עוד ניצלו"ש ברשותכם האדיבה מישהו יודע במיקרה איך משנים אורך שיער בסימס 2, או שיש לו מדריך? תודה
M mspiggy8 New member 17/12/05 #13 עוד ניצלו"ש ברשותכם האדיבה ../images/Emo66.gif מישהו יודע במיקרה איך משנים אורך שיער בסימס 2, או שיש לו מדריך? תודה
עוד ניצלו"ש ברשותכם האדיבה ../images/Emo66.gif מישהו יודע במיקרה איך משנים אורך שיער בסימס 2, או שיש לו מדריך? תודה
M Made In Heaven New member 18/12/05 #22 עוד נצל"ש../images/Emo13.gif מישהו ב ב ק ש ה יכול להגיד לי בדיוק איפה אני עושה בהגדרות שאני אראה ברקע את העיר/השכונה תודה רבה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור
עוד נצל"ש../images/Emo13.gif מישהו ב ב ק ש ה יכול להגיד לי בדיוק איפה אני עושה בהגדרות שאני אראה ברקע את העיר/השכונה תודה רבה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור
S S i M a N New member 18/12/05 #23 משהו בהגדרות תצוגה ../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif אני לא יודע כל כך כי אין לי נייטלייף
L lk היחידה New member 19/12/05 #26 ../images/Emo163.gifעונה.. אם אני לא טועה אז זה בהגדרה-neighbourhoods את צריכה לסמן שם-on. מקווה שעזרתי..
../images/Emo163.gifעונה.. אם אני לא טועה אז זה בהגדרה-neighbourhoods את צריכה לסמן שם-on. מקווה שעזרתי..