החתונה שלנו

lilalush

New member
../images/Emo29.gif החתונה שלנו

שלום לכולם, אמנם לא הייתי כ"כ פעילה בפורום - אבל קבלתי המלצות וחיזוקים כשבקשתי.. רק רציתי להמליץ בקצרה על נותני השירותים בחתונה המדהימה שלנו! אין לנו מילים להודות לכל האנשים המקסימים שעזרו לנו להפוך את החתונה שלנו לכל כך יפה ומיוחדת...
תודה ראשונה לאורחים המקסימים שלנו שרקדו כל הערב ודאגו "לעשות שמח"
תודה גדולה לרב משה הר-נוי על טקס מיוחד ומרגש - קבלנו כ"כ הרבה מחמאות על הטקס - ובעצם הכל הזכותך. תודה רבה!!!
לטירה בגעש - המקום היה מושלם, לקוח מהאגדות! תודה גדולה ליוני מנהל האירוע
- הכל עבד כמו שעון שווצרי! איזו השקעה, איזה יחס חם - תודה! תודה לנסים ויעקב, לאורטל, לצוות הבר ולכל האנשים שעשו את האירוע - מקום מומלץ בחום! פשוט מקצוענים ברמה אחרת לגמרי
לדי ג'י שלנו - בועז שמואל ממיקס עופר דותן - הרקיד קהל מעורב ומגוון ערב שלם - הבחור יודע לעשות את העבודה..
לצלמים שלנו - ערן והצוות של אבנר צרפתי - תודה רבה!
לגלית קורנר המדהימה והצוות - השמלה קצרה כ"כ הרבה מחמאות. אין מילים!
לנסים ושירי מדיוה - שוב - כמות המחמאות לא ניתנת לתיאור - פשוט מקצוענים - תודה!
טבעות- "בטבעת זו" ותומר פלר - טבעות מקסימות ויחס חם.. פשוט היה כיף לקנות אצלם.
בגדי חתן - דורון אשכנזי - מכנס, חולצה ועניבה מפשתן - חתן מקסים והבגדים לא התקמטו כל הערב למרות שהשתוללנו!
ותודה אחרונה לדיירי הפורום הזה שמשקיעים זמן ואנרגיה לעזור אחד לשני.. אני מקווה שלא שכחנו אף אחד.. אנחנו כל כך שמחים שהצלחנו בשלושה חודשים לארגן חתונה כל כך מוצלחת.. חברה - הכל אפשרי! זהו.. אנחנו מותשים, הגיע הזמן לנוח ותודה שקבלנו שעת שינה נוספת היום.... ואסור לערבב שמחה בשמחה - אבל השביתה נכון לרגע זה מעכבת לנו את ירח הדבש.. אז אחנו מחכים ומקווים לטוב..
לילה טוב לכולם

ravhen1

New member
אני גם עושה את השימלה אצל גלית

קורנר, ואשמח לראות תמונה של השימלה שלך וגם של האיפור. כי ביררתי גם על דיוה.

t2 tapuzit

New member
המון מזל טוב! מחכים לתמונות../images/Emo24.gif

ואני ממש מקווה לטובת כולנו שהשביתה תיגמר - ותוכלו לטוס לנפוש לכם כמו שצריך!

למעלה