הוספת אות

talma

New member
../images/Emo28.gifהוספת אות../images/Emo35.gif

שמי תלמה ליברמן אני רוצה להוסיף את האות -פ -בין השם הפרטי לשם משפחה מזיק?
מועיל?
{זו האות הראשונה של קרוב שנפטר אם זה משנה את המשמעות }

עינת

New member
תלמה

התוספת לא תהה משמעותית ביותר, אך עלי לציין כי אני בכלל הייתי שוקלת איזה שינוי כיוון ששמך מקשה עלייך את החיים. (ותפסיקי לעבוד כל כך קשה ולסחוב את צרות כל העולם על כתפייך)

talma

New member
עינת../images/Emo35.gif

-הצעת לי לשנות כיוון ... אני מאוד אוהבת את השם שלי ומתחברת אליו ; למרות שהוא כבד וזה משהו שהרגשתי מגיל ממש ממש צעיר , אבל אני אשמח לישמוע הצעות ממך על שם שני -כלןמר הוספת שם - *האם יש קשר בין השם שלי לבין זה שאני ממצה עניין במהירות בדברים/גברים
בחיי ? עובדת על עניין הצרות ....
מלא תודה תלמה

עינת

New member
יקירה

צר לי אך לא הייתי כאן הרבה והתוספת לשאלה "ברחה" לי. יש קשר בין שמך והאיטראקציה עם התאריך לבין ה"מיצוי", כן. לגבי שינוי ה אינו עניין של מה בכך ולכן ניתן לעשות זאת רק ביעוץ אישי כמו גם שאם אינך רוצה לשנות עלייך להבין ולהיות מודעת להשלכות של השם על חייך.

talma

New member
עינת הלחצת אותי../images/Emo5.gif

1-אני לא יודעת איך מקפיצים את הדף השלישי לדף הראשון בעיניין ההשלכות ,- יש לי חברה שלומדת נומורוגיה והיא אמרה לי שמה שאני אמורה "לתקן" בגילגול הזה קיים אצלי בתאריך הלידה ;ושינוי השם -כאילו -יקצר לי את הדרך.. זה לא ממש ברור אבל אם לך זה כן אז תבהירי לי אני מתחילה לדאוג ..השלכות זה בדרך כל בקונוטציה שלילית
המון תודה
על -הזמן ,הסבלנות והאיכפתיות תלמה

עינת

New member
תלמה

א. אי אפשר להקפיץ הודעה לאחר שמלאו לה 72 שעות, ישנה רק אפשרות שאני אשרשר אותה ,כפי שעשיתי להודעה חדשה יותר. ב. בעניין ההשלכות, הן אכן קשות (מעדיפה להשתמש בקשה ולא בשלילי). חברתך כנראה לומדת נומרולוגיה קבלית שאני חולקת עליה בהרבה מובנים ובעצם אני חולקת יותר על מה שהנומרולוגים הקבליים עושים איתה. אני מאמינה שאם ניתן להקל על אדם , צריך לעשות זאת, אין כל סיבה שנסחוב איתנו קשיים מיותרים. עוד דבר שעלי לומר הוא בעניין לומדי הנומרולוגיה- עם כל הכבוד , עדיין הם מתלמדים ויש עוד דרך ארוכה לפניהם ,רכישת נסיון ופיתוח כדי שיגיעו למקום בו יוכלו ליעץ לאחרים. אני חייבת לומר כי אני עוסקת בתחום 14 שנה ובכל יום מבינה קצת יותר משמעויות.

למעלה