שרשור כאבים חדש

orly p

New member
מהבוקר יש לי מאין כאבי מחזור...

שכבתי במיטה, שתיתי כבר כמעט 2 ליטר מים ויצאתי רק לקנות עיתון, עכשיו הכאבים חזרו ממש כאבים בבטן התחתונה. האם ללכת למרפאה למוניטור??? לא נעים לי ללכת למרפאה , אין שבוע שאני לא נמצאת שם...

kuki28

New member
לא נעים????? נעים מת בעירק../images/Emo3.gif

האמת שגם אני עם כאבי מחזור וכל שבוע במוניטור. אבל אותם כאבי מחזור הם כלל לא צירים של ממש. אמרו לי- "שיהיו לך צירים- את תדעי בוודאות!!!" אז השבוע לא הלכתי למוניטור בגלל אותם כאבים. אבל אין לך מה להתבייש! אם את צריכה ומרגישה- לכי תבדקי!! אין בושה בכל מה שקשור להריון. תצליחי ממי

gaetana

New member
אתן עושות מוניטור סתם כך בלי הפניה?

באיזה שבוע? ובאיזה קופ"ח? אתן הולכות רק בשביל לדעת, אם הצירים "אמיתיים"?

orly p

New member
אני הולכת למרכז בריאות האישה

בלי שום הפנייה. עכשיו דיברתי עם האחות והיא אמרתה לי ישר לבוא אז אני הולכת, תודה

juanes

New member
../images/Emo67.gif ושוב חוזר לו כאב הגרון

אחרי שחשבתי ששלושה שבועות של וירוס בשבועות 21-24 הם די והותר להריון אחד, הוירוסים חושבים אחרת. כאבי הגרון שבו וחזרו להם, קצת שיעול, פעמיים עיטוש (וזהו!). הנקודות האופטימיות: אין לי חום, ואני לא מרגישה חולה. רופאת המשפחה (המקסימה) שלי פסקה שמדובר בוירוס. עניין מזג האוויר הנפלא שבחוץ, המזגנים הקרירים והעייפות האיומה שלי (מי לא ישן בלילות???) תרמו את שלהם. בשורה התחתונה: הנני כאן, עם גרון כואב וניחר. אוףףףףףףףףףף.

עינבלית

New member
כואב לי, לא נעים, בדיוק שם

כן, מעל הפות, כאילו הבייבי התבסס באגן ומתכונן ליציאה החוצה, אבל כולה שבוע 33 הסתיים היום, ומש כואב ללכת- לקום- לשבת, אני כמו ברווזה כבדה. התור שלי לרופא רק עוד 3 שבועות- יש מה להקדים?

למעלה