אח איזה בוקר של כיף
אני עדיין לא מאמינה על עצמי אבל קמתי הבוקר לריצה! ככה זה כשהטריגר הוא לפנות את הערב לשופינג התחלתי את ההכנות כבר אתמול בערב, הכנתי לי את הבגדים מסודרים יפה יפה כיוונתי שעון ל 6 והלכתי לישון בעשר וחצי (אמצע היום בשבילי), כל הלילה לא ישנתי מהתרגשות, התעוררתי ב2 וחצי והייתי בטוחה שאוטוטו 6 הגעתי לנמל ת"א ב7 בדיוק, כפי שתכננתי, רצתי 32 דקות והסתובבתי. ואווו איזה מדהים! כשהגעתי לאזור הטיילת היתה קשת מדהימה! לא יכולתי לדמיין קשת יותר יפה מזו, בצבצה לה בין העננים, מעל הגלים ולפניה עברה להקת ציפורים, באסה שהפלאפון לא היה עליי, פשוט תמונה מהממת אחרי 30 דקות התחיל טפטוף, אמרתי יאללה בקטנה, לא ביג דיל, אבל אחרי כמה דקות זה הפך למבול, אני עדיין בשוק שלא עצרתי לרגע, פשוט המשכתי לרוץ לי בגשם מטורף ורוח עוד יותר משוגעת, היה מדהים! כמעט ועצרתי כי אמרתי שלא הגיוני שאני המשוגעת היחידה שרצה בגשם אבל אז הגיעו מולי כמה רצים וזה שיכנע אותי להמשיך ולא לעצור, איזה כיף! סיימתי כמו גדולה, למרות שלא היה קל בכלל וכל הזמן דמיינתי את הקשת שהייתה בהתחלה פשוט כיף להתחיל ככה את היום והרווחתי את השופינג של הערב לא התמכרתי לריצות בוקר אבל לפעמים זה שווה את זה איזה כיף שהיה לי הבוקר (אגב זה מה ששמעתי באוטו בדרך לנמל)