מה אני עושה עם הלילות???
שירשרתי את עצמי לשרשור שכבר לא קופץ, אז אני פותחת אחד חדש. למרות שאני לא הרבה פה בזמן האחרון, אני אשמח אם תנסו לעזור... קטנטונת בת 8 חודשים, יונקת, והלילות איתה הפכו לסיוט. גם לפני המלחמה הם לא היו מזהירים, אבל במלחמה הכל השתבש, בהתחלה ריצות למקלט אחרי שכבר נרדמה, והתעוררות כתוצאה, ואח"כ מעבר ל-3 שבועות למקום חדש במרכז, ואח"כ הסתגלות מחודשת הביתה, ותו"כ הוצאת שתי שיניים ושתי מחלות חום. ובנוסף לכל , בשבוע הבא היא נכנסת למעון ואני חוזרת לעבוד. בימים היא ישנה כשעתיים וחצי, לא רצוף. אז זה הרקע. בערב (שבע וחצי - שמונה) אנחנו מתחילים טקס לילה שכולל אמבטיה, הנקה וקצת שירי לילה טוב. היא לרוב נרדמת אז, אבל תוך מקסימום שעה מתעוררת ומסרבת להירדם שוב. רואים שהיא עייפה, ושהיא נלחמת בעייפות ממש. בסוף, כשהיא נרדמת, מיד כשאני מניחה אותה במיטה היא מתעוררת, וחוזר חלילה. המקומות היחידים בהם היא ישנה יחסית טוב הם על הידיים שלי (אני יודעת שבזה אני אשמה, אבל אני פשוט נרדמת איתה בלילה, אני כל כך עייפה), או אולי במיטה איתי ועם בעלי. אחרי שכבר נרדמה לשנת לילה, היא מתעוררת בערך כל שעה. זה היה גם לפני המלחמה, וגם בזה אני כבר לא עומדת. אני מנסה לתת לה מוצץ, אבל לרוב היא רק רוצה להיצמד לציצי לשני שלוקים, ואז להירדם עליו. ואני כבר שמה אותה על הציצי ונרדמת איתה, ואם היא מתעוררת פשוט מצמידה אותה לציצי שוב. כשאני מנסה להחזיר אותה למיטה (אם הצלחתי להישאר ערה) היא ישר בוכה. המצב הזה לא מתאים לי. האם למישהי יש הצעות לפתרונות / הסברים למצב הזה? אני הרוסה מעייפות, ואיכשהו לא נראה לי סביר שתינוקת בת 8 חודשים תקום כל שעה בלילה.
ו