עדכונים וענינים...

lulyK

New member
../images/Emo26.gifעדכונים וענינים...

אתמול היה לי יום הריוני שמח במיוחד, בבדיקה השגרתית (שבוע 18+5) במבי היה מתוק ופעיל, ואני הכפלתי את משקלי (זה היה החלק הפחות מלהיב... אני שוקלת עכשיו כמו בעלי). בצהריים התקשרתי למכבי והתברר שתוצאות החלבון העוברי הגיעו, כמעט ועשיתי תאונה בדרך אבל התוצאות ממש טובות. זהו, כנראה שהתחילו לי ברקסטונים (אני חשבתי שזה מוקדם, אבל מתברר שלא..) ובמקביל אני מרגישה אותו יותר ויותר. אז טפו טפו טפו, עוד שבועיים הסקירה המאוחרת והאקו לב, ואז עם קצת מזל ייגמרו הבדיקות להריון הזה.
ושמישהי תזכיר לי: מתי העמסת סוכר?

טאש

New member
הי לוליקי

אין טוב בלי רע, מה? העמסת 50 גר´ אחרי 24 מלא. בהצלחה ושיהיו רק בשורות טובות (לנהוג בזהירות בבקשה)

ayush

New member
קודם כל, שמחה לשמוע שהחלבון עוברי

תקין
ומה ז´תומרת הכפלת את משקלך ??? ועוד שאלה- האקו לב זאת בדיקה שגרתית ? או שבגלל משהו ספציפי את עושה אותה ? תנהגי בזהירות ותשמרי על במבי !!!

lulyK

New member
טאש, תודה על תזכורת ההעמסה, ואיוש

האקו לב זו לא בדיקה שגרתית, אני עושה אותה כי בסדיקרה המוקדמת נמצא מוקד אקוגני באחד מחדרי הלב של במבי הקטן. הכםלתי את משקלי... סתם התנסחות שכזו: מאד השמנתי. אחרי שכל השליש הראשון עליתי רק שני קילו, אתמול הוספתי עוד שישה. מה שאומר שכבר עליתי שמונה קילו ואני רק באמצע הדרך (וגרה בקומה שלישית בלי מעלית, כך שזה קריטי...)

ayush

New member
בטוחה שהכל יהיה בסדר ../images/Emo57.gif

והמדרגות רק יכולות לעזור בקטע של המשקל, לא ?
אני במקום לעלות יורדת כל פעם 3 מדרגות... עוד מעט נעבור לקומה 2 ואז נראה אותי...

מתרגשת

New member
לוליק, גם אני עליתי המון בחודש אחד

אחרי שכמעט ולא העליתי כלום בתחילת ההריון וזה לא נורא כל כך... וגם אני גרה בקומה שלישית בלי מעלית

mey23

New member
שמחה לשמוע שתוצאות החלבון עוברי

תקינות....שיהיה לך המשך הריון תקין

shmupit

New member
איזה יופי שהתוצאות תקינות ../images/Emo45.gif |פרח

שמחה בשבילך וגם שהיה לך יום הריוני כייפי...

loocy1

New member
../images/Emo23.gifזאת אני

בשם חדש ומאוד דומה. איזה כייף לך שאת כלכ כך שמחה (ואיך היה בראש פינה?). כל הכבוד על התוצאות המעולות ועל המשקל היפה (קצת גישה חיובית - מה יש?). מה, את ממש מרגישה אותו זז? איפה קבעת אקו לב עובר? ולגבי השאר כבר ענו לך, אז המשך כזה כייפי. ודרך אגב - אני כמעט כל הזמן שוקלת יותר מבעלי, ובטח שבהריון!

lulyK

New member
כל הכבוד על הגישה החיובית

זה כבר משקל שהייתי שמחה לקבל בתור ציון במבחן... את האקו קבעתי באמת במלון בזל אצל ד"ר הגש (כמו שאמרו פה כולן...) מסתבר שזהו הקרדיולוג היחידי שעושה את זה בת"א. בראש פינה היה כיף חיים ומאד שמשי

למעלה