אפיתי עוגה. וזה הקישוט

smady a

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif אפיתי עוגה. וזה הקישוט

שיצא לי............ אתם חושבים שזה בעייתי?........... או לתבוע את היוצרת?.........

סמדי אולי תשאלי אותה

מאיפה היא תלשה כאלה יפים שגם אנחנו נמצא ? אני בנתים תולשת לאיזה כרית שנאי ישנה עליה
כל פעם יש איזה נוצה שמבצבת החוצה ואני תולשת אותה. מאחר והם אמיתיות אז מותר לי לא
הצרה שבשביל העבודה יהיו לי נוצות אבל תשאר לי כרית ריקה

smady a

New member
וואלה זה רעיון לפרק לבעלול של יוצי

את הכריתתתתתתתתתתתתתת בטווח מלאה בנוצותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

היוצרת

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifראי הוזהרת!

mor322

New member
יש לי נוצות....

לחמותי שתחיה יש כובע כזה עם נוצות אמיתיות צבעוניות כן כןשל טווס מוכנה לתרום
הנוצות הולכות יחד עם החמה
מי שמעונינת שתפנה אלי במסרים

smady a

New member
מור במיידי שלחי אלי מה מסריםםםםםם

מי בכלל מחכה למסרים. את לא יודעת שאת משחקת באש עכשיו. נוצה זה מצרך מבוקששששששששששששששששששששששששששששששששששש מהר אלייייייייייייי ותגידי לחמותך שתשאל את הדודות שלה אם יש עודדדדדדדדדדד

mor322

New member
וואי וואי וואי, גם אני חמה, בטח

הכלות שלי יעשו לי אותו הדבר ינדבו אותי גם

smady a

New member
שלי היא נשמה. ממש אחלה חמות ואחלה

סבתאאאאאאאאאאא נכון שיש שטיקים טוב נו היא יקיתתתתתתתתתת ואני ..........מעורבתתתתתתתתתת חה חה חה

mor322

New member
סמדושית../images/Emo70.gif

נו, גם חמתי יקיתת ואני המעורבת של המשפחה במשך 35 שנות נישואין עם בעלולי שהוא יקה מקורי הפכתי להיות יקית מה לעשות שגרים עם יקה בבית אחד

רותה22

New member
עוגה מ.ד.ה.י.מ.ה ..יש לי המון נוצות

טילתי היום במושב וחפשתי בשבילים בהם מתרוצצים הטווסים והתרנגולוץ ואפילו בקשתי מחבר להכנס לול שלו אבל ...איזה פחד...התרנגולות ממש מפחידות!!!!!!!!!!!!!!1 אף לא אחת לא נתנה לי לתלוש לה נוצה ונאלצתי להסתפק במה שהן הנשירו מהפחד או מהזינוקים שלהן.

mor322

New member
בטח עכשו .....

בכניסה למושבים, קיבוצים, ספארי, או לחנות חיות, יהיה שלט גדול גדול הכניסה לבנות מפורום חברתי ובמיוחד לסמדר מהפורום אסורה בהחלט

smady a

New member
../images/Emo88.gif זהו עמבוש על רותה. יש לה

נוצותתתתתתתתתתתתתתתת

רותה22

New member
איך עושים את הדבר הנפלא הזה של

האיקונים הרבים שאתן שולחות עכשו. גם אני רוצה

למעלה