קצרים לשבת - שבת שלום

מור שלז

New member
פעמיים??? אני מתחילה להרגיש כמו "רצה רחוק"

בבוקר רכיבת זכרון לגיא תמרי ז"ל ארוע, מכובד, תרבותי, מרגש הרבה כבוד לשרון תמרי ולמשפחה על הדרך המכובדת שבה בחרו לזכור אותו, לכבד אותו ולהעלות את המודעות. היה יפה ומרשים לראות את כל הקבוצות שהגיעו, את הרוכבים הבודדים. להפגש עם עוד נשים, רוכבות, חברות, כולל כאלו שכבר הרבה זמן לא פגשתי. ואז המשך אימון עם הקבוצה, אני עדיין דרוכה ומתוחה בפלוטון. בשלב מסויים כשישבתי מרוכזת על הגלגל שלפני, והצצתי בספידומטר שהראה יותר מ-50 קמ"ש נלחצתי, ואז פחדתי מזה שאני פוחדת (התאונות קורות כשהפחד משתלט עלינו) אבל התגברתי. עוד התמודדות קטנה. ולקינוח בערב ריצת זוגיות רומנטית
ממש הרגשתי כמו קרן (אמרתי לך כבר שהחיים שלך דבש?) מעניין שעכשיו יותר מתמיד אני מרגישה שאני זקוקה לריצה ולרכיבה, להפסקות הקטנות האלו מהחיים, מהדאגות, מהלחצים. הפסקות קטנות שמאפשרות לי לצבור כוחות ולחזור להתמודד.

קינוח

ריצת שחרור בסינגלים, כמנהגי בשבתות האחרונות. מזג האויר נעשה קריר ונעים, אם כי הלחות מורגשת, השמים מעוננים, ויש לנו אורח בריצה- בן זוגי, שיוצא לרכיבת נסיון על אופני השטח שנמסרו לו לבדיקה (והוא אמנם החליט לרכוש- מבן זוג של חברה). השכן ואני רצים בנחת, בן זוגי טס בסינגלים כאילו אין שם בכלל אבנים או סלעים, כנראה שטסטוסטרון מנטרל פחד... הרגליים כבדות בתחילת הריצה, בכל זאת עבדו קשה בבוקר, אבל משתחררות בהמשך. שבוע טוב!

זמלרית1

New member
אחלה שבת , שני אימונים ומזל טוב לאופניים../images/Emo8.gif

בוקר מוקדם, רכיבת שטח עם החבורה, נחמד אבל לא לטעמי,
יותר מדי שבילים ופחות מדי אקשן!!! מצ'עמם- מזל שהחברה כיפית.
בבית חוזרת לבישולים, ביקור ברמב"ם אצל החברה, ופגישת עבודה. בערב אימון טיפוס משובח שבסיומו בירה צוננת והרבה צחוקים.
עכשיו בדרך לאמבטיה. שיהיה לכולנו שבת שלום והעיקר הבריאות

MayaShuShu

New member
יאללה טייפר../images/Emo9.gif

שלושה ימים לא פשוטים. יומיים בכנרת שכלל הרבה טיפוסים בחום כבד
(עוד פעם
עוד נועה!
) אימון ארוך מסכם היום. מרגישה מפורקת
שבוע יחסית קל כך שמקווה לחזור לעצמי...
עוד שבועיים לתחרות

מגיע לך טייפר ו../images/Emo92.gif../images/Emo140.gif

מאחלת לך להתחרות בכייף שבו (לפחות נראית) רכבת בכמעט 40 מעלות בעליות של הגולן. אין עלייך. מותר בטייפר לרוץ בריצת הלילה בעמק? יש מצב להפגש שם?

יעל :-)

New member
Greetings from England

התגעגעתי, אז באתי להגיד שלום כמה ימים אחרי טריאתלון נשים, עליתי על המטוס לחופשה באנגליה. עם כל הלחצים בעבודה וההתארגנות, לא הספקתי להגיד כלום ולצערי אפילו לא לכתוב ולסכם את הטריאתלון המדהים שהיה לי. בהחלט חווית נצחון מכל מיני בחינות. כרגע מרגיש לי שעבר נצח מאז... בכל אופן, חשבתי עליכן בבקרים כשיצאתי לטייל בשדות באיזורים הכפריים של אנגליה. קמתי באופן אוטומטי ב5+ (לפי שעון ישראל זה היה הגיוני) ויצאתי להליכה בטבע עם הרבה מחשבות שהסתדרו לי בדרך. ונזכרתי בכל סיפורי ריצות הנשמה שלכן פה. הרגיש לי שאצלי הריצה היא עדיין מאד מאתגרת וקשה ואולי בגלל זה אף פעם לא הבנתי אתכן... אז היו לי הליכות נשמה נהדרות
זה כיף כשאפשר לנשום ולהנות מהטבע המדהים (יש תמונות, אבל לא יכולה להעלות כרגע) מקווה שהכל טוב!

מתרוצצת

New member
efshar lechtov beivrit sham beangliya?

טוב שאת נהנית! הכי חשוב - לשמור על עצמך ולחזור במהרה!

יעל :-)

New member
יש דרך

יש אתר נחמד בשם מקלדת שמדמה בעצם מקלדת בעברית. אפשר לכתוב דרכו אי-מיילים או סתם לכתוב משהו, להעתיק ולהדביק. זה יכול להיות שימושי לפעמים מחו"ל. ו... אני מודה שלא בא לי לחזור

../images/Emo24.gif התגעגעתי

את עוד תשלמי על זה שנסעת בלי להגיד שלום
שמחה לשמוע ממך, ושמחה לשמוע שטוב לך ושאת נהנית

למעלה