שאלה חשובה

royelmo

New member
../images/Emo26.gifשאלה חשובה../images/Emo36.gif

מישהו יודע מה הולך לקרות עם הבגרויות במידה והמלחמה תתרחש קרוב אליהן או ממש בזמן שהן אמורות להתקיים?

אפרתתת

New member
אל תפנטז יותר מדי

המלחמה אמורה להתחיל עוד שבוע, היא בטח תסתיים תוך יומיים, והבגרויות הן עוד שלושה חודשים...

RUST¥²°°³

New member
המורה שלי אמר לנו אם יהיה מלחמה

אז יכול להיות שירד חומר בבגרות,במלחמת המפרץ ירד חומר בבגרויות

RUST¥²°°³

New member
אמן שזה יהיה ככה אבל לא נראה

לי כי זה לא הגיוני אם הציונים של המגן יהיו הבגרויות אז יש לי בגרות מלאה חחחח

חשטפית

New member
אמן ויתבטלו כולן!

כל היום אני רק מדברת על זה ומתפללת שתהיה מלחמה או התקפה או משהו כדי שיורידו חלק מהבגרויות! אבא שלי כבר אמר לי שעם דיבור כזה אני לא אגיע רחוק בחיים בגלל שאני עצלנית ואין לי כוח ללמוד ואין לי כוח לכלום. אז אני פשוט אומרת ככה- אבא, חיה ותן לחיות! אני בת-טיפש-עשרה טיפוסית!!!!!!!! לאב יו אול:)

apl

New member
מי רוצה מלחמה?<

אני מאמינה שזה מה שיקרה לבסוף ולא נוכל לברוח מזה,אבל לקוות ולהתפלל למלחמה? שלא נדע מצרות,זה יעלה בהרבה חיילים ומילואימניקים שנשלחים לחזית להגן עלייך ועל משפחתך,וצריך לקוות שיחזרו שלמים הביתה אם חס וחלילה תהיה מלחמה ותהיה התקפה אווירית על ישראל.... לא חסרות צרות,ומלחמה לא תפטור אף אחד משום בחינת בגרות מחורבנת שתהיה גם ככה ותתקיים מתישהו. וחבל שאת זונחת את הלימודים,תמיד יהיו מבחנים שנצטרך ללמוד ולעמוד בםניהם,גם אם העצלנות חוגגת..... סופ"ש שקט לכולם ובילוי נעים לאילו מביננו שיוצאים היום מהבית:)

חשטפית

New member
הוצאת אותי מגעילה לגמרי...

זה לא ככה. הרי במילא זה יבוא, אז מה אכפת לי שזה גם ידפוק את תכנון הבגרויות בדרך? אז במקום שיהיה בעוד שנה שיהיה בזמן הקרוב... חיילים ומילואימניקים שנהרגים זה לא בשגרה ולא מתרגלים אבל זו עובדה. וזה קורה גם כשאין "מלחמה". וכשיבוא הזמן שלי אני גם אתרום הכי הרבה שאוכל ומכל הלב לשירות המדינה. ואני לא יודעת אם את יודעת אבל בזמן מלחמת המפרץ ב-91 אז ביטלו בגרויות לתיכוניסטים או שלפחות קיצצו בהרבה מהחומר. בכל אופן, אני חייבת להכנס למקלחת כי אני יוצאת יותר מאוחר. אז תהנו הערב!

למעלה