סקר חדש בפורום

../images/Emo26.gif סקר חדש בפורום ../images/Emo36.gif

איך התקשורת ביניכם ? האם אתם מדברים על הכל? לפעמים על חלק? לא מדברים כלל? כולם מוזמנים להצביע לסקר (בשורה הכחולה בראש העמוד). _____________________________________________ ותוצאות הסקר הקודם : אם היית מגלה שבן/בת הזוג בוגד/ת בך : 38.00% - הייתי עוזב/ת אותו/ה מייד. 58.00% - בנסיבות מיוחדות הייתי סולח/ת. 4.00% - הייתי סולח/ת.

dominogrose

New member
קאסי, תקשורת בין בני זוג זה לא רק

אם מדברים או לא מדברים על הכל. אני וחבר שלי למשל מדברים על הכל אבל יש דברים שהוא לא מבין אותי או אני לא מבינה אותו וזה בעצם יוצר את החוסר תקשורת. תקני אותי אם אני טועה. לדבר על הכל זה לא בעיה, להבין את מה שמדברים זה ה-דבר וזה התקשורת.

g u r a

New member
מה זאת אומרת לא מבין?

או לא מבינה אותו..את יכולה לתת דוגמא ?

את צודקת שעצם הדיבור לא תמיד פותר

אבל אז יש סיכוי.ואם ממשיכים לדבר ולנסות להבין אחד את השני אז יש סיכויי הצלחה גדולים.אבל אם לא מדברים, איך יהיה אפשר להגיע להבנה?

s h i r k u s h

New member
אני אענה לגבי האקס...

התקשורת שלנו הייתה די לקויה: כי לקח לי 100 שנה לחשוב אם לומר לו דברים והרבה דברים שהרגשתי לא אמרתי לו מהפחד מהתגובות שלו, אבל סה"כ תיקשרנו ודיברנו מרבית הזמן על דברים שהפריעו לנו וניסנו לשפר- למשל כשהוא רצה להזמין את החברים לישון אצלו בפעם השנייה כשאני שם וביקשתי שאני פשוט אבוא בפעם אחרת כי רציתי להיות איתו קצת לבד- קצת אגואיסטי אבל תארו לכם שאתם באים לבן זוגכם נוסעים כל הדרך לירושלים ובסוף תקועים איתכם כל הסופשבוע החברים שלו ואין לכם זמן משלכם...

lili81

New member
מדברים דיבורים

מדברים ... לא מדברים... לא יודעת עם זה קשור?... אני ובעלי למשל ...לא מרבים בדיבורים השתיקה מידי פעם יפה לנו... והתקשורת מעולה...בהחלט..לפעמיים אין צורך במילים ..פשוט כך.. אבל הצבעתי בכל זאת..לסקר

מדברים על הכל

לפעמים אני לא רוצה לשעמם אותו אבל בעיקרון אנחנו מדברים על הכל. בא לי לפעמים שאת החובות או הצרות לא יספר לי כי אני לוקחת אותם ללב וזה עושה לי רע למשך כמה שעות או יום. גם לגבי בחורות שעושות לו עיניים כי הוא עובד בעבודת לילה במקום שיש בו המון גירויים ומספר לי על החוויות הליליות שלו. גם אני מספרת הכל על העבר שלי, על היום יום אפילו דברים שמספרים רק לחברות. הוא החברה הכי טובה שלי.

../images/Emo26.gif ואיזה תוצאות יש...

79% עם תקשורת טובה או טובה מאוד. ואפילו לא זוג עם תקשורת גרועה. היכול להיות?

למעלה