משחק חדש ומרגש

drunky

New member
../images/Emo29.gifמשחק חדש ומרגש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אני לא יודע אם שמעתם עליו - או אם שיחקו אותו פה אבל קודם כל הקרדיט... המשחק נראה בפורום נטלי אימברוליה- ומקבל קרדיט מלא- כמו כן כל פורום אשר המציא או משתמש במשחק מקבל גם הוא קרדיט - המשחק לא הומצא פה
ועכשיו שאפשר לגשת לעיניין..... אז ניגש אליו
החולייה החלשה.... כן כן... אבל הפעם זה בצורה שונה, לא שאלות.... אלא פרקים!!! איך משחקים? אנו משחקים למעשה על רשימה של פרקים מעונה מסויימת.... כל סיבוב = שירשור חדש לאחר זמן מה לאחר שכולם השתתפו (רוב חברי הפורום לפחות) בכל סיבוב מצביעים כל אחד בנושא ההודעה נגד פרק מסויים בצורה הבאה: למשל בעונה הראשונה החלטתי להצביע נגד הפרק הראשון שהוא: #100 - Pilot אז אכתוב הנושא ההודעה: #100 - Pilot
(כלומר עם X ליד שם הפרק והמספר) והפרק שהרוב החליט להעיפו - יוצא! אנו נשארים עם רשימת פרקים מצומצמת יותר ושוב בסיבוב השני מצביעים ומוציאים עוד פרק עד שנשארים עם פרק אחד...
מה קורה בשלב של שיוויון
בשלב של שיוויון תיהיה הצבעה חוזרת על אותם פרקים שבניהם היה שיוויון, למשל 2 הצביעו נגד #100 - Pilot ועוד 2 הצביעו נגד #101 - Dance והשאר כל אחד לפרק אחר, באותו שירשור (סיבוב) תיהיה הצבעה רק על הפרקים הנ"ל, מה שאומר שמי שכבר הצביע נגד הפרקים הנ"ל מצביע שוב את אותה ההצבעה, ומי שהצביע נגד פרקים אחרים מצביע בשובר השיוויון נגד אחד הפרקים הנ"ל... ולאחר שיש רוב מוחלט (=אי שיוויון), עף אותו פרק שקיבל רוב מרשימת הפרקים וממשיכים לסיבוב נוסף...
אז הכל ברור? אני מקווה שכן, וגם אם לא תשאלו אותי ואשמח להסביר שוב... (למרות שנראה לי שכבר שיחקו פה את זה, אבל הוספתי חוקים חדשים...)
ובכן, הפעם נשחק על העונה הראשונה, ולשם כך יש להתכונן ולקרוא את כל תקצירי הפרקים שקינן כבר סיפק לנו באדיבותו בעבר, אז הנה הקישור התכוננו, והצביעו אם אתם בעד, ומשתתפים או לא רוצים לעשות את זה... במידה ונעשה את זה, אני אפתח שירשור או שנמשיך בשירשור הזה ונתחיל לשחק... ביי בנתיים....

../images/Emo45.gif גם אני!../images/Emo105.gif

למרות שזה יהיה מאוד מאוד מאוד מאוד קשה!

LillipooT

New member
ממ החוקים האלה לא סתם מסבכים ../images/Emo35.gif

בדרך כלל הפורום.. לפחות בכאלה שאני הייתי.. עושים שרשור עם כל הפרקים של עונה מסויימת וכל פורומיסט מוציא איזשהו פרק עד שנשאר פרק אחד ויחיד שאף אחד לא הוציא. והוא הפרק הזוכה
זאת גם שיטה לא משהו.. אבל זה פחות מסובך, כי עד שכולם יצביעו ועד שיוחלט איזה פרק להוציא ועד ש.. ועד ש.. זה יקח מלא זמן.. ולא צריך להגזים, לא צריך לפתוח "שרשור הסכמה" כל פעם.. זה משחק מוכר ובכיף נעשה אותו גם בפורום. למה שלמישהו תהייה התנגדות?

drunky

New member
טוב, אני מבהיר שוב את הכלים...

יש רשימת פרקים... כל אחד מצביע נגד פרק אחד הרוב קובע את הפרק שיצא מהרשימה עד שנגיע לפרק אחד עכשיו הכל ברור יותר? הסיבוך הוא רק אולי אם נגיע לשיוויון אז כולם רק מחליטים בקשר לפרקים שנמצאים בשיוויון כפי שהסברתי בהודעה הראשית... ולדעתי ככל שהמשחק יארך יותר זמן, הוא יהיה יותר מהנה, כי משחק שנגמר מהר, הוא לא מהנה באותה צורה... אז בעוד חצי שעה אני מתחיל את המשחק בשירשור הזה!!! תבואו ותיהיו מוכנים...

LillipooT

New member
טוף בסיידר..והערה אחרונה ../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

אפשר אולי להתחיל מהעונה החמישית ומטה..
כי את העונה הזאת אני, ובטח כולנו, זוכרים הרבה יותר טוב אז יהיה יותר קל לפסול פרקים.. לכן לדעתי כדאי להתחיל איתה. אחרת כבר על ההתחלה לא יצביעו הרבה אנשים בטענה שהם לא זוכרים. לא חושבים

drunky

New member
אבל מראש הבאתי את הקישור

של כל התקצירים של הפרקים.... וגם עדיף להתחיל בעונה הראשונה כי זו העונה עם הכי פחות פרקים נראה איך ילך ואם יהיה בסדר אז נמשיך עם עונה שנייה -22 פרקים ואז העונות הבאות שזה כבר 23 פרקים כל אחת... (ה-6 24, אני יודע... אבל ה-2 פרקים אחרונים נחשבים ל-1, לא? חחח) אז יאללה, אני רוצה כבר להתחיל בהצבעה הראשונה... מייד אשוב...

drunky

New member
חשוב מאוד- כלל!!!!

להגיב להודעה הראשית - כלומר איפה שכתוב
החוליה החלשה-סיבוב1.... ולכתוב בנושא ההודעה את שם הפרק+מספר ובנסוף אליו
ולא לכתוב תוכן.... את הסיבות של כל דבר נכתוב בסוף המחשק של העונה ה-1.... תהנו......

drunky

New member
../images/Emo41.gifהחוליה החלשה - עונה 1-סיבוב 1../images/Emo41.gif

הנה רשימת הפרקים: #100 - Pilot #101 - Dance #102 - Kiss #103 - Discovery #104 - Hurricane #105 - Baby #106 - Detention #107 - Boyfriend #108 - Roadtrip #109 - The Scare #110 - Double Date #111 - Beauty Contest #112 - Decisions ללא ספק - הבחירה היא קשה - אך בכל זאת כיתבו - מי כאן החוליה החלשה

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gif...#101 - Dance../images/Emo128.gif

אני עשיתי את אותו משחק פעם ואף אחד לא הגיב/רצה להשתתף...

למעלה