שאלה

• פותח הנושא apl
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

apl

New member
../images/Emo26.gifשאלה

שאלה
מחר אני צריכה להגיע לכרמיאל,ובדרך אני יודעת שצריך לעצור בחיפה בתחנת ביניים .. מוצא-תחנה מרכזית נתניה.. אני רוצה לדעת על אילו אוטובוסים(אגד)אני צריכה לעלות.. מנתניה לתחנה מרכזית אני יודעת שזה על אוטובוס מספר 947..אבל לא יודעת באיזה שעה הוא יוצא(אני יכולה לצאת מפה רק ב-9 בבוקר) מנתניה.. אז חברים,תנו לי מידע אמין שיעזור לי להגיע ליעדי-תחנה מרכזית כרמיאל.. נ.ב:הבנתי שאין אוטובוס ישיר מנתניה לכרמיאל.. אז עזרה בבקשה,בזמנים,בכספים,ובמספרי אוטובוסים נכונים
.. אגב,באתר של אגד אין מידע רלוונטי
תודה מראש, וד"ש למנהל ערן

fireman

New member
עצתי לך...

שאלה
מחר אני צריכה להגיע לכרמיאל,ובדרך אני יודעת שצריך לעצור בחיפה בתחנת ביניים .. מוצא-תחנה מרכזית נתניה.. אני רוצה לדעת על אילו אוטובוסים(אגד)אני צריכה לעלות.. מנתניה לתחנה מרכזית אני יודעת שזה על אוטובוס מספר 947..אבל לא יודעת באיזה שעה הוא יוצא(אני יכולה לצאת מפה רק ב-9 בבוקר) מנתניה.. אז חברים,תנו לי מידע אמין שיעזור לי להגיע ליעדי-תחנה מרכזית כרמיאל.. נ.ב:הבנתי שאין אוטובוס ישיר מנתניה לכרמיאל.. אז עזרה בבקשה,בזמנים,בכספים,ובמספרי אוטובוסים נכונים
עצתי לך...
קודם תודה על הד"ש
קחי רכבת מנתניה עד לעכו, תחנת הרכבת בעכו עד כמה שידוע לי קרובה לתחנה המרכזית של עכו ומשם קחי אוטובוס לכרמיאל, חפשי באתר אגד קווים מעכו לכרמיאל בהתאם לשעה שאת צריכה כי יש לא מעט קווים שמגיעים לכרמיאל. בהצלחה ונסיעה טובה. למי שיש הצעות אחרות מוזמן.

fireman

New member
ויותר מדוייק....

עצתי לך...
קודם תודה על הד"ש
קחי רכבת מנתניה עד לעכו, תחנת הרכבת בעכו עד כמה שידוע לי קרובה לתחנה המרכזית של עכו ומשם קחי אוטובוס לכרמיאל, חפשי באתר אגד קווים מעכו לכרמיאל בהתאם לשעה שאת צריכה כי יש לא מעט קווים שמגיעים לכרמיאל. בהצלחה ונסיעה טובה. למי שיש הצעות אחרות מוזמן.
ויותר מדוייק....
יש לך רכבת שיוצאת מנתניה לכיוון עכו בשעה 9:31, את צריכה להחליף רכבת בבנימינה ומשם ישירה עד עכו מגיעה בשעה 10:48 לעכו. מחיר 33 ש"ח. בעכו את הולכת לתחנה מרכזית של עכו שהיא דיי קרובה לתחנת רכבת. שם יש לך ב 11:00 קו 509 וב11:05 יש 262 שהם ישירים\אקספרס. המחיר 11.5 ש"ח. נסיעה טובה. (לצורך מציאת המידע נעזרתי באתרים של "אגד" ו"רכבת ישראל"....אז מי אמר שאי אפשר למצוא שם כלום?
)

יכולת לחסוך חיפוש כפול

ויותר מדוייק....
יש לך רכבת שיוצאת מנתניה לכיוון עכו בשעה 9:31, את צריכה להחליף רכבת בבנימינה ומשם ישירה עד עכו מגיעה בשעה 10:48 לעכו. מחיר 33 ש"ח. בעכו את הולכת לתחנה מרכזית של עכו שהיא דיי קרובה לתחנת רכבת. שם יש לך ב 11:00 קו 509 וב11:05 יש 262 שהם ישירים\אקספרס. המחיר 11.5 ש"ח. נסיעה טובה. (לצורך מציאת המידע נעזרתי באתרים של "אגד" ו"רכבת ישראל"....אז מי אמר שאי אפשר למצוא שם כלום?
)
יכולת לחסוך חיפוש כפול
גם באתר של אגד וגם ברכבת ישראל אם היית מחפש באוטובוסים.COM היית מגלה הכל מהר יותר

apl

New member
תקשיב תראה

עצתי לך...
קודם תודה על הד"ש
תקשיב תראה
עכשו בדקתי שוב באתר ,והתוצאות לפי הזנת תחנת מוצא ויעד שונות קצת ממה שנכתב פה.. כמו שאמרתי אז מנתניה לתחנה מרכזית בחיפה זה 947.. נאמר לי גם שכדאי לתפוס שם אוטובוס מס' 103 ואז זה איכשהו מגיע למפרץ ונסיעה בטוחה אחרי זה לכרמיאל.. אבל זה מלאן אוטובוסים אני עוד אתבלבל..מישו יכול לאושש לי את המידע? הזנתי שוב את הנתונים באתר,וזה או מראה מידע שגוי(לפי זמנים וכו) או בכלל כלום.. ותודה,כולי תקווה להגיע בשלום ליעד הנכסף,ולא לעצור באיזה כפר ערבי צפוני,חובב בחורות יהודיות כשרות לחג.
ותודה גם לבחור השני שענה,אבל אין לי ממש איך להגיע למחלף נתניה,יש לי רק איך להגיע לתחנה מרכזית בבוקר..

alantan

New member
עצתו של איש-אש/כבאי מצויינת

שאלה
בנוסף, ניתן לנסוע למחלף נתניה, ומשם לעלות בקו 846 ישירות ממחלף נתניה לכרמיאל שמגיע למחלף נתניה בסביבות 11:00 בבוקר. מחיר הנסיעה ממחלף נתניה לכיוון אחד, 38.00 ש"ח.

novarex

New member
אלן, זה נחמד מאד. איך גילית זאת?

בנוסף, ניתן לנסוע למחלף נתניה, ומשם לעלות בקו 846 ישירות ממחלף נתניה לכרמיאל שמגיע למחלף נתניה בסביבות 11:00 בבוקר. מחיר הנסיעה ממחלף נתניה לכיוון אחד, 38.00 ש"ח.

alantan

New member
במקרה זכרתי שיש קו ת"א-כרמיאל

פעמיים ביום, והנחתי כי הוא יאסוף נוסעים במחלף נתניה. בדיקה מהירה באתר אגד אוששה לי את הנחתי. אגב, לשואלת הנחמדה - אני מניח שקל להגיע למחלף נתניה מהתחנה המרכזית באמצעות אחד הקווים של נתיב אקספרס או אגד שנוסעים לכיוון איזור התעשיה וצומת השרון. במצב כזה, אם שעה 11:00 אינה מאוחרת מדי, מדובר בהחלפה בודדת ונסיעה די מהירה מהמחלף עד כרמיאל. לעומת זאת, אם תבחרי לנסוע ב-947 (כ-40 דקות), אזי תצטרכי לבקש מהנהג כרטיס המשך לקו 103 עד למרכזית המפרץ (כ-25 דקות), ומשם תוכלי לנסוע באחד מקווי אגד לכרמיאל (כשעה). מדובר בנסיעה של מעל שעתיים, לא כולל המתנות בתחנות מעבר).

apl

New member
תודה רבה:)

פעמיים ביום, והנחתי כי הוא יאסוף נוסעים במחלף נתניה. בדיקה מהירה באתר אגד אוששה לי את הנחתי. אגב, לשואלת הנחמדה - אני מניח שקל להגיע למחלף נתניה מהתחנה המרכזית באמצעות אחד הקווים של נתיב אקספרס או אגד שנוסעים לכיוון איזור התעשיה וצומת השרון. במצב כזה, אם שעה 11:00 אינה מאוחרת מדי, מדובר בהחלפה בודדת ונסיעה די מהירה מהמחלף עד כרמיאל. לעומת זאת, אם תבחרי לנסוע ב-947 (כ-40 דקות), אזי תצטרכי לבקש מהנהג כרטיס המשך לקו 103 עד למרכזית המפרץ (כ-25 דקות), ומשם תוכלי לנסוע באחד מקווי אגד לכרמיאל (כשעה). מדובר בנסיעה של מעל שעתיים, לא כולל המתנות בתחנות מעבר).
אני כבר בבית(לשמחתה של אמי הדואגת
),נסעתי לבסוף באותם קווים שציינת בפסקה השנייה.. נתניה-חיפה(תחנה מרכזית חדשה)-947 מהרציף תפסתי את 103(המשך)...ירדתי במפרץ ואז אוטובוס 500 לכרמיאל.. הייתה נסיעה טובה בעיקר

alantan

New member
יפה! סתם מסקרנות, כמה זמן נמשכה

אני כבר בבית(לשמחתה של אמי הדואגת
),נסעתי לבסוף באותם קווים שציינת בפסקה השנייה.. נתניה-חיפה(תחנה מרכזית חדשה)-947 מהרציף תפסתי את 103(המשך)...ירדתי במפרץ ואז אוטובוס 500 לכרמיאל.. הייתה נסיעה טובה בעיקר
הנסיעה בכל קטע?

apl

New member
אז ככה(הערכה שלי,כי גם נרדמתי לקצת)

הנסיעה בכל קטע?
:) נתניה-מרכז חוף הכרמל, שעה+-.\ נסיעה פנימית מהכרמל למרכזית המפרץ-25 דק' משו כזה. מהמפרץ לכרמיאל לקח שעה ורבע(אם לא יותר)לקחתי את 500..נרדמתי למלא זמן,ואם אני לא טועה הוא גם עבר בעכו...נסיעה די ארוכה ומסורבלת..

אוהד11

New member
איך אפשר להרדם עם נופי הגליל ?

:) נתניה-מרכז חוף הכרמל, שעה+-.\ נסיעה פנימית מהכרמל למרכזית המפרץ-25 דק' משו כזה. מהמפרץ לכרמיאל לקח שעה ורבע(אם לא יותר)לקחתי את 500..נרדמתי למלא זמן,ואם אני לא טועה הוא גם עבר בעכו...נסיעה די ארוכה ומסורבלת..

apl

New member
../images/Emo13.gifזו לא פעם ראשונה שאני בצפון

זו לא פעם ראשונה שאני בצפון
עברנו בחיפה(לא מראות מרהיבים במיוחד),ולקראת ההגעה לכרמיאל כבר התעוררתי(חלקית:))..אז נהניתי משני העולמות...גם שינה טובה באוטובוס,וגם מהנופים..

א י י ל 20

New member
הוא אכן עובר בעכו, אבל זה כמה דקות.

הוא אכן עובר בעכו, אבל זה כמה דקות.
זה בדרך כלל מצליח לעצבן אותי מאוד כשנוסעים לכרמיאל עולים על קו 500, שיעדו הוא ק"ש. אלה שנוסעים בקו הזה עד ק"ש בשעות השיא - או שעולים בעכו - נאלצים לעמוד. באותו זמן, יוצאים מחיפה אוטובוסים (361, 262) שיעדם הוא צפת או כרמיאל. הם אינם עמוסים בדרך כלל, והתדירות שלהם גבוה יותר מזו של קו 500. ברור שאי אפשר לצפות מנוסעים שלא לעלות על אוטובוס - אבל אם היה לאגד קצת יותר איכפת - היו מניחים לאלה שנוסעים לק"ש להנות מקו אחד ויחידי, ולהשאיר את הקווים האחרים לכרמיאלים. אגב, הכרמיאלים מתוחכמים למדי. אם מגיע קו 500 מק"ש והוא עמוס (נניח, ביום ראשון בבוקר), הם לא יעלו עליו. הם יעדיפו להמתין עוד כמה דקות לאוטובוס ריק, כך שתישמר הנוחות שלהם.

alantan

New member
באמת מסורבל! הקווים תמיד כ"כ איטיים

באמת מסורבל! הקווים תמיד כ"כ איטיים

alantan

New member
ותודה על התזמונים!

ותודה על התזמונים!

מצב
הנושא נעול.
למעלה