שאלות לגביי "אתה חיי"

../images/Emo26.gifשאלות לגביי "אתה חיי"../images/Emo36.gif

למי שהצליח להוריד את הפרקים של SOS MI VIDA מהאינטרנט אז הנה כמה שאלות לגביי הסדרה: 1.האם אתם שמחים לראות את נטי משחקת שוב בקומדיה? 2.מה דעתכם על הסדרה עד עכשיו? 3.איזה דמויות אתם הכי אוהבים? 4.איזה דמויות אתם לא אוהבים? 5.מה הייתם משנים בסדרה? (לגבי התוכן או השחקנים) 6.דרגו איזה מטלנובלות של נטי אתם הכי אוהבים (סתם מעניין אותי לדעת
)

תשובות..

1.כן מאוד! היא הכי טובה בזה לדעתי. 2.ממה שראיתי הסדרה ממש יפה,מצחיקה בטירוף ומותחת מאוד. וכמובן איך לא האיחוד של נטי ופקו שכ"כ חיכינו לו סוף סוף הגיע!!!
3.אני הכי אוהבת את:מוניטה,מרטין,מרסדס המזכירה,קימברלי,"לה טורקה" ומיגל(רוקי מבובה פראית פשוט ניראה מגוחך עם הבגדים ששמו לו
) 4.אני לא אוהבת את: קונסטנסטה-החברה של מרטין מעצבנת בטירוף,קיקה-החבר של מוניטה מגעיל כזה ודבי החברה של קונסטנסטה היא דיי טיפשה לדעתי. 5.הייתי מוסיפה עוד שחקנים לדעתי יש מעט וגם לא הכי מוכרים חוץ מזה זאת טלנובלה מושלמת. 6.אוקיי אז ככה: 1.בובה פראית 2.קצ'ורה 3.אתה חיי 4.אל דסאו 5.עשירים ומפורסמים 6.דוגמניות זהו..אני מקווה שנהנתם מהתשובות ומהשאלות עשיתי את זה בשביל להכניס "קצת" חיים לפורום ותמשיכו לכתוב!!

דפנושית

New member
../images/Emo26.gif

1.האם אתם שמחים לראות את נטי משחקת שוב בקומדיה? כן! לדעתי מאוד מתאים לה כי היא בנאדם שמח כזה.. לא מתאים לה לשחק בטלנובלות כבדות 2.מה דעתכם על הסדרה עד עכשיו? מקסימה! נשבתי בקסמיהם של נטי ופקו שנית
וחוצמזה, אני מאוד אוהבת את הדמויות והעלילה וגם את התפאורה! 3.איזה דמויות אתם הכי אוהבים? מויטנה, מרטין והחברה של מוניטה שאנלא זוכרת איך קוראים לה=] 4.איזה דמויות אתם לא אוהבים? קיקה *בעע* 5.מה הייתם משנים בסדרה? (לגבי התוכן או השחקנים) בינתיים כלום! לדעתי הכל מאוד טוב, אבל חוצמזה עדיין אי אפשר ממש להגיד כי עוד לא ראינו הרבה 6.דרגו איזה מטלנובלות של נטי אתם הכי אוהבים (סתם מעניין אותי לדעת ) בובה פראית ואת/ה חיי!!!!!

Tooolip

New member
מאיפה מורידים?!

יווו איך אני רוצה לראות את זה!!! זה עם כתוביות?

למעלה