שאלה לחברי הפורום

4667

New member
../images/Emo26.gifשאלה לחברי הפורום../images/Emo36.gif

מי ממכם מעריצי אבריל היקרים, טרח לקנות את הדיסק שאנחנו כל כך אוהבים ומי חיפף, והוריד או צרב? הא
פושעים קטנים
.... ?

sk8ergirl

New member
שניהם...

עשיתי לעצמי צרוב כי לא יכולתי לחכות וכשהוא יצא אז קניתי..

DreamS_HunteR

New member
אני בהתחלה הורדתי

כי הדיסק לא היה בארץ, וכשהוא הגיע, דוד שלי הביא לי אותו. ועכשיו אין לי את השירים במחשב משתי סיבות: 1. פירמטו לי את המחשב אתמול 2. לא רציתי שהם יהיו לי במחשב כי זה סתם תופס מקום מיותר ואני יכול לשמוע אותם בדיסק. אז זהו, ואני יותר מעדיף דיסקים מקוריים מאשר צריבות וכל זה, יותר נוח וכיף שיש דיסק מקורי, במיוחד שהוא של אישיות מוערצץ (ע"ע אבריל).

speedy123

New member
תשובה!....

בהתחלה שמעתי את קומפליקייטד ואז הורדתי אותו מהאינטרנט וחיפשתי עוד שירים שלה ומצאתי את כל הדיסק בקיצור התאהבתי בכל השירים ורצתי לחנות לקנות אותו!

ברודי

New member
אני אהההה....

צרבתי, אבל הי, המשק במיתון!!! מה שגם אם לא הייתי צורבת איך הייתי שומעת את 5 השירים שלא נכנסו לדיסק? (עשיתי לי חבילת קומבינה עם הכול) אררר... יש לי תוכניות לקנות את זה...מתישהוא....

4667

New member
אני שמייח לראות שהרוב קנו../images/Emo127.gif ...

וברודי, סתם שאלה... למה הפרצוף הקפוא ? (חחחחחחח... משעמם לי)

גם וגם

אני כמעט את כל השירים שאני אוהבת, אני צורבת, כי אין לי כוח לחכות, ואני גם יכולה להכניב לדיסק של אבריל גם אממ קירוקי, וגרסאות אקוסטיות וכאלה, ודיסקים ושמחקי מחשב שאני אוהבת, של להקות שאני מעריצה אני גם קונה. ואני הולכת לקנות את הדיסק של אבריל כי תמיד טוב שיש את המקורי... רק חבל שאין דיסקים של גוד שרלוט... =[

4667

New member
למה אין גוד שאלוט ? יש אחד מ-98 וגם

עוד אחד שיצא בקרוב...

נו, ברור שקיימים דיסקים....

הראשון קוראים לו גוד שרלוט והשני יצא כבר, קוראים לו הצעירים וחסרי התקווה. אבל אין אותם באף חנות דיסקים שאני הייתי בה. וברוב המקומות ששאלתי התגובה הייתה: גוד מה?! ואין לי אף קרוב משפחה בחו"ל כך ש... מלודי

אממממממממ......,

את השיר "קומפליקייטד" הורדתי, וחברה שלי קנתה לי את הדיסק ליומולדת...

ז ב ר ה 1

New member
אני קניתי...

או יותר נכון אחותי אבל היא לא שומעת אותה אז אני לקחתי לה את הדיסק ועכשיו אני זאת ששומעת דיסק חביב אני חייבת לציין..

למעלה