חברי הפורום לפחות) בכל סיבוב מצביעים כל אחד בנושא ההודעה נגד פרק מסויים בצורה הבאה: למשל בעונה הראשונה החלטתי להצביע נגד הפרק הראשון שהוא: #100 - Pilot אז אכתוב הנושא ההודעה: #100 - Pilot
(כלומר עם X ליד שם הפרק והמספר) והפרק שהרוב החליט להעיפו - יוצא! אנו נשארים עם רשימת פרקים מצומצמת יותר ושוב בסיבוב השני מצביעים ומוציאים עוד פרק עד שנשארים עם פרק אחד...
מה קורה בשלב של שיוויון
בשלב של שיוויון תיהיה הצבעה חוזרת על אותם פרקים שבניהם היה שיוויון, למשל 2 הצביעו נגד #100 - Pilot ועוד 2 הצביעו נגד #101 - Dance והשאר כל אחד לפרק אחר, באותו שירשור (סיבוב) תיהיה הצבעה רק על הפרקים הנ"ל, מה שאומר שמי שכבר הצביע נגד הפרקים הנ"ל מצביע שוב את אותה ההצבעה, ומי שהצביע נגד פרקים אחרים מצביע בשובר השיוויון נגד אחד הפרקים הנ"ל... ולאחר שיש רוב מוחלט (=אי שיוויון), עף אותו פרק שקיבל רוב מרשימת הפרקים וממשיכים לסיבוב נוסף...
אז הכל ברור? אני מקווה שכן, וגם אם לא תשאלו אותי ואשמח להסביר שוב... (למרות שנראה לי שכבר שיחקו פה את זה, אבל הוספתי חוקים חדשים...)
ובכן, הפעם נשחק על העונה הראשונה, ולשם כך יש להתכונן ולקרוא את כל תקצירי הפרקים שקינן כבר סיפק לנו באדיבותו בעבר, אז הנה הקישור התכוננו, והצביעו אם אתם בעד, ומשתתפים או לא רוצים לעשות את זה... במידה ונעשה את זה, אני אפתח שירשור או שנמשיך בשירשור הזה ונתחיל לשחק... ביי בנתיים....
אני לא יודע אם שמעתם עליו - או אם שיחקו אותו פה אבל קודם כל הקרדיט... המשחק נראה בפורום נטלי אימברוליה- ומקבל קרדיט מלא- כמו כן כל פורום אשר המציא או משתמש במשחק מקבל גם הוא קרדיט - המשחק לא הומצא פה