לצאת החוצה עם הקו הפנימילשכ"ג תה"ש--עזריאלי....![]()
אילו קווים יש מהלשכה לקניון ביום שני בצהריים?? תודה,
אין 56 בתל השומרלצאת החוצה עם הקו הפנימי
לא זוכר כרגע את מספרו, בכל אופן לקחת את הקו לצומת תל השומר ומשם קו 56 לעזריאלי.
מי שאמר בתל השומר יקבל עונשאין 56 בתל השומר
יש רק באלוף שדה...
קו 2 של קווים מלשכת הגיוס לתה"שלשכ"ג תה"ש--עזריאלי....![]()
אילו קווים יש מהלשכה לקניון ביום שני בצהריים?? תודה,
או 71 שעובר כמה פעמים ביוםקו 2 של קווים מלשכת הגיוס לתה"ש
ומשם קו 70 עד רכבת ארלוזרוב וברגל עד עזריאלי.
ואחזור שוב על ההצעה שליאו 71 שעובר כמה פעמים ביום
אבל אני חושב שהוא הכי טוב
ואפילו אוסיף קישור...ואחזור שוב על ההצעה שלי
קו 56 מצומת תל השומר.
71 מתאים אך ורק לשעות מסויימותאו 71 שעובר כמה פעמים ביום
אבל אני חושב שהוא הכי טוב
הצלחתם לבלבל אותי71 מתאים אך ורק לשעות מסויימות
הכי טוב לצאת עם כל אוטובוס שיוצא מתה"ש 87, 64, 70, 43,לצומת בר אילן ושם לקחת שם 56
הצלחתם לבלבל אותי
לא אמורים להיות בכלל כמה קוים מתה"ש(לשכ"ג,לא הבי"ח שהוא בצד השני)לעזריאלי? ואיפה אני צריכה לבקש מהנהג אוטובוס לרדת?באיזה רח' שיהיה הכי קרוב לעזריאלי(ארלוזוב?) תודה,
ועוד שתי תשובות...ועוד שתי שאלות![]()
אני צריכה להיות בלשכ"ג ב13:00 מחר,והאוטובוס הישיר מנתניה ללשכה הינו 618,הכי קרוב לשעת השי"ןיוצא ב12 וחצי,וחצי שעה לא מספיקה בכדי להגיע לשם בזמן,אז האפשרות האחרת היא לקחת את זה שלפניו-שיוצא ב10:40 מהת"מ בנתניה.. אז לדעתכם אני לא אתייבש בלשכה שעה אם אצא מפה כ"כ מוקדם? כי בכול זה שעתיים וחצי ואני מעריכה שהוא יגיע יחסית מהר.. וכמה עולה נסיעה כזו?מנתניה לתה"ש-(618)??
נכון, גם אותי בלבלו...הצלחתם לבלבל אותי
לא אמורים להיות בכלל כמה קוים מתה"ש(לשכ"ג,לא הבי"ח שהוא בצד השני)לעזריאלי? ואיפה אני צריכה לבקש מהנהג אוטובוס לרדת?באיזה רח' שיהיה הכי קרוב לעזריאלי(ארלוזוב?) תודה,
עוד משהו אחד בשבילך...נכון, גם אותי בלבלו...
ולכן שימי לב לדברים הבאים ואם תנהגי לפיהם הכל יהיה בסדר: א. אין לך אוטובוס מלשכת הגיוס עצמה לעזריאלי. ב. לכן קחי בלשכה את קו 3 עד לצומת תל השומר. צומת תל השומר היא הצומת הגדולה של כביש גהה ורחוב אלוף שדה. ג. בצומת תל השומר קחי את קו 56 לעזריאלי. תאמיני לי שזה קל הרבה יותר ממה שאת חושבת. נסיעה טובה.
אחלה.תודהעוד משהו אחד בשבילך...
את יורדת מקו 56 בכניסה לעזריאלי. לא צריכה ללכת ברגל בכלל ! אני מקווה שעכשיו הכל ברור לך. נסיעה טובה.
אחלה.תודה
ארשום לפניי את הקוים,ואסתדריום טוב,![]()
ולמה למשל לא קיבלת את ההצעה שלי ?![]()
אני חייבת להגיד שעם כול הנסיעות היום באוטובוסים ומוניות,זה הספיק לי לכול החיים...רק שהצבא עוד לפניי,ואחווה הרבה הרבה נסיעותוטעיתי באחת מהתחנות בדרך לעזריאלי..במקום לרדת ברכבת צפון וללכת משם לעזריאלי או לקחת אוטובוס משם,ירדתי מקו 70 של דן(ממסוף תה"ש לת"מ ת"א)תחנה אחת אחרי והייתי צריכה ללכת די הרבה ברגל,והלכו לי הרגליים
במילים אחרות- הן כ-א-ב-ו...... וזהו![]()
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.