מה חדש באתר

Tinkerblack

New member
../images/Emo26.gifמה חדש באתר../images/Emo36.gif

שלום לכם שלום לכם בטח שאלתם את עצכםם למה שיר לא הייתה יומיים(גם אם לא שאלתם) המחשב שלי התקלקל לא נורא הוא בסדר עכשיו הכרחתי את אבא לתקן אותו ואכן הוא מתוקן אז אני בטוחה שלכולנו יש עכשיו לחץ בלימודים (המון שיעורים לסוכות!) כן כן גם לי אז עשיתי רשימה של דברים לעשות בסוכות
ובתוך הרשימה יש ממש סעיף מפורט של מה להביא למפגש (כי אני עושה שני פעילויות ומביאה לאנשים דברים שכבר מזמן הייתי אמורה להביא) ווכן כולם לומר לי להתחדש? למה קנו לי שני ספרי אסטרולוגיה שיר הולכת להפוך לטאי סאן(חחחחחחחחחחח) אני מה פתאום! טוב ניגש לעיניין לשאלה מה חדש באתר
נוספו עוד שני אודיו של ראיונות עם טוני לעמוד האודיו
עמוד עובודת דרך עמוד דמויות התעדכן
נוסף כרטיס לסוכות
הפינה עבודת ידיים התעדכנה
יש כמה חילופי שמות בעמוד דמויות
'נוסף דרך עמוד דמויות פרופיל על מיריאמה סמית
עמוד שאלות ותשובות התעדכן סקר חדש של מי הכי חמוד(כמובן מהקטנים!) מחר יווסף גם כמה תקצירים וזהו נראה לי כמובן בקרוב יומהולדת למישל

Tinkerblack

New member
עופר תוסיף לשיעורי הבית שלך

ללמוד תכתובת בעל פה או להוסיף אותה למועדפים כי אני יודעת שדברים בעל פה קשה לך לזכור הכתובת: http://tribeil.cjb.net

slallum

New member
אני יודע.. יש לי אותו במועדפים ../images/Emo8.gif

אבל זה בשביל האנשים שאין להם אותו במועדפיישנים, יענו יש גם חדשים מדי פעם וזה
ד"א - אחלה השקעה

מיוני

New member
העלבתם אותי../images/Emo10.gif../images/Emo11.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif../images/Emo107.gif

קיסי יותר חמוד מקלואי???? פטסי יותר חמודה מקלואי? מאו יותר חמודה מקלואי (טוב אולי בקצת אבל לא בהרבה!) בושה וחרפה קייסי??? מה עובר עליכם?

GoLd FlOwEr

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

אתר ממש מושקע||
ב"איזה דמות אתה" עשיתי 4 פעמים עד שיצא לי אבוני (היה לי פרייד, זאנדרה, לקס ודאל
)

תתחדשי!!! אני מקנאה בך!!!

גם אני רוצה ספרי אסטרולוגיה... כל הכבוד על החידושים!!! נ.ב. רואים את חברה שלך (זאת שזכתה בזה של התלבושות) באתר של טרייבוורלד... אם אני לא טועה... ניסיתי לשים את התמונה אבל זה לא נותן לי...

Tinkerblack

New member
חיח כן אני יודעת

רואים שם את אן ותמונה לידה זאת שמצולמת אם אני לא טועה עם כיילב אז רואים את עוד חברה שלי סרי(סריפה) מהולנד

2 Mיכל

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

נכנסתי כרגע לכל המשחקים בעמוד הכיף
והם ממש שווים!

ב ו צ י

New member
שיר יש לי הערה לאתר שלך...

האתר שלך ושך (סורי לא זוכרת לא נעים) פשוט מדהיםםם! אין מילים!!! מגיע לכן את הפירגון הכי גדול בעולם! פשוט יש בו את הכל! רואים שאתן משקיעות בו את הנשמה אתן כל הזמן מעדכנות את האתר ומוסיפת לו עוד דברים חדשים וממש יפים! יש לי כל כך הרבהמ הלהיגד לכן אבל ההבעה שלי בכתב לא משהו סורי! =\ בכל מקרה רציתי להגיד לכן שהאתר שלכן לדעתי הוא הכי טוב (מתוך האתרים של השבט בעיברית) ושאני ואחותי כבר מתמכרנו אילו! אני אישית כל היום עושה את המבחן איזה דמות את ומשתמשת בלינקים לאתרים אז כללל הכבודדדד לכן

Tinkerblack

New member
חיח תודה לך

וקראים לה דפנה או בקיצור דפי כן גם שגיא אמר לי שהכתב זה בעיה אבל את הבעיה הזאתי אי אפשר לסדר כי זה מבין הכתבים היחידים שיש בכל מחשב זה פשוט תלוי בעוד כמה דברים ולא רק בי הכתב

Tinkerblack

New member
חיח אני יודעת

בהתחלה הבנתי משהו אחר ולא היה לי כוח לשנות את זה פשוט היום קראתי יותר מ140 עמודים כך שאני מתחילה לדמיין דברים כתובים חיח סורי

למעלה