תופעות מוזרות בפורום.

virgin mary

New member
../images/Emo26.gifתופעות מוזרות בפורום.

תחרותיות (?) מוזרה........ אז אולי אני אבטל את השבת..... כן.. למה לא, בעצם. אולי מתכונת יותר מצומצמת שתפתח גם כמה אופציות שונות, נראה כבר. הלשנות (!!!) עוד יותר מוזרות.. בעצם לא.. למה מוזר? ממש לא מוזר. מיתון.. וזה.. כן. כסף זה חשוב. אנחנו עם סגולה. ט ל פ ו נ י ם מאוווווווווווווווווווווווווווווד מוזרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממספרים חסויים בחצות וחצי לסלולרי החתיך שלי. אם נהניתי במסיבה ביום חמישי (איזה מסיבה??) ב*****? כן? אמרו לי שקוראים לך שירי? שירה? (שיר.) ואת גרה בירושלים, נכון? (לא.) ראיתי אותך ברחוב, מרחוק, אז חשבתי לדבר איתך.. אני מיכל (אחרי חקירות מי את לעזאזל) ממ כן אני אוהבת לדבר עם אנשים שאני לא מכירה.. אני עושה את זה הרבה.. אז רציתי לדבר איתך... (בעתה) ותגידי את מכירה את חיים? (הא???) (איזה חיים?????) נו את מכירה? חיים? (נו מה זה משנה???????) אווווווווו את מכירה את חיים!!! <שטף דיבור {חצוף באופן מטורף עד עיוותי פנים מופרזים לא רצוניים שלי} שנקטע כשניתקתי לזונה בפרצוף.> מישהו מוכן להסביר לי מה זה?? מרי הבתולה, מרגישה את עצמה בסרט אימה שכוח רייטינג

virgin mary

New member
שיייט נמחקו לי התוכים!

ממפ, על כל ההדגשסדגשים עברתי שוב... אבל התוכים, הו, התוכים. דמו בעיני רוחכם תוכי על כל נושא נפרד בודעה, 3 במספר.

רגע אחד

אני נשבע שלפני רגע שקראתי ת'הודעה שלך התוכים עוד היו שם. ועכשיו הם נעלמו [מה ? לאייקונים יש חיים אמיתיים ? והתוכים יכולים לעוף מההודעה ?
]

virgin mary

New member
תוכים מתעופפים! הצילו!

לא.. לא ממש אני ורייצ' צינזרנו מילה גסה מהנאמר (מצא את ההבדלים....) ולכן על כל הקודים הייתי צריכה לחזור מחדש (י"מ- גאה בך בטירוף!)

יש מאין

New member
שימי לב

למה ששבתאי כתב לא מזמן, זה ממש לא סרט, חבל שזה ככה אבל יש אנשים עם תקציבים וזמן לגרום לאנשים כאן בפורום להזיע. אז ניסו דרכך להגיע למישו? ברוכה הבאה למועדון. ולכל כותבי וקוראי הפורום. מה ששבתאי כתב זה מציאות כאובה, אני יודע את זה מידע אישי ממש.

uri80

New member
נשבע גם שלפני שניה ראיתי את

ההודעה הזאת ואפילו הגבתי לה. (ההודעה הראשונית של מרי הופיעה ב-1:00) יש סיבה למה היא נעלמה ולמה הצנזורה הפתאומית?

R a c h e

New member
כן, יש סיבה

והעניין נעשה בשיתוף פעולה עם הווירג'ין.....

uri80

New member
נו טוב, אם כך אין בעיה.

יאללה, מת לישון. שבוע ארוך לפנינו. לילה טוב לכל המאזינים.

algaren

New member
איך השתרבב

שמי לתוך ההודעה הזאת, שאין לי מושג מה היא אמורה להביע, ומה השיחה הזאת קשורה לחברי הפורום? זאת שהתקשרה היא מהפורום?

virgin mary

New member
הלואי וידעתי,

ושמך השתרבב כי השרבוב הוא שחזור השיחה כלומר כן, היא שאלה עליך. אני חושבת. נ.ב. זה רק הנושא האחרון, יש שם 3 תוכים (נניח) וכל אחד אומר משהו |דגש|אחר!

algaren

New member
שייייייט זאת אמא שלי

אני מתנצל אבל אמא שלי האזינה לשיחה שלי עם וירגין והוציאה מאוחר יותר את הטלפון וכן הלאה

barr1969

New member
אופסססס

על זה נאמר: אמא יש רק אחת <וגם זה יותר מידי> איזה ילד אתה.....

algaren

New member
נכון אני מתוק

ילד חומד של אמא שלו ? <אם תגידי כן תהיי הראשונה שאומרת את זה..> ועכשיו את מתפלאת שהיא הזמינה לי משטרה? מעניין איך הבנים של יעקב התנכ"י הסתדרו עם ארבע אמהות

barr1969

New member
ילד חומד

לא יודעת מה עם האמא אבל הבן יצא מוצלח מאד. אם היא רק היתה מבינה בילדים חמודים....

virgin mary

New member
חח מעניין באמת!!

מה אני עושה פה בכזאת שעה? לא יודעת.. אולי כי היה לי כל כך אטרקציות בשבת שישנתי כל היום. למה משטרה?!?

algaren

New member
כי עזבתי את

הישיבה מתחת לגיל שמונה עשרה, ואגב הזיהוי הושלם, אחי הודה באשמת גניבת המספר והלשנה לאמשלי שאני מדבר עם בנות השם ירחם... שילכו קיבינימאט

algaren

New member
כי עזבתי את

הישיבה מתחת לגיל שמונה עשרה, ואגב הזיהוי הושלם, אחי הודה באשמת גניבת המספר והלשנה לאמשלי שאני מדבר עם בנות השם ירחם... שילכו קיבינימאט

למעלה