**אחה"צ
® ® רונצע בניק זמני® New member 21/7/03 #1 ../images/Emo26.gifתאריך למפגש../images/Emo36.gif מקום יש: אזריעלי, כאמור. אני יודעת שיש שרשור אבל הוא טוטאלי מבולגן ולא הוחלט שם כלום. אני משרשרת תאריכים וכל מי שיכולה להגיע לתאריך מסויים, שתשרשר , כרגיל. מי שלא תוכל להגיע שלא תשרשר כלום. אל תשרשרו כלום עד שאני לא אסיים לשלוח ת'תאריכים כדי שיהיה מסודר. זהו..
../images/Emo26.gifתאריך למפגש../images/Emo36.gif מקום יש: אזריעלי, כאמור. אני יודעת שיש שרשור אבל הוא טוטאלי מבולגן ולא הוחלט שם כלום. אני משרשרת תאריכים וכל מי שיכולה להגיע לתאריך מסויים, שתשרשר , כרגיל. מי שלא תוכל להגיע שלא תשרשר כלום. אל תשרשרו כלום עד שאני לא אסיים לשלוח ת'תאריכים כדי שיהיה מסודר. זהו..
I idit girl New member 21/7/03 #4 ../images/Emo45.gifתאריך טוב!!! בנות בבקשה- תנסו לעשות כזה את המפגש בהתחלת-אמצע אוגוסט, יענו 12,13,14,15 כזה... אבל אני לא יכולה לפני, ואחרי אולי אני אסע לחופשה-אני עדיין לא יודעת , וגם תמיד בסוף החופש לא יכולים , זה לפחות התאריכים שאני יכולה ...
../images/Emo45.gifתאריך טוב!!! בנות בבקשה- תנסו לעשות כזה את המפגש בהתחלת-אמצע אוגוסט, יענו 12,13,14,15 כזה... אבל אני לא יכולה לפני, ואחרי אולי אני אסע לחופשה-אני עדיין לא יודעת , וגם תמיד בסוף החופש לא יכולים , זה לפחות התאריכים שאני יכולה ...
T the silence girl1 New member 21/7/03 #23 ../images/Emo45.gif למרות שאני יכולה כל אוגוסט. ורון. יש לך מסר
J JustAlona New member 21/7/03 #32 לא לא לא לא לא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני רוצה להגיע, ואני אהיה באותו יום, ולמחרת בצפון...
K keeeren New member 21/7/03 #44 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo175.gif בנות אני מתה להגיע אבל אני אהיה בתאריך הזה באילת... אז בבקשה אל תעשו עד ה17 ככה...
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo175.gif בנות אני מתה להגיע אבל אני אהיה בתאריך הזה באילת... אז בבקשה אל תעשו עד ה17 ככה...
ב בובה מגניבה New member 21/7/03 #48 ../images/Emo31.gif../images/Emo41.gif הדס ואבא שלי טסים לחו"ל אז אני אלווה אותם לשדה תעופה
Y YouR LucK New member 22/7/03 #60 ../images/Emo45.gif ../images/Emo110.gif למעשה, כל יום בחודש הבא אני יכולה. כן אין לי מה לעשות...