סעמקק עם הטעויות האלו ...
S Scratchy Girl New member 24/4/04 #1 ../images/Emo26.gifמיכאל ויעל אימצו כלב../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif כנסו לפה שיהיה
D dikla13 New member 24/4/04 #4 ../images/Emo41.gifנ"ש! כנסו../images/Emo26.gif כולם, כנסו לכאן! אתם מוזמנים גם להגיב! (בבלוג..)
S SuPeRStAriT 4eVeR New member 24/4/04 #5 נצל"ש------> מותר לי להגיד משו??? קודם כל אתמול היתה אחלה תכנית... ודבר שני גיליתי שיש פה כמה ילדים מיוחדים במינם ומתוקים בטירוף כמו אלה: אלה תודה שוב!!!
נצל"ש------> מותר לי להגיד משו??? קודם כל אתמול היתה אחלה תכנית... ודבר שני גיליתי שיש פה כמה ילדים מיוחדים במינם ומתוקים בטירוף כמו אלה: אלה תודה שוב!!!
E e l u l a New member 24/4/04 #12 יאיייי איזה חמודים../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif אני מסמיקה..
K KiShKooSh New member 25/4/04 #13 אלה../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif אולה אולה אולה אלה ( )אלה ( ) אולה אולה אולה אלה ( )אלה ( ) אולה אולה אולה אלה ( )אלה ( )
אלה../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif אולה אולה אולה אלה ( )אלה ( ) אולה אולה אולה אלה ( )אלה ( ) אולה אולה אולה אלה ( )אלה ( )
E e l u l a New member 25/4/04 #15 אהבתי את הבדיחה עם הנהג...!../images/Emo153.gif איש אחד נוסע הביתה בכביש ירושלים תל אביב ובדרך אישתו מתקשרת אליו ומספרת לו שבכביש ירושלים תל אביב יש נהג מטורף אחד שנוסע בכיוון ההפוך. אז הוא עונה לה: "מטורף אחד?!?!? יש כאן מיליונים…!"
אהבתי את הבדיחה עם הנהג...!../images/Emo153.gif איש אחד נוסע הביתה בכביש ירושלים תל אביב ובדרך אישתו מתקשרת אליו ומספרת לו שבכביש ירושלים תל אביב יש נהג מטורף אחד שנוסע בכיוון ההפוך. אז הוא עונה לה: "מטורף אחד?!?!? יש כאן מיליונים…!"