פרק 30

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifפרק 30../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

היום אני אסכם בדרך חדשה. אני לא מתכוונת לכתוב יותר פרוט של כל סצנה, גם כי אותי זה פחות יעייף וגם אותכם זה פחות יעייף. לכן, אני אעתיק את התקציר של HOT לפי כותרות, ואפרט קצת אם צריך. יותר ממצא לא
ולדובדבן-
צבי נשאר לישון אצל אלביס. הוא מתעורר בבוקר ומולו כל משפחת בן דוד במלואה. הם מוודאים שהוא יודע מה קרה אמש. בזמן שאלביס וצבי עורכים את השולחן לארוחת בוקר, אלביס מספר לצבי שבעלה לשעבר של עלמה, אלכס, מעורב כנראה ברצח של מיכל קצב למרות שהוא שיקר בחקירה. שנים לקוח עד שהאסימון של צבי נופל, הוא מבין שבעלה לשעבר של עלמה, המפעיל הלא חוקי של הקזינו שדינה הפסידה בו את כל הכסף, וזה שרצח את מיכל קצב, הם אותו בן אדם.צבי ואלביס מתחילים שוב להתגרות אחד בשני, ובסוך צבי מתחיל לאכול אשפה מול הבן-דודים. צבי מבקש מאסתי לענות לטלפון, ודניה בקו השני. דינה חושבת שצבי בוגד בה עם צבי (אחרי כל הדברים העסיסיים שסיפרה לה אסתי) ומגיעה לביתה של אסתי.
נטלי וישראל מרק נסחפים בדייט- ישראל ונטלי נוסעים בלימוזינה של וויקטור, וישראל מתחיל עם נטלי בזמן שנטלי מנצלת אותו לטובתה. הם שוכבים בלימוזינה. נטלי מצליחה להוציא מישראל מידע לגבי פרסום רוזנטל, והוא מספר לה שצבי פשט רגל והוא הולך לאבד את החברה. נטלי מספרת לעומר שאמא לו הולכת להמר כל ערב והחברה נמצאת בחובות. נועם שואל את דינה איפה היא היתה, והיא לא רוצה לענות. הוא שואל אותה אם הם בחובות והיא עונה לו שכן, ושהיא הפסידה את המשרד בהימורים כדי לנקום בצבי. עומר מספר לדינה שהוא מצא את האהובה שלו באינטרנט, וזוהי עלמה. דינה חוטפת "שוקון".
נועם מתוודה בפני עלמה על כל השקרים שלו, והיא מגרשת אותו- אחרי שנועם ועלמה שוכבים עומר מספר לעלמה שהוא שיקר לה, ושהוא כן רצה אותה כל הזמן הזה. הוא מספר לה שהדרך של הגברים להשיג נשים הוא להשתלט על יצר הרחמים שלהם. הוא גם מספר לה שזאת היתה נטלי שעבדה עליה בטלפון (פרק 29) והיא עוד יותר מתרגזת. היא מגרשת אותו. אלכס מתקשר לעלמה שניה בדיוק אחרי שנועם הלך, ובדרך כלשהי הוא יודע שנועם היה אצלה ושואל אותה אם הוא עוד אצלה. אלכס רוצה לחזור לעלמה, ומאיים עליה. היא מתקשרת אל נועם ומבקשת ממנו לחזור בלי הסברים מיותרים. עלמה מספרת לנועם שאלכס התקשר. עלמה ונועם משלימים ומתנשקים. נועם שואל את עלמה מה עומר מצא אצלה שגרם לו לכעוס עליה כל כך, והיא אומרת שאסור לה לגלות.
אלכס ודינה מדברים על החוב, ודינה מראה לאלכס מסמכים שהיא הולכת להשתלט על "פרסום רוזנטל". היא מבהירה לו שהיא הולכת לפגוע בבעלה לא רק בלבלה, אלא גם בשבילו. דינה מדברת עם רותי ומספרת לה שהיא דואגת לצבי שלא חזר הביתה, וגם שהיא הפסידה את המשרד והוא הולך להפרוך ל"פרסום אלכס". דינה נשברת ובוכה על כתפה של רותי.
אסתי מוצאת תמונה של אלכס בבית ומספרת לאלביס על הקשר למיכל קצב- אסתי מצאה את התמונה הגדולה של אלכס בבית, ומראה לאלביס. היא שואלת מאיפה היא, והוא עונה לה שרוני שחם הביאה לו אותה אבל הוא לא רצח את מיכל. אסתי מספרת לאלביס שבמחשב של מיכל קצב יש תמונה משותפת של מיכל ואלכס.

למעלה